Terug naar overzicht

iPhone 14 Pro

Bij We Repair All zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige iPhone 14 Pro reparatie. Ons deskundige team staat klaar om je apparaat weer in optimale staat te brengen, zodat je probleemloos kunt blijven genieten van je iPhone 14 Pro. Maak vandaag nog een afspraak op ons kantoor in De Meern en laat je iPhone 14 Pro professioneel repareren door onze ervaren technici.

iPhone 14 Pro Reparatie

Bij We Repair All in De Meern staan we bekend om onze betaalbare en professionele iPhone 14 Pro reparaties. Als specialisten in smartphone-, laptop- en tabletreparaties, richten we ons specifiek op het herstellen van de iPhone, het topmodel van de 2022 iPhones en de opvolger van de iPhone 13 Pro. De iPhone wordt gekenmerkt door zijn indrukwekkende specificaties. Met een schermformaat van 6,1-inch (Pro) en 6,7-inch (Pro Max), biedt het Super Retina XDR-display met valbestendig Ceramic Shield een buitengewone kijkervaring. De combinatie van een roestvrij stalen rand en een matglazen achterkant geeft de iPhone een luxueuze uitstraling en duurzame constructie.

De iPhone uitgerust met de verbeterde A16 Bionic chip, die zorgt voor nog snellere prestaties en vloeiende multitasking. De drievoudige camera, bestaande uit een groothoeklens, ultra-groothoeklens en telelens, biedt ongekende fotografische mogelijkheden. Met de verbeterde 48-megapixel hoofdcamera leg je elk detail haarscherp vast.

Bij We Repair All streven we ernaar om jouw iPhone snel en efficiënt te repareren met hoogwaardige onderdelen van topkwaliteit, inclusief originele componenten indien vereist. Ons toegewijde team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen met het herstellen van jouw defecte toestel. Bovendien bieden wij een garantie van 6 maanden op elke reparatie, zodat je met een gerust hart voor We Repair All kunt kiezen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor jouw iPhone reparatie. Bekijk ook onze ‘Over ons‘ pagina voor meer informatie over ons bedrijf en maak direct een afspraak voor een reparatie bij We Repair All.

iPhone 14 Pro

Wat kost een nieuw scherm iPhone 14 Pro

Heeft je iPhone 14 Pro scherm helaas schade opgelopen, We Repair All staat voor je klaar. Een kosten voor een schermreparatie voor de iPhone 14 Pro zijn €439,- . Wij geven 3 maanden garantie op al onze reparaties. Neem bij vragen contact op of maak je afspraak en kom zo snel mogelijk langs!

Hoeveel kost het om je iPhone te repareren?

De kosten op je iPhone te laten repareren variëren natuurlijk per model en probleem. Voor een wat ouder model zijn de kosten wat lager en voor nieuwere modellen liggen de kosten wat hoger. Bekijk onze iPhone pagina en klik om jouw model iPhone om de prijzen te checken!

Hoe lang duurt een iPhone reparatie?

Bij We Repair All duurt een gemiddelde iPhone reparatie ongeveer 30 minuten. Dit verschilt per reparatie, als er een defect is op het moederbord van de iPhone kan dit enkele dagen duren.  Tijdens het wachten van een reparatie kunt u genieten van een bakje koffie of maak gebruik van onze iPad en sta met een half uurtje weer buiten!

Meest voorkomende iPhone 14 Pro reparatie

Heeft jouw iPhone 14 Pro helaas schade opgelopen, geen zorgen! We Repair All biedt snelle en betrouwbare service. De meest voorkomende reparaties voor de iPhone 14 Pro zijn schermreparaties en defecte oplaadpoorten. De kans is dus groot dat je komt voor een iPhone 14 Pro scherm reparatie. Wil je iPhone toch niet repareren? Wist je dat wij ook refurbished iPhones aanbieden, bekijk hier het assortiment.