Terug naar overzicht

iPhone 13 Mini

Heeft jouw iPhone 13 Mini last van een kapot scherm of een snel leeglopende batterij? Bij We Repair All staan we voor je klaar met professionele reparaties voor jouw iPhone 13 Mini. Bezoek onze locatie in De Meern en laat ons je helpen om het probleem op te lossen! Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

iPhone 13 Mini Reparatie

Bij We Repair All, gevestigd in De Meern, staan we klaar om smartphones, laptops en tablets te repareren, inclusief de iPhone 13, en dat alles tegen een betaalbare prijs. We begrijpen maar al te goed hoe vervelend het is om een kapot apparaat te hebben. Daarom gebruiken we bij onze reparaties uitsluitend hoogwaardige onderdelen, en in sommige gevallen zelfs originele onderdelen, om ervoor te zorgen dat je apparaat weer als nieuw functioneert.

Heb je een kapot scherm op je iPhone 13 of merk je dat de batterij snel leegloopt? Geen zorgen! Ons deskundige team staat voor je klaar en helpt je graag met alle reparaties die je iPhone 13 nodig heeft. Of het nu gaat om het vervangen van het scherm, het repareren van de batterij of andere problemen, wij zorgen ervoor dat je apparaat snel en vakkundig wordt gerepareerd.

Wil je meer informatie over onze reparatieservices of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw specifieke apparaat? Neem gerust contact met ons op en onze vriendelijke medewerkers beantwoorden graag al je vragen. Bovendien bieden we op elke reparatie een garantieperiode van 6 maanden, lees op de over ons pagina hier meer over.

 

iPhone 13 mini

Hoeveel kost batterij vervangen iPhone 13 Mini?

Voor een nieuwe batterij betaal je €89,-. Waarom gaat je batterij zo snel leeg? Waarschijnlijk omdat je capaciteit van je batterij erg laag is. We Repair All raadt je ook aan om een nieuwe batterij te laten plaatsen vanaf een batterijcapaciteit van 85%. Interesse in een reparatie? Maak dan nu jouw afspraak!

Is de iPhone 13 mini nog te koop?

De iPhone 13 Mini kost €634,-. Bij We Repair All verkopen we refurbished iPhone’s van hoogwaardige kwaliteit. De iPhone’s zijn op 50 punten getest en de nodige onderdelen zijn vervangen. Als je een iPhone bij ons aanschaft ontvang je ook 2 jaar garantie! Bekijk ons assortiment.

Wat kost een scherm reparatie iPhone 13 mini?

Een schermreparatie voor de iPhone 13 Mini kost 149,- voor een niet-origineel scherm en 249,- voor een origineel scherm. Bij We Repair All bieden we beide opties aan, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw behoeften en budget. Maak snel een afspraak voor een professionele schermreparatie van je iPhone bij We Repair All.

Meest voorkomende iPhone 13 Mini reparatie

Bij We Repair All begrijpen we dat een ongelukje snel kan gebeuren en dat je iPhone 13 Mini daarbij ongelukkig beschadigd kan raken. Gelukkig kunnen we je helpen met de meest voorkomende reparatie: het vervangen van het beeldscherm en de camera. Onze deskundige technici hebben ervaring in het uitvoeren van deze reparaties en zorgen ervoor dat je iPhone 13 weer in perfecte staat verkeert. Neem contact met ons op en maak een afspraak, zodat we je kunnen helpen om je geliefde toestel te herstellen. Meer te weten komen over iPhone 13 Mini scherm reparatie?