Refurbished iPhone

Goed voor het milieu en je portemonnee

De iPhone is een van de meest populaire smartphones van dit moment. Het strakke design samen met de vooruitstrevende techniek die voor de telefoon gebruikt zorgen er voor dat het merk erg populair is. Bij We Repair All hebben we verschillende tweedehands modellen. Tot ons assortiment behoren wat oudere modellen, maar zeker ook recentere modellen iPhone’s die zijn uitgebracht.

Overtuigd? Neem contact met ons op om jouw Refurbished iPhone te bestellen.

Bestel nu

KIES HIER JOUW TOESTEL!

Prijs op aanvraag
iPhone XS Max
Prijs op aanvraag
iPhone XS
Prijs op aanvraag
iPhone XR
Prijs op aanvraag
iPhone X
Prijs op aanvraag
iPhone 8
Prijs op aanvraag
iPhone 7

WAAROM EEN REFURBISHED IPHONE?

Heb jij niet altijd de nieuwste smartphone nodig? Dan is een refurbished iPhone waar je naar op zoek bent. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar ook nog eens voor je portemonnee. En dit allemaal met de kwaliteit die je van een iPhone gewend bent. De telefoon wordt uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt en gerepareerd waar nodig. Wellicht dat er soms een telefoon bij zit die aan de buitenkant een kleine imperfectie heeft, maar technisch gezien zijn al onze producten in perfecte conditie!

Wist je trouwens dat er bij het aanschaffen van een refurbished iPhone gemiddeld 27 kilo CO2-uitstoot bespaart wordt?

Oude iPhone inruilen

Heb je een iPhone in de kast liggen die je niet meer gebruikt of wil je een oud model inruilen voor een nieuwer model? Wacht dan niet langer en ruil je telefoon in bij We Repair All! Stuur een mailtje met daarin de volgende gegevens:

• Model en GB
• Batterijcapaciteit
• Foto’s van het toestel

Zodra we je mailtje ontvangen hebben, gaan we aan de slag. Op basis van de bovenstaande criteria maken we een berekening van de dagwaarde van jouw smartphone. Het bedrag dat hieruit komt kan gebruikt worden als korting op één van onze refurbished iPhones of worden uitbetaald.

GARANTIE VOORWAARDEN VAN EEN REFURBISHED IPHONE

Tijdje terug een Refurbisched iPhone aangeschaft, maar vertoont deze nu al mankementen? Wat vervelend om te horen! Wanneer je een nieuwe telefoon aanschaft verwacht je natuurlijk dat deze voor een lange tijd mee gaat. Gelukkig geven we bij We Repair All in de meeste gevallen tot wel 12 maanden garantie. Uitzonderingen op de regel van 12 maanden garantie zijn de accu/batterij en het touchscreen. Deze twee onderdelen hebben een garantietermijn van zes maanden. De microfoon/luidspreker (met uitzondering van vocht of stofschade), WiFi en overige netwerken (zoals 3G en 4G, bij geen WiFi ontvangst), Moederbord problemen (zoals software foutcode of netwerken), knoppen (met uitzondering op de Touch ID functionaliteit) en kleine onderdelen zoals de trilmodule vallen wel onder de garantietermijn van 12 maanden.

De volgende problemen vallen helaas niet onder de garantievoorwaarden:

• Problemen buiten de garantieperiode van 1 jaar

Bij gebroken, loszittende en/of gescheurde onderdelen

• Val- of stootschade, bijvoorbeeld een deuk

• Een gebroken of verbogen simkaartlezer

• Gebogen toestellen • De Touch ID functionaliteit

• Laadconnector vies of beschadigd

• Alle vocht/waterschade gevallen

• Gebroken cameralens of stof achter de lens

• Er wordt géén garantie gegeven op de waterdichtheid van de iPhone 7/8/X (Plus) toestellen.

• Bij iPhone 7/8 (Plus) is het niet mogelijk de home button te vervangen. Daarom kunnen wij hier helaas geen garantie op geven.

• De Face ID functionaliteit bij de iPhone X/XR/XS Of hoger

DIT VINDEN ONZE KLANTEN VAN ONS

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in Woerden, voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices. Ook voor zakelijke reparaties staan we klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om gezamenlijk te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen over je smartphone, laptop, tablet of andere relevante zaken? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 0348 – 342 187. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Verder
calender icon
Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?