Terug naar overzicht

iPhone 14 Pro Max reparatie nodig?

Bij We Repair All zorgen we ervoor dat jouw device weer volledig functioneel is. Je kunt eenvoudig een afspraak maken bij onze vestiging in De Meern, waar onze deskundige reparateur de benodigde reparaties rechtstreeks aan jouw iPhone 14 Pro Max uitvoert. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij of andere problemen, je kunt erop vertrouwen dat ons team de nodige reparaties met zorg en professionaliteit zal uitvoeren.

iPhone 14 Pro Max Reparatie

We Repair All bevindt zich in De Meern en is gespecialiseerd in het repareren van smartphones, laptops en tablets, waaronder ook de iPhone 14 Pro Max, tegen een betaalbare prijs. We begrijpen hoe vervelend het is om een kapot toestel te hebben, en daarom maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige onderdelen, soms zelfs originele onderdelen. Schermreparatie en batterijvervanging zijn twee veelvoorkomende aspecten van smartphone onderhoud. Neem contact met ons op of vraag naar de mogelijkheden voor meer informatie.

Bij We Repair All bieden we ook een ruimte garantie. Op elke reparatie geven we een garantie van 6 maanden. Meer informatie over onze garantievoorwaarden vind je op onze “Over ons” pagina. We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige reparaties uit te voeren, maar ook uitstekende service en betrouwbaarheid te bieden aan al onze klanten. Ook bieden wij Refurbished iPhones aan, bekijk het assortiment hier!

iPhone 14 Pro Max

Wat kost een nieuw scherm voor de iPhone 14 Pro Max?

Een schermreparatie voor de iPhone 14 Pro Max kost €489,-. Maak een afspraak en sta binnen 30 minuten weer buiten met een gerepareerd toestel!

Hoelang gaat de iPhone 14 Pro Max mee?

De kosten van een batterijreparatie van jouw iPhone 14 Pro Max zijn €109,-. De iPhone staat onder andere bekend als een toestel met een uitstekende batterij. De batterijduur van de iPhone is ongeveer 30 uur, afhankelijk van hoeveel je het toestel gebruikt. Vanaf een batterijcapaciteit van 85% raden wij aan je batterij te laten vervangen.

Wat kost een nieuwe achterkant voor de iPhone 14 Pro Max

Een nieuwe achterkant voor de iPhone 14 Pro Max kost €449,-.  Tijdens de reparatie van de achterkant van jouw iPhone repareren wij gelijk de hele behuizing, zo lijkt jouw iPhone weer zo goed als nieuw!

Meest voorkomende iPhone 14 Pro Max reparaties

Ontdek de meest voorkomende reparaties voor de iPhone 14 Pro Max en hoe je ze kunt oplossen! Onze deskundige technici hebben vastgesteld dat schermreparaties, batterijvervangingen en camerafixaties de topdrie zijn. Voor een snel en betrouwbaar herstel van jouw iPhone, vertrouw op onze professionele service. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een verminderde batterijduur of problemen met de camerafunctionaliteit, wij staan klaar om jouw toestel weer in topconditie te brengen. Bespaar tijd en geld met onze efficiënte reparatiediensten, zodat je snel weer kunt genieten van de optimale prestaties van jouw iPhone! Meer weten over iPhone 14 Pro Max scherm reparatie