iPhone scherm reparatie

Is je iPhone scherm kapot?

Natuurlijk wil je dat je iPhone scherm het zo lang mogelijk blijft doen. Vooral als je een nieuwe iPhone hebt is het zonde als jij je iPhone scherm moet vervangen. Toch is het soms echt tijd voor een iPhone scherm reparatie en dit kan bij We Repair All met originele iPhone onderdelen.

 

Heb je barsten in het scherm van je iPhone, is de touchscreen kapot van je iPhone of heb je horizontale of verticale strepen door je iPhone scherm? We Repair All adviseert dan een iPhone schermreparatie. Wanneer het glas van je iPhone wordt vervangen is je iPhone zo goed als nieuw. Het scherm van je iPhone vervangen duurt slechts 30 minuten en daarna is jouw iPhone weer zo goed als nieuw. Onze experts bij We Repair All weten zeker wel raad met een gebroken iPhone scherm.

 

Wanneer het LCD kapot is van je iPhone wordt de gehele display vervangen en niet alleen het iPhone glas vervangen. Een nieuw scherm op je iPhone zorgt er dan voor dat jouw scherm het weer doet.

Redenen voor een iPhone scherm reparatie

  • In het glas van je iPhone scherm zitten barsten
  • Je iPhone heeft verticale strepen op het beeldscherm van je iPhone
  • Er zitten zwarte inktvlekken op je iPhone beeldscherm
  • Je iPhone staat wel aan maar het LCD of OLED scherm is niet verlicht
  • De touchscreen van je iPhone doet het niet meer goed, de schermgevoeligheid is verminderd en reageert niet goed op aanraking van het iPhone scherm

Je iPhone is gevallen en je scherm heeft nu strepen

Het is natuurlijk schrikken wanneer je strepen ziet op je iPhone scherm na het vallen. Strepen op je telefoonscherm zijn vaak veroorzaakt door het laten vallen van je iPhone. Wanneer je telefoon gevallen is en je hebt strepen op je scherm baal je natuurlijk ontzettend, dit begrijpen wij bij We Repair All maar al te goed.

Het kan zijn dat je groene strepen hebt op je iPhone, blauwe strepen hebt om het scherm van je iPhone, een paarse streep hebt door het beeldscherm van je iPhone of een roze streep hebt door het beeldscherm van je iPhone. Gekleurde strepen op het scherm van je iPhone zijn een reden om te kiezen voor een schermreparatie voor je iPhone. Mocht je vragen hebben over strepen in het beeldscherm van je iPhone, neem dan gerust contact op met We Repair All via 0348 – 342 187.

Een iPhone scherm dat gebarsten is kan ook gevaarlijk zijn. Er kunnen glassplinters uit jouw iPhone vallen en dat is natuurlijk erg scherp. Wanneer je iPhone scherm gebarsten is, is het verstandig om te kiezen voor een schermreparatie.

6 maanden
garantie

Ook buiten
kantooruren

Klaar terwijl
je wacht

Wat zijn de iPhone scherm reparatie kosten?

Wanneer het scherm kapot is van je iPhone wil je deze graag snel laten repareren. Naast dat het beeldscherm van je iPhone die kapot is erg vervelend in gebruik is kan het ook sneller zorgen voor waterschade voor je iPhone.

Heb ik garantie op een iPhone scherm reparatie?

Bij We Repair All krijg je 6 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel, in dit geval garantie op jouw iPhone scherm reparatie. Val-, stoot-, druk-, water en zichtbare gebruikersschade zijn hiervan uitgesloten.

 

Klanten beoordelen ons met een 4,9

Paul Schalkwijk
2022-06-10
Excellent service
mieke de jong
2022-06-10
Wat een snelle vakkundigheid heeft dit bedrijf. Bijna gelijk kunnen komen voor je reparatie, dat is pas service. Ik raadt het iedereen aan
Peter de Weert
2022-06-09
Prima service en vriendelijk geholpen. Reparatie was snel en naar wens uitgevoerd
Dick Dekker
2022-06-08
Mijn smartphone wilde na contact met water niet meer opstarten. Gelukkig viel de schade mee zoals bleek na een gratis uitgevoerde check en reiniging vande accu aansluiting. Geweldige service.
Arlo de Rave
2022-06-04
Goede service en staan altijd klaar als er vragen zijn. Volgende iPhone koop ik zeker weer bij hun. Ik raad iedereen hun aan.
Ruud oudhuizen
2022-06-02
Goede service Netjes geholpen En een een mooi toestel voor een mooie prijs 👍
Ronald Dekker
2022-06-01
quality of service is very good, no long waiting times, very friendly
Boyke Toirkens
2022-05-31
Kwam We Repair All tegen op Google. Eerste communicatie is gemakkelijk gelegd via WhatsApp. Kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.Via WhatsApp heb ik gemakkelijk kunnen uitleggen wat de schade was aan mijn laptop en ze hebben gelijk een prijsberekening kunnen maken wat erg fijn was.Ondanks dat ik mijn laptop nog niet had ingeleverd, bestelde ze gelijk het onderdeel. Helaas was het onderdeel vertraagd waardoor ik het nog niet de volgende dag kon ophalen. De follow-up dat het onderdeel vertraagd was geleverd was er helaas niet. Wel vervolgens een nette excuses ontvangen voor de miscommunicatie.Desondanks de vertraagde levering was het alsnog een zeer snelle service. Normaliter wanneer ik elektronica laat repareren duurt het ongeveer 1.5 week. Bij We Repair All was het nog geen week. Kudo's voor de zeer snelle reparatie.Tijdens het ophalen van mijn laptop werd nog benadrukt dat als er zaken alsnog mis gingen dat ik dan terug kon komen. Dit gaf mij geruststelling en vertrouwen in de kwaliteitsniveau wat We Repair All wilt leveren.Algemene indruk die ik heb ontvangen van het bedrijf is dat het een jong en enthousiast team is die een zeer snelle service leveren en prima communiceren met hun klanten op een laagdrempelige manier.Mocht ik ooit weer een kapotte telefoon of laptop hebben, weet ik dat ik terug zal komen bij We Repair All.

De garantie van een iPhone reparatie

We Repair All biedt 6 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Mocht er een problemen voorkomen met het vervangen of gerepareerde onderdeel of is het probleem afkomstig uit het vervangen of gerepareerde onderdeel, betekent dit dat het valt onder de 6 maanden garantie van We Repair All. Val-, stoot-, druk-, water en zichtbare gebruikersschade zijn uitgesloten van de garantie. Voor meer informatie over de voorwaarden van We Repair All lees je hier meer.

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?