Bedenktijd/retour

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met je bestelling. Dit kan komen doordat je een verkeerd product hebt ontvangen of het misschien defect/beschadigd geleverd is. Het kan natuurlijk ook zijn dat jij je hebt bedacht en het product zonder reden wilt retourneren. Als je het product wilt retourneren binnen 14 dagen na ontvangst heeft u recht op het geld terug.

Als je het product wilt retourneren dien je bij ons hierover te informeren. Dit kan via ons e-mail adres info@werepairall.nl. Vervolgens kun je het retourformulier hier downloaden en ingevuld mee sturen met het product. Hier onder vind je onze retour voorwaarden.

  • Het product compleet is en onbeschadigd
  • In de ( zover mogelijke) originele staat en de verpakking
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Het retourformulier volledig ingevuld is en meegestuurd

Mocht het product toch beschadigd zijn of niet meer compleet. Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. Het kan zijn dat wij deze producten alsnog innemen met

Product ruilen?

Wil je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Neem hiervoor contact opnemen ons. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.