Terug naar overzicht

Huawei Mate 20 Lite

Het is natuurlijk erg vervelend als je Huawei Mate 20 Lite niet meer naar behoren werkt. Of het nou gaat om een kapot beeldscherm of een snel leeglopende batterij, bij We Repair All staan we voor je klaar. We voeren reparaties uit van schermen, batterijen en veel meer, alle reparaties met betrekking tot de Huawei Mate 20 Lite kunnen we voor je verhelpen.

Huawei Reparatie

Ontdek de Huawei Mate 20 Lite, een krachtige smartphone met indrukwekkende functies, en leer meer over de betrouwbare reparatieservices van We Repair All. Met een 6,3-inch Full HD+ beeldscherm en een geavanceerde Kirin 710 octa-core processor biedt de Mate 20 Lite een meeslepende kijkervaring en soepele prestaties.

De Huawei Mate 20 Lite onderscheidt zich door zijn dubbele camera aan zowel de voor- als achterzijde, waarmee je elk moment vastlegt met haarscherpe details. De krachtige processor zorgt voor snelheid en efficiëntie, terwijl de royale batterijcapaciteit ervoor zorgt dat je de hele dag verbonden blijft. Het elegant ontwerp van de Mate 20 Lite maakt het een stijlvolle metgezel voor dagelijks gebruik.

We Repair All is jouw betrouwbare partner als het gaat om reparaties van de Huawei Mate 20 Lite. Onze getrainde technici staan klaar om diverse smartphoneproblemen aan te pakken, zoals schermreparaties, batterijvervangingen en meer. We begrijpen dat je niet lang zonder je smartphone kunt, daarom streven we naar snelle en betrouwbare reparatieservices.

Onze professionele technici zijn hoogopgeleid en gebruiken alleen kwaliteitsonderdelen om ervoor te zorgen dat je apparaat weer als nieuw functioneert. We Repair All biedt eerlijke en betaalbare prijzen voor reparatieservices, waardoor je met vertrouwen kunt kiezen voor onze expertise.

Of je nu te maken hebt met een gebroken scherm, een zwakke batterij of andere technische problemen, We Repair All is er om je te helpen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe we je Huawei Mate 20 Lite weer in topconditie kunnen brengen. Kies voor de combinatie van de indrukwekkende Huawei Mate 20 Lite en de professionele reparatieservices van We Repair All voor een zorgeloze smartphone-ervaring.

Hoe oud is de Huawei mate 20 Lite?

De Huawei Mate 20 Lite is op 30 september 2018 gereleased. Na aantal wat jaar is de kans groot dat de batterij niet meer perfect functioneert. Wij fixen het voor €79,- voor je!

Hoe duur is het om een Huawei scherm te vervangen?

Een nieuw scherm voor jouw Huawei Mate 20 Lite kost €129,-. Binnen 30 minuten zit het scherm erop en kan je weer genieten van een perfect werkend scherm!

Kan de Huawei mate 20 Lite draadloos opladen?

Ja, de Huawei Mate 20 Lite kan draadloos opladen. Laadt jouw device niet meer op? Wij fixen het graag voor je! En dat binnen 30 minuten.

Meest voorkomende Huawei Mate 20 Lite reparatie

De meest voorkomende reparaties van de Huawei Mate 20 Lite omvatten vaak schermvervangingen, cameraherstellingen en vooral batterijproblemen. We Repair All kan deze problemen binnen 30 minuten voor je oplossen, inclusief batterijvervangingen, zodat je snel weer gebruik kunt maken van je toestel.