IPAD PRO 12.9 (2017)

iPad Pro 12.9 (2017) reparatie nodig? Werkt jouw iPad niet meer naar behoren, heb je een kapot beeldscherm of alleen een snel leeglopende batterij? Voor ieder probleem met jouw smartphone, laptop of tablet kun je terecht bij We Repair All, wij staan graag voor u klaar. Kom gerust langs voor een reparatie bij ons in Woerden.

479,95
LCD
349,95
Batterij
Prijs op aanvraag
Aan-uit-knop
Prijs op aanvraag
Volume knoppen
Prijs op aanvraag
Soldering / moederbord
Prijs op aanvraag
Overige Reparaties

IPAD REPARATIE

We Repair All is gevestigd in Woerden. We zijn gespecialiseerd in het repareren van smartphone, laptops en tablets, waaronder ook de iPad Pro 12.9 (2017) tegen een lage prijs. Een kapotte toestel is erg vervelend. En dat begrijpen wij heel goed. Om die reden maken we alleen gebruik van de beste kwaliteit onderdelen, of soms zelf originele onderdelen. Vraag naar de mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij geven in ieder geval op elke reparatie 6 maanden garantie, lees op de over ons pagina hier meer over.

Ander merk device of model?

We Repair All staat klaar voor alle reparaties van smartphones, laptops en tablets. Zo kunnen wij je helpen met ieder merk of model. Bekijk onze reparatie pagina om jouw device te selecteren. Staat jouw merk niet tussen het lijstje? Niet getreurd! Grote kans dat we jouw tablet reparatie alsnog uit kunnen voeren. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Wie is We Repair All

Even voorstellen, mijn naam is Tracy Chan. En ik repareer al aantal jaren met veel nauwkeurigheid en expertise de smartphone, laptops en tablets van mijn klanten in Woerden. Wat begon met het vervangen van een iPhone scherm als vriendendienst, is nu uitgegroeid tot een snelgroeiende onderneming waarin ik dagelijks met veel plezier bezig ben met het repareren van verschillende devices. Hierdoor heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en mezelf ontwikkeld binnen de reparatiebranche. Voor jouw reparatie ben je bij mij op het juiste adres!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Een gemiddelde reparatie duurt 30 minuten. Daarom bieden we bij We Repair All graag de mogelijkheid om te wachten op je reparatie. Uiteraard onder een genot van een kopje koffie of thee. Voordat je het weet sta je alweer buiten met jouw gerepareerde iPad Pro 12.9 (2017).

We Repair All is gevestigd in Woerden. Maak snel een afspraak en we zorgen dat jij binnen de kortste keren weer kan appen, liken en sharen.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?