Reparaties iPhone

Scherm reparatie iPhone

Zitten er barsten in het scherm van jouw iPhone of reageert jouw iPhone scherm niet meer op aanrakingen? Dan is jouw iPhone waarschijnlijk toe aan een scherm reparatie. Bij We Repair All in Woerden ben je aan het juiste adres voor een smartphone scherm reparatie.

Er zijn verschillende redenen om jouw iPhone scherm te laten vervangen:

Een iPhone scherm reparatie zorgt ervoor dat jij jouw iPhone weer optimaal kan gebruiken. Door het glas te vervangen van jouw iPhone en een nieuw scherm te plaatsen is jouw iPhone weer zo goed als nieuw.

Door jouw iPhone scherm te laten maken voorkom je dat het scherm op ten duur nog verder kapot gaat. Ook kan er glas uit het scherm vallen en dat is natuurlijk gevaarlijk. Daarnaast kan er vocht en vuil in jouw iPhone komen als je jouw iPhone scherm niet laat maken. Het scherm zal minder goed presteren en daarom raadt We Repair All aan om jouw iPhone scherm te laten repareren. Een nieuw scherm is een duurzame keuze ten opzichte van een nieuwe iPhone.

Bij We Repair All kan je kiezen tussen een origineel iPhone scherm of een niet origineel iPhone scherm. Het niet originele iPhone scherm is van vergelijkbare kwaliteit als het originele iPhone scherm.

Batterij reparatie iPhone

Is jouw iPhone toe aan een nieuwe batterij, dan ben je bij We Repair All aan het juiste adres. Het kan zijn dat jouw iPhone batterij snel leegloopt of zelfs niet meer oplaadt. Door de batterij van jouw iPhone te vervangen kan jouw iPhone er weer een paar jaar tegen aan. 

Er zijn verschillende redenen om jouw iPhone batterij te laten vervangen:

Een iPhone batterij reparatie zorgt ervoor dat jij jouw iPhone nog een tijd kan blijven gebruiken. De kosten van het vervangen van jouw iPhone batterij zijn lager dan de prijs van een nieuwe iPhone. We Repair All raadt daarom aan jouw iPhone accu te vervangen zodat jouw iPhone er nog een tijd tegen aan kan.

Camera reparatie iPhone

Als de camera van jouw iPhone vervangen moet worden helpt We Repair All graag! Een iPhone camera reparatie is snel gefixt en binnen no-time kan jij weer de mooiste foto’s maken. Als de camera van jouw iPhone kapot is kan dit voor veel irritaties zorgen.

Er zijn verschillende redenen om jouw iPhone camera te laten vervangen:

Bij We Repair All zijn we gespecialiseerd in het repareren van jouw iPhone camera. De kosten van een iPhone camera laten maken zijn lager dan de aanschaf van een nieuwe iPhone. Kies er daarom voor om jouw iPhone camera te laten vervangen bij We Repair All.

Selfie camera reparatie iPhone

Wij van We Repair All begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als jouw selfie camera kapot is. Als deze front camera kapot is wordt het lastig om selfies te maken, dat wil je natuurlijk voorkomen! Helaas komt een kapotte front camera wel eens voor.

Er zijn verschillende redenen waarom jouw iPhone selfie camera gerepareerd moet worden:

Wanneer jouw selfie camera kapot is wil je deze zo snel mogelijk laten repareren, dit kan bij We Repair All.

Let op! Belangrijk om te weten is dat de Face ID vervalt op het moment dat jij jouw selfie camera laat repareren. Mocht je Face ID toch graag willen behouden op jouw iPhone, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cameralens reparatie iPhone

Is de cameralens van jouw iPhone kapot? Dan helpt We Repair All jou graag verder! De cameralens van jouw iPhone kan snel gerepareerd worden door onze experts. Daarnaast kan We Repair All de camera lens ook schoonmaken. Het schoonmaken van de cameralens zorgt er ook voor dat de cameralens weer goed werkt.

Laadconnector reparatie iPhone

Niks is vervelender dan een iPhone die niet meer op laadt. Een kapotte laadconnector kan voor veel frustraties zorgen en dat wil je natuurlijk graag voorkomen. Lukt het opladen momenteel alleen maar via een draadloze oplader voor de iPhone? Dan is jouw iPhone laadconnector toe aan vervanging.

Er zijn verschillende redenen waarom jouw iPhone laadconnector vervangen moet worden:

Het kan gebeuren dat de laadconnector van jouw iPhone verstopt zit met stof of vuil waardoor jouw iPhone lader niet goed werkt en jouw iPhone niet meer oplaadt. Dit betekent dat de oplaadport van jouw iPhone niet direct vervangen hoeft te worden. Ook voor dit probleem kan je terecht bij We Repair All!

Microfoon reparatie iPhone

Voor de reparatie van jouw iPhone microfoon kan je gemakkelijk een afspraak maken bij We Repair All. Wanneer jouw iPhone microfoon kapot is wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. We Repair All is gespecialiseerd in het vervangen van de microfoon van jouw iPhone.

Er zijn verschillende redenen waarom jouw iPhone microfoon gerepareerd moet worden:

De prijs van het repareren van de microfoon van jouw iPhone is lager dan de kosten van een nieuwe iPhone. Kies er daarom voor om jouw microfoon te laten vervangen bij We Repair All.

Aan-uit-knop reparatie iPhone

Het is natuurlijk erg vervelend als de aan uit knop van jouw iPhone niet meer werkt. De aan uit knop zorgt er natuurlijk voor dat jouw iPhone aan en uit kan, zoals de naam al zegt. Daarnaast is de aan uit knop ook bedoeld om screenshots te maken met jouw iPhone, als jouw iPhone geen homeknop meer bevat zoals bij de nieuwste iPhone-modellen.

Maak een afspraak als de power knop van jouw iPhone kapot is en vervangen moet worden. Een aan en uit knop van jouw iPhone die kapot is, is natuurlijk erg vervelend!

Er zijn verschillende redenen waarom jouw iPhone laadconnector vervangen moet worden:

Volumeknoppen reparatie iPhone

Je bent muziek aan het luisteren of aan het bellen en opeens doen jouw volumeknoppen het niet meer. Ook voor de volumeknoppen van jouw iPhone kan je terecht bij We Repair All. De volumeknoppen van jouw iPhone worden zorgvuldig vervangen door onze experts.

Trilmodule reparatie iPhone

Ook de trilfunctie van jouw iPhone kan gerepareerd worden door We Repair All. Wanneer de trilstand van jouw iPhone niet goed meer werkt is dit natuurlijk erg vervelend. Wanneer de trilfunctie van jouw iPhone kapot is mis je wellicht ook wel inkomende telefoonoproepen en dat is natuurlijk erg vervelend.

Maak gerust een afspraak voor de iPhone-trilfunctie die gerepareerd moet worden bij We Repair All in Woerden.

Achterkant reparatie iPhone

Het is natuurlijk zonde als de achterkant van jouw iPhone gebarsten is. Een kapotte iPhone achterkant is vervelend, maar bij We Repair All kunnen wij dit voor je fixen!

Er zijn verschillende redenen waarom jouw iPhone achterkant toe is aan vervanging:

Bij We Repair All zorgen wij dat jouw iPhone er weer zo goed als nieuw uit ziet. Dit doen wij door de achterkant inclusief de behuizing van jouw iPhone te vervangen in plaats van alleen het achter scherm. Hierdoor is er geen sprake van zichtbare lijmresten en ziet jouw iPhone er weer uit als nieuw.

De kosten van het repareren van een kapotte iPhone achterkant zijn lager dan de prijs van een nieuwe iPhone.

Data overzetten iPhone

Het overzetten van data van iPhone naar iPhone is niet altijd even gemakkelijk voor iedereen. We Repair All helpt jou dan ook graag met gegevens overzetten naar een nieuwe iPhone. Voor het overzetten van gegevens naar een nieuwe iPhone is het van belang dat je een reservekopie hebt gemaakt van je oude iPhone om zeker te zijn van je data. Daarnaast is het goed om te weten dat op beide iPhones de nieuwste iOS update geïnstalleerd moet zijn om het overzetten van data te bespoedigen. Maak een afspraak bij We Repair All voor het overzetten van de data van jouw iPhone naar een nieuwe iPhone.

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?