Terug naar overzicht

Huawei P20 Pro

Het scherm vervangen van jouw Huawei P20 Pro? Kies dan voor We Repair All in De Meern. Wij staan graag klaar om jouw Huawei P20 te repareren. Of het nou gaat om een kapot beeldscherm of een luie batterij, voor elke reparatie kunt u terecht bij ons. Ook voor andere merken of Huawei modellen kunt u bij ons terecht, niks is voor ons te gek!

Huawei Reparatie

Ontdek de Huawei P20 Pro, een smartphone die bekend staat om zijn innovatieve functies en stijlvolle ontwerp. Met een indrukwekkende triple-camera ontwikkeld in samenwerking met Leica biedt de P20 Pro verbluffende fotografische mogelijkheden, vastgelegd op een randloos 6.1-inch OLED-display. De krachtige Kirin 970-chipset zorgt voor naadloze prestaties en een meeslepende gebruikerservaring.

Helaas kunnen zelfs premium smartphones reparaties nodig hebben, en daar komt We Repair All om de hoek kijken. Als gespecialiseerde reparatiedienst staan we klaar om de Huawei P20 Pro weer in optimale staat te herstellen. Onze ervaren technici gebruiken uitsluitend hoogwaardige originele onderdelen, en met onze snelle en efficiënte service minimaliseren we je downtime.

Of je nu te maken hebt met een gebroken scherm, een defecte camera of andere technische problemen, We Repair All biedt betrouwbare oplossingen tegen betaalbare tarieven. Ons team van experts staat garant voor kwaliteit en transparantie met prijsopgaves vooraf.

Breng je geliefde Huawei P20 Pro naar We Repair All en laat ons ervaren team ervoor zorgen dat je smartphone snel weer in topconditie is. Geniet opnieuw van de ongeëvenaarde mogelijkheden van je Huawei P20 Pro en vertrouw op We Repair All voor professionele reparatiediensten die je kunt vertrouwen.

Hoe duur is het om een Huawei scherm te vervangen?

Een nieuw scherm voor jouw Huawei P20 Pro kost €199,-. We Repair All regelt het binnen 30 minuten!

Hoe groot is de Huawei P20 Pro?

De Huawei P20 Pro Black is een Android smartphone met 6.1 inch scherm. Het 6.1 inch scherm gebarsten? Wij helpen je graag met het fixen ervan!

Hoeveel kost een reparatie voor je telefoon?

De prijzen variëren per reparatie. Nieuwe batterij nodig? Dan betaal je €79,- bij We Repair All.

Meest voorkomende Huawei P20 Pro reparatie

De meest voorkomende reparaties voor de Huawei P20 Pro zijn vaak gerelateerd aan batterijproblemen, zoals snel leeglopen of niet meer opladen. We Repair All kan dit binnen 30 minuten voor je fixen, samen met andere veelvoorkomende problemen zoals schermreparaties en cameraherstellingen.