iPhone 14 Pro Max scherm reparatie

Natuurlijk hecht je waarde aan een perfecte iPhone 14 Pro Max scherm. Bij We Repair All begrijpen we dat en streven we naar optimale prestaties met originele iPhone onderdelen. Als barsten, een defect touchscreen of strepen je iPhone scherm ontsieren, overweeg dan een snelle reparatie bij ons.

Onze ervaren experts vervangen niet alleen het glas, maar ook het volledige LCD als dat nodig is, waardoor je iPhone 14 Pro Max binnen slechts 30 minuten weer als nieuw is. Bij We Repair All hebben we de expertise om een gebroken iPhone scherm effectief aan te pakken en ervoor te zorgen dat je toestel altijd schittert.

Bovendien bieden we een vlotte en betrouwbare service, zodat je iPhone 14 Pro Max in topconditie blijft. Laat ons je helpen om de levensduur van je iPhone scherm te maximaliseren met onze professionele reparatiediensten.

Redenen voor een iPhone 14 Pro Max scherm reparatie

  1. Het glas van je iPhone 14 Pro Max scherm vertoont barsten.
  2. Je iPhone 14 Pro Max toont verticale strepen op het beeldscherm. Er zijn zwarte inktvlekken op je iPhone 14 Pro Max beeldscherm.
  3. Je iPhone 14 Pro Max is ingeschakeld, maar het LCD- of OLED-scherm is niet verlicht.
  4. De touchscreen van je iPhone 14 Pro Max werkt niet naar behoren, met verminderde schermgevoeligheid en onnauwkeurige reacties op aanraking.
 
 

Je iPhone 14 Pro Max is gevallen en je scherm heeft nu strepen

Het is natuurlijk schrikken wanneer je strepen ziet op je iPhone 14 Pro Max-scherm na een val. Dergelijke strepen ontstaan vaak door het laten vallen van je iPhone. Als je telefoon is gevallen en je ziet strepen op het scherm, is dat natuurlijk vervelend, en dat begrijpen we bij We Repair All maar al te goed.

De strepen kunnen verschillende kleuren hebben, zoals groen, blauw, paars of roze. Gekleurde strepen op het scherm van je iPhone zijn een duidelijk signaal dat een schermreparatie nodig is. Als je vragen hebt over strepen op het scherm van je iPhone 14 Pro Max, aarzel dan niet om contact op te nemen met We Repair All via  085 401 57 83.

Een gebarsten iPhone 14 Pro Max-scherm kan ook gevaarlijk zijn vanwege scherpe glassplinters. Als je iPhone-scherm gebarsten is, is het verstandig om te kiezen voor een schermreparatie.

6 maanden
garantie

Ook buiten
kantooruren

Klaar terwijl
je wacht

Wat zijn de iPhone 14 Pro Max scherm reparatie kosten?

Als het scherm van je iPhone 14 Pro Max kapot is, wil je dit natuurlijk snel laten repareren. Naast het feit dat een kapot beeldscherm erg vervelend is in gebruik, kan het ook de kans op waterschade aan je iPhone vergroten. Snel repareren is dus van belang. Bij We Repair All begrijpen we dat en bieden we snelle en betrouwbare reparatiediensten voor je iPhone 14 Pro Max-scherm

Heb ik garantie op een iPhone 14 Pro Max scherm reparatie?

Bij We Repair All krijg je 6 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel, in dit geval garantie op jouw iPhone scherm reparatie. Val-, stoot-, druk-, water en zichtbare gebruikersschade zijn hiervan uitgesloten.

 

Klanten beoordelen ons met een 4,9

Paul Schalkwijk
2022-06-10
Excellent service
mieke de jong
2022-06-10
Wat een snelle vakkundigheid heeft dit bedrijf. Bijna gelijk kunnen komen voor je reparatie, dat is pas service. Ik raadt het iedereen aan
Peter de Weert
2022-06-09
Prima service en vriendelijk geholpen. Reparatie was snel en naar wens uitgevoerd
Dick Dekker
2022-06-08
Mijn smartphone wilde na contact met water niet meer opstarten. Gelukkig viel de schade mee zoals bleek na een gratis uitgevoerde check en reiniging vande accu aansluiting. Geweldige service.
Arlo de Rave
2022-06-04
Goede service en staan altijd klaar als er vragen zijn. Volgende iPhone koop ik zeker weer bij hun. Ik raad iedereen hun aan.
Ruud oudhuizen
2022-06-02
Goede service Netjes geholpen En een een mooi toestel voor een mooie prijs 👍
Ronald Dekker
2022-06-01
quality of service is very good, no long waiting times, very friendly
Boyke Toirkens
2022-05-31
Kwam We Repair All tegen op Google. Eerste communicatie is gemakkelijk gelegd via WhatsApp. Kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.Via WhatsApp heb ik gemakkelijk kunnen uitleggen wat de schade was aan mijn laptop en ze hebben gelijk een prijsberekening kunnen maken wat erg fijn was.Ondanks dat ik mijn laptop nog niet had ingeleverd, bestelde ze gelijk het onderdeel. Helaas was het onderdeel vertraagd waardoor ik het nog niet de volgende dag kon ophalen. De follow-up dat het onderdeel vertraagd was geleverd was er helaas niet. Wel vervolgens een nette excuses ontvangen voor de miscommunicatie.Desondanks de vertraagde levering was het alsnog een zeer snelle service. Normaliter wanneer ik elektronica laat repareren duurt het ongeveer 1.5 week. Bij We Repair All was het nog geen week. Kudo's voor de zeer snelle reparatie.Tijdens het ophalen van mijn laptop werd nog benadrukt dat als er zaken alsnog mis gingen dat ik dan terug kon komen. Dit gaf mij geruststelling en vertrouwen in de kwaliteitsniveau wat We Repair All wilt leveren.Algemene indruk die ik heb ontvangen van het bedrijf is dat het een jong en enthousiast team is die een zeer snelle service leveren en prima communiceren met hun klanten op een laagdrempelige manier.Mocht ik ooit weer een kapotte telefoon of laptop hebben, weet ik dat ik terug zal komen bij We Repair All.

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?