Smartphone Service Upgrade

Heb je wel eens van een Smartphone Service Upgrade gehoord?

Je smartphone laten repareren is een beter idee dan een nieuwe smartphone aanschaffen. ‘Maar waarom dan?’ zou je denken.

Dit komt omdat de productie van een smartphone schadelijk is voor het milieu, het gebruik van een smartphone niet. In een smartphone zitten namelijk allemaal zeldzame metalen. Deze metalen komen vaak uit landen die niet veel milieuregels hebben of uit oorlogsgebieden.

Tijdens de productie van een telefoon komen er veel schadelijke stoffen vrij. Door je smartphone te repareren geef je de smartphone weer een nieuw leven en verleng je de levensduur met ongeveer 2 jaar. Een langere levensduur van je smartphone is natuurlijk ideaal, maar tegelijkertijd werk je ook mee naar een beter milieu!

 

Afspraak inplannen

Vraag een offerte aan

Ben jij geïnteresseerd in een van onze SSU pakketten? Neem direct contact met ons op via onderstaand formulier!

DIT VINDEN ONZE KLANTEN VAN ONS

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK IN WOERDEN

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in Woerden, voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices. Ook voor zakelijke reparaties staan we klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om gezamenlijk te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen over je smartphone, laptop, tablet of andere relevante zaken? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 0348 – 342 187. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Verder
calender icon
Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?