Nieuwe telefoons: wat komt er uit in 2022?

Er is weer een nieuw jaar aangebroken en dit betekent tijd voor goede voornemens, prijsveranderingen en nieuwe wetten. Ook in 2022 worden er weer veel nieuwe producten op de markt gebracht. Zo zijn er ook weer nieuwe telefoons in aantocht. Budgetmodellen, midrangers en vlaggenschepen, ze zitten er dit jaar allemaal weer tussen. Misschien ben jij dit jaar wel toe aan een nieuwe Apple of Android telefoon? Graag helpen wij je met de juiste keuze! Het is daarom dat wij er een paar voor jou op een rij hebben gezet waar wij in ieder geval heel erg naar uitkijken.

Samsung Galaxy S22-serie

Een nieuw jaar betekent een nieuwe Galaxy serie. De verwachting is dat deze in drie verschillende soorten gaat komen. Denk hierbij aan een kleinere en goedkopere S22, een grotere S22 Plus en een enorme S22 Ultra. De groottes variëren van een 6-inch apparaat tot 6,81-inch. Met een 108 MP hoofdcamera en 12x optische zoom, heeft de S22 Ultra de beste camera en daarbij ook nog een styluspennetje waarmee je tekeningen kan maken. Dit lijkt op de Galaxy Note-smartphone. De kleinere telefoons hebben een hoofdcamera van 50 MP. Het lijkt er niet op dat er veel zal veranderen in vergelijking met de S21-serie. Het grootste verschil is dat S22 een nieuwe processor heeft en hierdoor sneller is. Verder draaien de telefoons op Android 12 en kunnen ze mogelijk ook sneller opladen. Na verwachting komen de telefoons in februari uit.

Apple iPhone 14-serie

De nieuwe iPhones van 2021 waren niet zo speciaal, maar niks is minder waar voor dit jaar als we de geruchten over de iPhone 14 moeten geloven. De telefoons staat een compleet herontwerp met een nieuw en eigentijdsdesign te wachten. De telefoon zal uitgerust zijn met iOS 15. Al jaren is het zo dat de camera van de iPhone een lens heeft met 12-megapixels. Vermoedelijk gaat hier een mega upgrade plaatsvinden naar een camera van 48-megapixels. Er gingen geruchten dat Apple dit jaar met telefoons zou komen die draadloos opladen. Deze manier van opladen gebeurt op dit moment met MagSafe. Echter is deze techniek nog niet zover dat deze gegevens kan overdragen of een herstelmodus kan uit te voeren, terwijl dit toch wel essentieel is. Hoogstwaarschijnlijk zal de iPhone 14 dus gewoon nog een poort hebben. Naar verwachting komen de telefoons in september uit.

Google Pixel 6a

Eerder kwam Google al met andere Pixel 6-modellen. Als vervolg hierop willen zij in 2022 met een nieuwe telefoon komen. De verwachting is dat de nieuwe telefoon bedoelt is om een goedkopere versie aan te bieden. Volgens de geruchten krijgt de nieuwe telefoon dezelfde Tensor-chip als zijn duurdere voorgangers, maar de telefoon blijft een goedkopere versie dus deze zal waarschijnlijk in het bezit zijn van een oudere camera en een 6,2 inch scherm. Hiermee is de telefoon een stukje kleiner dan de andere Pixel 6-modellen. De nieuwe telefoon biedt wel een nieuwe schone versie van Android en natuurlijk nog vele jaren aan updates. De verwachting is dat de telefoon in mei uitgebracht wordt.

OnePlus 10 Pro

Eén van de nieuwe telefoons waar OnePlus in 2022 mee komt is de OnePlus 10 Pro. Naar verwachting wordt deze telefoon, met zijn verwachte top specificaties, het top model van komend jaar voor OnePlus. De super snelle Snapdragon 8 Gen 1 processor is waar de telefoon op draait. Net als zijn voorganger de OnePlus 9 Pro zal de nieuwe telefoon een 6,7 inch-scherm hebben. Denk hierbij aan een hoge QHD-resolutie én een verversingssnelheid van 120Hz met het logische gevolg dat de beelden er erg soepel uit gaan zien. Ook zal de batterij beter zijn. De accu zal groter zijn waardoor hier langer mee gedaan kan worden en deze zal ook nog eens binnen no time vol zitten. In China is de telefoon deze maand al officieel gepresenteerd, maar het duurt waarschijnlijk nog een paar maanden voordat deze in Europa zal verschijnen.

Dit was natuurlijk nog maar een kleine greep uit alle telefoons die dit jaar zullen uitkomen. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar wat we dit jaar allemaal nog meer mogen verwachten. Of het nou een Apple of een Android telefoon wordt, hopelijk hebben we je wat kunnen helpen met de juiste keuze of ben je in ieder geval een stukje wijzer geworden over wat er op de markt bestaat!

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?