Terug naar overzicht

Huawei P20

Het scherm vervangen van jouw Huawei P20? Kies dan voor We Repair All in De Meern. Wij staan graag klaar om jouw Huawei P20 te repareren. Of het nou gaat om een kapot beeldscherm of een luie batterij, voor elke reparatie kunt u terecht bij ons. Ook voor andere merken of Huawei modellen kunt u bij ons terecht, niks is voor ons te gek!

Huawei Reparatie

Heb je problemen met je Huawei P20? We Repair All staat klaar om je te helpen met snelle en professionele reparaties. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een niet-werkende camera, of andere technische kwesties, onze ervaren technici hebben de expertise om je Huawei P20 weer als nieuw te maken.

Bij We Repair All begrijpen we het belang van een goed functionerende smartphone. Onze reparatieservices zijn ontworpen met jouw behoeften in gedachten. Onze deskundige technici zorgen voor een efficiënte oplossing voor diverse problemen, en we streven ernaar reparaties snel uit te voeren, zodat je jouw Huawei P20 zo snel mogelijk weer kunt gebruiken.

Wij gebruiken alleen kwaliteitsonderdelen om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal presteert na de reparatie. Bovendien hanteren we eerlijke en betaalbare tarieven, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze service. Maak een afspraak of loop gewoon binnen bij een van onze servicecentra – we maken het reparatieproces eenvoudig en gemakkelijk.

Je Huawei P20 verdient de beste zorg, en daar zorgen wij voor bij We Repair All. Vertrouw op onze expertise en laat ons je Huawei P20 snel en betrouwbaar herstellen, zodat je weer zorgeloos kunt genieten van je toestel. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de hoogwaardige reparatieservice die We Repair All te bieden heeft.

Huawei P20

Hoe lang wordt Huawei nog ondersteund?

Het recentste model, de Pixel 4a 5G, geniet ondersteuning tot minstens november 2023. Update jouw device niet meer en wil je liever de overstap maken naar een Apple smartphone? Neem dan een kijkje op onze webshop! Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

Waarom geen Huawei meer te koop?

Oorzaak: de Chinezen worden verdacht van spionage. Amerikaanse bedrijven mogen daardoor geen zaken meer doen met firma’s uit het land van Xi Jinping. Dat was een flinke klap voor Huawei. Het bedrijf mag door de Amerikaanse sancties immers niet langer gebruikmaken van de Android-versie die door Google wordt onderhouden.

Meest voorkomende Huawei P20 reparatie

De Huawei P20 staat bekend om veelvoorkomende reparaties zoals schermvervangingen vanwege barsten of gebarsten schermen, en vervanging van beschadigde LCD-displays. Bij We Repair All kunnen we deze problemen binnen slechts 30 minuten oplossen, waardoor je snel weer aan de slag kunt met een probleemloos apparaat. Onze deskundige technici zorgen voor vakkundige en snelle reparaties, zodat je Huawei P20 weer als nieuw aanvoelt. Of het nu gaat om een gebroken scherm of een defecte display, vertrouw op ons voor hoogwaardige service en een vlotte oplossing, zodat je snel weer kunt genieten van je telefoon.