Samsung batterij vervangen

Samsung batterij reparatie

Bij We Repair All zorgen we dat jouw Samsung telefoon snel en vakkundig wordt voorzien van een nieuwe batterij. Op het moment dat jouw Samsung batterij niet meer naar behoren werkt wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt.

Binnen 30 minuten wordt jouw Samsung telefoon gerepareerd en is jouw Samsung weer zo goed als nieuw. Maak een afspraak in De Meern of Woerden en wij zorgen dat jouw Samsung binnen no-time is gerepareerd.

 

Waarom Samsung batterij vervangen?

Er zijn verschillende redenen waarom het tijd is om jouw Samsung batterij te laten vervangen. Mochten deze redenen herkenbaar zijn voor jou, maak dan een afspraak bij een van onze locaties en wij vervangen jouw Samsung batterij.

De batterij van jouw Samsung is bijvoorbeeld opgezwollen en hierdoor wordt het scherm van jouw Samsung eruit geduwd. Daarnaast kan het zijn dat jouw Samsung telefoon bij 20 of 30 procent al uitvalt. Het kan ook zijn jouw Samsung telefoon binnen vier of vijf uur uitvalt of dat jouw Samsung telefoon uitvalt.

Samsung batterij vervangen kosten

Ben je benieuwd naar de kosten van het laten vervangen van jouw Samsung batterij? Bekijk dan hier de prijzen per Samsung model. Een Samsung accu vervangen is goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe Samsung telefoon.

6 maanden
garantie

Ook buiten
kantooruren

Klaar terwijl
je wacht

Samsung batterij vervangen

Het vervangen van de accu van een Samsung telefoon wordt snel en vakkundig gedaan door de specialisten van We Repair All. Wanneer jouw Samsung batterij is vervangen gaat jouw Samsung telefoon weer een tijdje mee en werkt hij weer zo goed als nieuw.

Heb je een Samsung tablet en wil je de batterij van jouw Samsung tablet laten vervangen? Ook dan ben je bij We Repair All aan het juiste adres.

 

Klanten beoordelen ons met een 4,9

Paul Schalkwijk
2022-06-10
Excellent service
mieke de jong
2022-06-10
Wat een snelle vakkundigheid heeft dit bedrijf. Bijna gelijk kunnen komen voor je reparatie, dat is pas service. Ik raadt het iedereen aan
Peter de Weert
2022-06-09
Prima service en vriendelijk geholpen. Reparatie was snel en naar wens uitgevoerd
Dick Dekker
2022-06-08
Mijn smartphone wilde na contact met water niet meer opstarten. Gelukkig viel de schade mee zoals bleek na een gratis uitgevoerde check en reiniging vande accu aansluiting. Geweldige service.
Arlo de Rave
2022-06-04
Goede service en staan altijd klaar als er vragen zijn. Volgende iPhone koop ik zeker weer bij hun. Ik raad iedereen hun aan.
Ruud oudhuizen
2022-06-02
Goede service Netjes geholpen En een een mooi toestel voor een mooie prijs 👍
Ronald Dekker
2022-06-01
quality of service is very good, no long waiting times, very friendly
Boyke Toirkens
2022-05-31
Kwam We Repair All tegen op Google. Eerste communicatie is gemakkelijk gelegd via WhatsApp. Kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.Via WhatsApp heb ik gemakkelijk kunnen uitleggen wat de schade was aan mijn laptop en ze hebben gelijk een prijsberekening kunnen maken wat erg fijn was.Ondanks dat ik mijn laptop nog niet had ingeleverd, bestelde ze gelijk het onderdeel. Helaas was het onderdeel vertraagd waardoor ik het nog niet de volgende dag kon ophalen. De follow-up dat het onderdeel vertraagd was geleverd was er helaas niet. Wel vervolgens een nette excuses ontvangen voor de miscommunicatie.Desondanks de vertraagde levering was het alsnog een zeer snelle service. Normaliter wanneer ik elektronica laat repareren duurt het ongeveer 1.5 week. Bij We Repair All was het nog geen week. Kudo's voor de zeer snelle reparatie.Tijdens het ophalen van mijn laptop werd nog benadrukt dat als er zaken alsnog mis gingen dat ik dan terug kon komen. Dit gaf mij geruststelling en vertrouwen in de kwaliteitsniveau wat We Repair All wilt leveren.Algemene indruk die ik heb ontvangen van het bedrijf is dat het een jong en enthousiast team is die een zeer snelle service leveren en prima communiceren met hun klanten op een laagdrempelige manier.Mocht ik ooit weer een kapotte telefoon of laptop hebben, weet ik dat ik terug zal komen bij We Repair All.

Hoe gaat jouw Samsung batterij langer mee?

Wil jij een batterij reparatie voorkomen? We Repair All heeft een paar tips om ervoor te zorgen dat jij jouw batterij optimaal kan benutten.

  • Werk jouw Samsung bij naar de nieuwste software
  • Zorg ervoor dat jouw Samsung niet te warm of te koud is
  • Laadt je Samsung op zonder hoesje
  • Schakel energiebesparingsmodus in, maar pas vanaf 20%
  • Zorg ervoor dat de batterij niet volledig opgeladen is, maar ook niet volledig leeg is
  • Gebruik een originele Samsung lader om jouw iPhone op te laden

Meest voorkomende Samsung reparaties

De meest voorkomende Samsung reparaties zijn de scherm reparatie of batterij reparatie. We Repair All kan jouw Samsung maken binnen 30 minuten!

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?