Smartphone Reparatie

Telefoon of tablet stuk?

Van de een op de andere dag kan je telefoon of tablet zomaar stuk zijn. Een ongeluk zit nou eenmaal in een klein hoekje. Verlies je bijvoorbeeld jouw Samsung voor een klein moment uit het oog, dan kan het zomaar zijn dat deze op een nare manier valschade oploopt. Ook kan het zijn dat je als smartphone-gebruiker last hebt van een technisch mankement. In beide gevallen ben je voor jouw smartphone reparatie bij We Repair All op het juiste adres.

Reparatie

De reparatie van Android smartphones of tablets neemt zo’n één tot twee dagen in beslag. De reden hiervoor is dat het repareren van deze toestellen lastiger is geworden. Zelfs ingewikkelder dan een iPhone of iPad. De prijzen van deze reparaties zijn dan ook alleen op aanvraag te verkrijgen.

Meest voorkomende Android reparatie

Onze klanten ervaren bij hun Samsung, Huawei, OnePlus of Motorola vaak de volgende problemen:

Gebarsten/gebroken scherm

De nummer 1 in het rijtje veelvoorkomende problemen is toch wel het gebarsten of gebroken scherm. Hoe voorzichtig je ook bent, we zeiden het net al even, een ongeluk zit in een klein hoekje. De meeste mensen zullen het probleem dan ook wel herkennen. Je telefoon of tablet glipt uit je hand en door de klap ontstaat er een barst. Zelfs als je device in je jas of broekzak zit, kan er een barst in komen (bijvoorbeeld doordat je ergens tegenaan stoot). Kortom, het scherm van je telefoon kan op veel manieren barsten.

Slechte of kapotte batterij

De krachtbron van elke smartphone, tablet en laptop is de batterij. Een nieuwe batterij zou tot wel 1500 ladingen mee moeten gaan. De ervaring leert ons echter dat de accu van een smartphone gemiddeld 15 maanden meegaat. Soms heb je pech en loopt je accu snel leeg, of nog erger: je telefoon doet helemaal niets meer (de accu heeft het begeven). Een batterij die niet naar behoren werkt of helemaal niet meer werkt doet mensen vaak zelfs besluiten hun smartphone te vervangen.

Waterschade

Het is de nachtmerrie van elke smartphone-bezitter: waterschade. Je telefoon is in de wasbak, toiletpot of in het bad gevallen. Je vraagt je vast af of dit nog gerepareerd kan worden? Het antwoord hierop is “ja!”. Ook al kan het water helemaal doordringen tot het moederbord en deze flink beschadigen.

Tablet reparatie

Heb je een barst in je scherm, last van een batterij die meer oplaadt, gaat je toestel niet meer aan, of heb je last van een ander probleem waardoor je een tablet reparatie nodig hebt? We Re-pair All fixt het probleem graag voor je!

Meer informatie

Wil je meer weten over Android reparatie bij We Repair All? Neem dan gerust contact met ons op en hopelijk kunnen we antwoord geven op al je vragen.

garantie-op-iedere-reparatie

6 maanden garantie

garantie-7-dagen-per-week-open

Ook buiten kantoor uren

snelle-reparatie-garantie

Klaar terwijl u wacht

zes-maanden-garantie-op-reparatie

6 maanden
garantie

geopend-buiten-kantooruren

Ook buiten kantoor uren

snelle-iphone-reparatie

Klaar terwijl
u wacht

Dit vinden klanten van ons via Google

  • Echt een aanrader! De oplaadpoort van mijn iphone werkte niet meer zo goed. Via Google kwam ik terecht op We Repair All, waar ze ook een haal- en bre... Lees meer
  • Uitstekende service! Ik kom zeker terug als ik eventueel problemen heb mijn mijn iDevice's.
  • Top service!! Ipad scherm laten maken en stonden na 45 minuten weer buiten, met een netjes nieuw scherm er op. En tijdens het wachten zelfs nog voorzi... Lees meer

Vragen? Neem dan contact met ons op!