iPhone 6S Plus Reparatie

Origineel Apple Beeldscherm

€99,95

Beeldscherm

€79,95

Batterij

€49,95

Camera

€44,95

Selfie Camera

€44,95

Laadconnector

€44,95

Microfoon

€44,95

aan-uit-knop

€44,95

Data overzetten/update

€14,95

Home knop

€34,95

Soldering/moederbord

Prijs op aanvraag

iPhone 6S Plus kapot

Het is natuurlijk erg vervelend als jouw iPhone 6S Plus niet meer naar behoren werkt. Of het nou gaat om een kapot beeldscherm of een luie batterij, bij We Repair All staan we voor je klaar en repareren we binnen 24 uur jouw toestel. Hierdoor sta je binnen no-time weer buiten met een goed werkende iPhone. Uiteraard doen we niet alleen scherm- of batterijreparaties. Alle reparaties met betrekking tot de iPhone kunnen we voor je verhelpen.

iPhone Reparatie Woerden

Het kantoor van We Repair All is gevestigd in Woerden. We zijn gespecialiseerd in het repareren van de iPhone 6S Plus en dat tegen een lage prijs. We snappen dat een kapot toestel voor veel hinder kan zorgen. Om die reden maken we alleen gebruik van de beste kwaliteit onderdelen. Ondanks dat we doorgaans geen gebruik maken van originele Apple schermen zijn we flexibel. Vraag naar de mogelijkheden of neem contact op. Op elke reparatie geven we in ieder geval 6 maanden garantie.

Meest voorkomende reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je iPhone 6S Plus kan dan ook heel ongelukkig beschadigd raken. De meest voorkomende reparatie die we uitvoeren is het vervangen van het beeldscherm. Veel mensen hebben het wel eens meegemaakt: je iPhone valt  op een ongelukkig manier, waardoor het scherm barst. Gelukkig helpen we je graag!

Soldering/moederbord

Heb je last van een WiFi-verbinding die continue wegvalt? Vaak geen service/bereik? Of doet het geluid van jouw iPhone het niet meer? De oorzaak hiervan ligt bij het moederbord. Het repareren van een moederbord is erg lastig en kost veel tijd. Een gemiddelde moederbord reparatie neemt één tot drie dagen in beslag. Voor ons is niets ons te gek! Alle mogelijke reparaties voeren we zelf uit.

Ander merk smartphone?

We Repair All staat klaar voor alle smartphones. Onder andere Samsung, Huawei en OnePlus zijn merken die we voor jouw kunnen repareren. Staat jouw merk niet tussen het lijstje? Niet getreurd! Grote kans dat we jouw smartphone reparatie alsnog uit kunnen voeren. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

iPad reparatie

Ook staat We Repair All voor je klaar als jouw iPad kapot is. Kijk op de iPad Reparatie pagina voor meer informatie.

Wie is We Repair All

Mijn naam is Tracy Chan en ik ben 22 jaar oud. Al een aantal jaar repareer ik met veel nauwkeurigheid en expertise de iPhone 6S Plus van mijn klanten. Wat vijf jaar geleden begon met het vervangen van een iPhone scherm als vriendendienst, is nu uitgegroeid tot een groot bedrijf waarin ik dagelijks met veel plezier bezig ben met de reparaties van iPhones. Hierdoor heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en mezelf ontwikkeld binnen de telefoonbranche.

Nieuwsgierig geworden?

Een gemiddelde reparatie duurt 30 minuten. Daarom bieden we bij We Repair All graag de mogelijkheid om te wachten op je reparatie. Uiteraard onder een genot van een kopje koffie! Voordat je het weet sta je alweer buiten met jouw gerepareerde iPhone 6S Plus. Het kantoor van We Repair All is gevestigd in Woerden(langs de A12). Onze ligging langs de A12 zorgt er voor dat onze locatie goed bereikbaar is. Maak snel een afspraak en we zorgen dat jij binnen de kortste keren weer kan appen, liken en sharen.

Dit vinden klanten van ons via Google

  • We Repair All heeft mij uitstekend geholpen. Tracy werkt met veel expertise aan het repareren van telefoons. Ik heb mijn OnePlus 5T hier laten repare... Lees meer
  • Super goeie service me telefoon was kapot gegaan gelijk werd een nieuwe telefoon bestelt en de volgende dag kon ik hem ophalen, ik kom zeker weten vak... Lees meer
  • Super goede service, weet altijd een oplossing te vinden! Echt een aanrader!!

Maak hier direct uw afpraak!

Laden...