iPhone reparatie

Hoelang duurt een iPhone reparatie?

Bij We Repair All zijn de meest voorkomende reparaties uitgevoerd binnen 30 minuten. Voorafgaand aan jouw reparatie communiceren wij altijd hoelang de nodige reparatie zal duren. Bij We Repair All geldt ‘Klaar terwijl je wacht’. Bij de meeste reparaties loop jij binnen 30 minuten naar buiten met een gerepareerde iPhone! Een afspraak maken kan via onze website of bel naar 0348 – 342 187

Het is natuurlijk erg vervelend als jouw iPhone niet optimaal of zelfs helemaal niet werkt. Bij We Repair All ben je dan aan het juiste adres voor een telefoon reparatie. Bij ons ben kan je terecht voor een iPhone scherm reparatie of bijvoorbeeld om jouw iPhone batterij te vervangen. Natuurlijk stel je een telefoon reparatie zo snel mogelijk uit. Als het dan toch zo ver is, maak dan een afspraak bij We Repair All voor jouw iPhone reparatie. De meest voorkomende reparaties worden binnen 30 minuten uitgevoerd waardoor jij jouw iPhone direct weer terug hebt. Wil jij je iPhone laten maken? Bij We Repair All ben je verzekerd van 6 maanden garantie. Deze garantie geldt op de werking van het vervangen onderdeel. Val-, stoot-, druk-, water en zichtbare gebruikersschade zijn hiervan uitgesloten.

Loopt jouw iPhone snel leeg of laadt de batterij niet meer op? We Repair All kan de batterij van jouw iPhone vervangen. Bij barsten of strepen in het scherm van jouw iPhone kan je bij ons ook jouw iPhone glas vervangen. Door het scherm van jouw telefoon te repareren werkt jouw iPhone scherm weer als vanouds. Het kan voorkomen dat je waterschade hebt bij jouw iPhone. Dit is natuurlijk erg vervelend en wil je zo snel mogelijk opgelost hebben. Jouw iPhone laten maken kan je overlaten aan de experts van We Repair All.

6 maanden
garantie

Ook buiten
kantooruren

Klaar terwijl
je wacht

Wat zijn de kosten van een iPhone reparatie?

De kosten van een iPhone reparatie verschillen per iPhone en reparatie. Op onze website kan jij jouw iPhone selecteren en zien wat de kosten zijn per reparatie.  De meest voorkomende iPhone reparaties zijn het iPhone scherm laten maken, de batterij vervangen van de iPhone en de iPhone achterkant vervangen. 

Originele onderdelen iPhone reparatie

Bij We Repair All kan je kiezen tussen originele iPhone onderdelen en high copy onderdelen. Originele onderdelen staan gelijk aan de onderdelen die in een nieuwe iPhone zitten. High copy onderdelen zijn onderdelen met de hoogste kwaliteit, maar niet afkomstig van Apple zelf. Dit maakt dat de high copy onderdelen door We Repair All voor een lagere prijs kunnen worden aangeboden.

Klanten beoordelen ons met een 4,9

Paul Schalkwijk
2022-06-10
Excellent service
mieke de jong
2022-06-10
Wat een snelle vakkundigheid heeft dit bedrijf. Bijna gelijk kunnen komen voor je reparatie, dat is pas service. Ik raadt het iedereen aan
Peter de Weert
2022-06-09
Prima service en vriendelijk geholpen. Reparatie was snel en naar wens uitgevoerd
Dick Dekker
2022-06-08
Mijn smartphone wilde na contact met water niet meer opstarten. Gelukkig viel de schade mee zoals bleek na een gratis uitgevoerde check en reiniging vande accu aansluiting. Geweldige service.
Arlo de Rave
2022-06-04
Goede service en staan altijd klaar als er vragen zijn. Volgende iPhone koop ik zeker weer bij hun. Ik raad iedereen hun aan.
Ruud oudhuizen
2022-06-02
Goede service Netjes geholpen En een een mooi toestel voor een mooie prijs 👍
Ronald Dekker
2022-06-01
quality of service is very good, no long waiting times, very friendly
Boyke Toirkens
2022-05-31
Kwam We Repair All tegen op Google. Eerste communicatie is gemakkelijk gelegd via WhatsApp. Kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.Via WhatsApp heb ik gemakkelijk kunnen uitleggen wat de schade was aan mijn laptop en ze hebben gelijk een prijsberekening kunnen maken wat erg fijn was.Ondanks dat ik mijn laptop nog niet had ingeleverd, bestelde ze gelijk het onderdeel. Helaas was het onderdeel vertraagd waardoor ik het nog niet de volgende dag kon ophalen. De follow-up dat het onderdeel vertraagd was geleverd was er helaas niet. Wel vervolgens een nette excuses ontvangen voor de miscommunicatie.Desondanks de vertraagde levering was het alsnog een zeer snelle service. Normaliter wanneer ik elektronica laat repareren duurt het ongeveer 1.5 week. Bij We Repair All was het nog geen week. Kudo's voor de zeer snelle reparatie.Tijdens het ophalen van mijn laptop werd nog benadrukt dat als er zaken alsnog mis gingen dat ik dan terug kon komen. Dit gaf mij geruststelling en vertrouwen in de kwaliteitsniveau wat We Repair All wilt leveren.Algemene indruk die ik heb ontvangen van het bedrijf is dat het een jong en enthousiast team is die een zeer snelle service leveren en prima communiceren met hun klanten op een laagdrempelige manier.Mocht ik ooit weer een kapotte telefoon of laptop hebben, weet ik dat ik terug zal komen bij We Repair All.

De garantie van een iPhone reparatie

We Repair All biedt 6 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Mocht er een problemen voorkomen met het vervangen of gerepareerde onderdeel of is het probleem afkomstig uit het vervangen of gerepareerde onderdeel, betekent dit dat het valt onder de 6 maanden garantie van We Repair All. Val-, stoot-, druk-, water en zichtbare gebruikersschade zijn uitgesloten van de garantie. Voor meer informatie over de voorwaarden van We Repair All lees je hier meer.

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?