Terug naar overzicht

iPad Mini 2

iPad Mini 2 reparatie nodig? Werkt jouw iPad Mini 2 niet meer naar behoren, heb je een kapot beeldscherm of alleen een snel leeglopende batterij? Voor ieder probleem met jouw smartphone, laptop of tablet kun je terecht bij We Repair All, wij staan graag voor u klaar. Kom gerust langs voor een iPad Mini 2 reparatie bij ons in De Meern!

iPad Reparatie

Het kantoor van We Repair All is gevestigd in De Meern. We zijn gespecialiseerd in het repareren van de iPad Mini 2 en dat tegen een lage prijs. We snappen dat een kapot toestel voor veel hinder kan zorgen. Om die reden maken we alleen gebruik van de beste kwaliteit onderdelen. Vraag naar de mogelijkheden of neem contact op. Op elke reparatie geven we in ieder geval 6 maanden garantie.

demo mobile

Meest voorkomende reparatie

Je iPad mini 2 kan erg ongelukkig vallen waardoor het scherm of glas toe is aan een reparatie. Of loopt hij erg snel bij het gebruik ervan, neem contact op met ons om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij helpen je graag!

Soldering/moederbord

Heb je last van een WiFi-verbinding die continue wegvalt? Vaak geen service/bereik? Of doet het geluid van jouw iPad Mini 2 het niet meer? De oorzaak hiervan ligt bij het moederbord. Het repareren van een moederbord is erg lastig en kost veel tijd. Een gemiddelde moederbord reparatie neemt één tot drie dagen in beslag.

Ander merk device of model?

We Repair All staat klaar voor alle reparaties van smartphones, laptops en tablets. Zo kunnen wij je helpen met ieder merk of model. Bekijk onze reparatie pagina om jouw device te selecteren. Staat jouw merk niet tussen het lijstje? Niet getreurd! Grote kans dat we jouw smartphone reparatie alsnog uit kunnen voeren. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

iPad reparatie

Ook staat We Repair All voor je klaar als jouw iPad kapot is. Kijk op de iPad Reparatie pagina voor meer informatie.

Wie is We Repair All

Even voorstellen, mijn naam is Tracy Chan. Al een aantal jaar repareer ik met nauwkeurigheid en expertise de smartphone, laptops en tablets van mijn klanten in De Meern. Wat begon met het vervangen van een iPhone scherm als vriendendienst, is nu uitgegroeid tot een grotere onderneming. Inmiddels werk ik samen met Wenfrie Hu. Samen zijn wij bezig met meer projecten en sturen wij ons team aan. Wij staan graag voor u klaar!