Terug naar overzicht

Google Pixel 7 Pro

Ervaar je problemen met je Google Pixel 7 Pro en zoek je een voordelige oplossing? Bij We Repair All staan ervaren technici klaar om te helpen, of het nu gaat om een beschadigd scherm, een snel leeglopende batterij, of andere technische kwesties. We beloven een snelle en effectieve reparatie, met diepgaande expertise en toewijding aan kwaliteit, zodat je smartphone snel weer optimaal presteert. Omdat we begrijpen hoe essentieel je smartphone is in het dagelijks leven, streven we ernaar om je toestel binnen de kortst mogelijke tijd weer in topconditie te brengen, zodat je spoedig weer volledig kunt genieten van alle functies.

Google Pixel 7 Pro Reparatie

Ontdek de Google Pixel 7 Pro, de nieuwste high-end smartphone van de zoekgigant, nu beschikbaar in Nederland! Dit toestel, gelanceerd in oktober, volgt de Google Pixel 6 Pro op en behoudt zijn kenmerkende design en zelfontwikkelde processor.

De Google Pixel 7 Pro vertoont sterke gelijkenissen met zijn voorganger, met name opvallend is de strook met drie camera’s, waaronder de hoofdcamera van 50 megapixel, een verbeterde 12 megapixel-groothoeklens en een zoomlens die tot vijf keer dichterbij kan halen zonder kwaliteitsverlies. Met de 11 megapixel-selfiecamera kan het toestel nu ook worden ontgrendeld via gezichtsherkenning.

De Super Res Zoom verbetert de digitale zoom, waardoor foto’s bij 2x zoom er net zo goed uitzien als normale foto’s. Het 6,7 inch amoled-scherm biedt een kleurrijke weergave met diepe zwarttinten en een verversingssnelheid van 120 keer per seconde, wat het lezen in zonlicht vergemakkelijkt.

De Google Pixel 7 Pro wordt aangedreven door de Tensor 2-chip van Google, met 12GB RAM en opslagopties van 128GB of 256GB. Helaas is uitbreiding met een geheugenkaart niet mogelijk. De 5000 mAh batterij kan worden opgeladen met maximaal 30 Watt via kabel of draadloos. Bij eventuele reparaties staat We Repair All voor je klaar om je Google Pixel 7 Pro snel en effectief te herstellen, zodat je weer optimaal kunt genieten van alle functies. Maak vandaag nog een afspraak!

Wat kost een Google pixel 7 pro?

De Google Pixel 7 Pro kost tussen de 400 en 700 euro, afhankelijk van waar je hem koopt en welke opties je kiest. Check de officiële website van Google of vraag het na bij winkels voor de actuele prijs.

Wat is het verschil tussen een Google pixel 7 en Google pixel 7 Pro?

De Google Pixel 7 en 7 Pro verschillen vooral in grootte en camera’s, waarbij de Pro een groter scherm en betere camera’s heeft. Daarnaast is de Pro sneller en heeft het een betere batterij. Het schermformaat van de Pixel 7 is 6,3 inch, terwijl de Pixel 7 Pro een groter 6,7-inch scherm heeft. Ook is de Google Pixel 7 Pro ongeveer 100,- tot 200,- duurder.

Hoeveel kost het om je telefoon scherm te laten repareren?

Bij We Repair All kost het meestal tussen de 80,- en 160,- om je telefoonscherm te fixen, maar dit kan variëren afhankelijk van het type toestel en model. We hebben een snelle service en kunnen het meestal binnen een half uurtje voor je regelen. Voor specifieke informatie kunt u een kijkje nemen op de website of u kunt bellen.

Meest voorkomende Google Pixel 7 Pro reparaties

De meest voorkomende Pixel 7 Pro-reparaties zijn schermvervangingen vanwege barsten of krassen en batterijvervangingen vanwege verminderde levensduur. Een reparatie duurt gemiddeld 30 minuten, in deze tussentijd kunt u gerust een kopje koffie blijven drinken.