HUAWEI MATE 20 PRO

Huawei Mate 20 Pro met een defecte camera of volume knoppen? We Repair All lost dit graag voor je op! Reparatie van schermen, batterijen of volume knoppen, geen telefoon reparatie is voor ons te gek! Daarom kun je ook met je Huawei Mate 20 Pro langs komen bij ons! Heeft u toch een ander model of twijfelt u over het juiste type? Neem gerust contact  met ons op want wij helpen u graag verder!

HUAWEI REPARATIE

We Repair All is gevestigd in Woerden. We zijn gespecialiseerd in het repareren van smartphone, laptops en tablets, waaronder ook de Huawei Mate 20 Pro. Met een defect scherm of kapotte batterij kun je ook bij ons terecht in Woerden.

Een kapotte toestel is erg vervelend. En dat begrijpen wij heel goed. Om die reden maken we alleen gebruik van de beste kwaliteit onderdelen, of soms zelf originele onderdelen. Vraag naar de mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij geven in ieder geval op elke reparatie 6 maanden garantie, lees op de over ons pagina hier meer over.

Ander merk smartphone?

We Repair All staat klaar voor alle reparaties van smartphones, laptops en tablets. Zo kunnen wij je helpen met ieder merk of model. Bekijk onze reparatie pagina om jouw device te selecteren. Staat jouw merk niet tussen het lijstje? Niet getreurd! Grote kans dat we jouw smartphone reparatie alsnog uit kunnen voeren. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Wie is We Repair All

Even voorstellen, mijn naam is Tracy Chan. En ik repareer al aantal jaren met veel nauwkeurigheid en expertise de smartphone, laptops en tablets van mijn klanten in Woerden. Wat begon met het vervangen van een iPhone scherm als vriendendienst, is nu uitgegroeid tot een snelgroeiende onderneming waarin ik dagelijks met veel plezier bezig ben met het repareren van verschillende devices. Hierdoor heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en mezelf ontwikkeld binnen de reparatiebranche. Voor jouw reparatie ben je bij mij op het juiste adres!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Een gemiddelde reparatie duurt 30 minuten. Daarom bieden we bij We Repair All graag de mogelijkheid om te wachten op je reparatie. Uiteraard onder een genot van een kopje koffie of thee. Voordat je het weet sta je alweer buiten met jouw gerepareerde Huawei Mate 20 Pro.

We Repair All is gevestigd in Woerden. Maak snel een afspraak en we zorgen dat jij binnen de kortste keren weer kan appen, liken en sharen.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?