iPhone 14 scherm reparatie nodig?

Je waardeert natuurlijk een perfect iPhone 14-scherm. Bij We Repair All begrijpen we dat en streven we naar optimale prestaties met originele iPhone-onderdelen. Of het nu gaat om barsten, een defect touchscreen of strepen die het scherm ontsieren, overweeg een snelle reparatie bij ons.

Als jouw iPhone 14 problemen vertoont kan je altijd proberen een hard reset uit te voeren. Soms is hierna het probleem verholpen. Wij hebben een pagina gemaakt waarin wij alles haarfijn uitleggen. Bekijk nu onze hard reset pagina en misschien is het probleem verholpen!

Onze deskundige technici vervangen niet alleen het glas, maar ook het volledige LCD indien nodig, waardoor je iPhone 14 binnen slechts 30 minuten weer als nieuw is. Bij We Repair All hebben we de expertise om een gebroken iPhone-scherm doeltreffend aan te pakken, zodat je toestel altijd straalt.

Bovendien bieden we een snelle en betrouwbare service, zodat je iPhone 14 in topconditie blijft. Laat ons je helpen de levensduur van je iPhone-scherm te maximaliseren met onze professionele reparatiediensten

Redenen voor een iPhone 14 scherm reparatie

  1. Het scherm van je iPhone 14 vertoont barsten.
  2. Op het beeldscherm van je iPhone 14 prijken verticale strepen.
  3. Zwarte inktvlekken ontsieren het scherm van je iPhone 14.
  4. Hoewel ingeschakeld, blijft het LCD- of OLED-scherm van je iPhone 14 donker.
  5. De touchscreen van je iPhone 14 vertoont gebreken, met verminderde gevoeligheid en onnauwkeurige reacties op aanrakingen.

Je iPhone 14 is gevallen en je scherm heeft nu strepen

Het is natuurlijk schrikken als je strepen op je iPhone 14-scherm ziet na een val. Deze strepen ontstaan vaak door het laten vallen van je iPhone. Als je telefoon is gevallen en je ontdekt strepen op het scherm, begrijpen we bij We Repair All hoe vervelend dat kan zijn.

Deze strepen kunnen verschillende kleuren hebben, zoals groen, blauw, paars of roze. Gekleurde strepen op het scherm van je iPhone zijn een duidelijk teken dat een schermreparatie nodig is. Als je vragen hebt over strepen op het scherm van je iPhone 14, neem dan gerust contact op met We Repair All via 085 401 57 83.

.

Een beschadigd scherm van je iPhone 14 kan ook gevaarlijk zijn vanwege scherpe glassplinters. Als je iPhone-scherm beschadigd is, is het verstandig te kiezen voor een professionele schermreparatie. Ontdek de mogelijkheden voor iPhone 14 schermreparatie bij We Repair All.

6 maanden
garantie

Ook buiten
kantooruren

Klaar terwijl
je wacht

Wat zijn de iPhone 14 scherm reparatie kosten?

Natuurlijk begrijpen we bij We Repair All dat een beschadigd scherm van je iPhone 14 snel moet worden gerepareerd. Behalve het ongemak vergroot een kapot beeldscherm ook het risico op waterschade aan je iPhone 14. Een snelle en betrouwbare schermreparatie is dus essentieel. Kies voor onze professionele aanpak en herstel de optimale functionaliteit van je iPhone 14-scherm met onze gespecialiseerde iPhone 14 Scherm Reparatie service.

Heb ik garantie op een iPhone 14 scherm reparatie?

Bij We Repair All bieden we 6 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel, in dit geval op de reparatie van het scherm van je iPhone 14. Let op: schade als gevolg van vallen, stoten, druk, water en zichtbare gebruikersschade vallen niet onder deze garantie.

Klanten beoordelen ons met een 4,9

Bert Tammer
2024-04-09
Ik was gevallen met m’n telefoon in de hand; dus scherm in barsten… Gezocht met Google kwam ik bij We Repair All uit. Afspraak gemaakt en uitstekend geholpen met een nieuw scherm! Kon er op wachten! Geweldige service!
Jos Didden
2024-04-09
Prima geholpen. Batterij iphone snel vervangen. Thuis bleek dat face-id niet meer werkte. Kon snel langskomen. Bleek kabeltje geen goed contact te maken. Prima verholpen dus.
Paul van der Gun
2024-04-09
Een Top team wat weet wat service is. De iPhone van mijn kleindochter werd in no-time bijna geheel gereviseerd waar ik op kon wachten en dat allemaal tegen een hele mooie prijs. Een adres dus om bij de hand te houden!
Kees Vrouwenvelder
2024-04-09
Goede en duidelijke service
Michael Kaandorp
2024-03-25
Erg fijn geholpen. Met name de persoonlijke en directe communicatie via Whatsapp is erg fijn. Mijn telefoon gaf na batterij vervanging een aantal zaken niet meer correct weer. Dit is grotendeels opgelost door wederom een nieuwe batterij te plaatsen. Goeie service wat mij betreft. TIP: Het zou nog fijner zijn als duidelijk op de website wordt vermeld bij het betreffende product wat een vervanging van de batterij voor mogelijke 'bijwerkingen' kan hebben. Ik kom zeker terug voor een volgende keer.
Today Music
2024-03-15
Erg goed! Vriendelijk..kundig .. Perfecte nazorg .. Kortom een aanrader👌
Kimberley van der Veen
2024-03-01
Snel en goed geholpen . Scherm i pad gebroken dag erna zat er al een nieuwe op. Bedankt!!!!

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?