Terug naar overzicht

iPhone 7 Plus

Bij We Repair All staan we klaar om jou te ondersteunen bij de reparatie van jouw iPhone 7 Plus, ongeacht het specifieke probleem. Of het nu gaat om het vervangen van het beeldscherm, het installeren van een nieuwe batterij of andere reparaties, we bieden een uitgebreide service om ervoor te zorgen dat jouw iPhone weer als nieuw functioneert.

iPhone 7 Plus Reparatie

In onze vestiging in De Meern bieden wij uitgebreide reparatieservices voor smartphones, laptops en tablets, inclusief de iPhone 7 Plus, tegen voordelige tarieven. Wij begrijpen de frustratie van een defect apparaat en daarom staan we ook ‘s avonds en in het weekend klaar voor afspraken.

Naast onze reparaties bieden we ook een assortiment refurbished iPhones aan, zodat je kunt profiteren van kwaliteitstoestellen tegen aantrekkelijke prijzen. Neem gerust een kijken op onze webshop. Onze specialiteit omvat het oplossen van verschillende problemen van de iPhone, zoals schermreparaties, batterijvervangingen en meer.

Of je nu op zoek bent naar een snelle reparatie of geïnteresseerd bent in het kopen van een refurbished iPhone, bij We Repair All ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en ontdek waarom we een garantie van 6 maanden bieden op elke reparatie die we uitvoeren.

iPhone 7 Plus

Wat kost nieuw scherm iPhone 7 Plus?

Voor een nieuw iPhone 7 Plus betaal je €79,-. Onze technici regelt dat jij binnen een half uur weer buiten staat met een gefixt toestel!

Heeft het zin om je iPhone batterij te vervangen?

Het heeft zeker zin om jouw batterij te vervangen! Je telefoon gaat een stuk langer mee als je een nieuwe batterij in jouw iPhone laat zetten! Een nieuwe batterij kost €59,-.

Meest voorkomende iPhone 7 Plus reparatie

We begrijpen dat je gek bent op je iPhone 7 Plus, maar soms treden er problemen op. Bij We Repair All in De Meern zijn we er om je te helpen. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen en snelle oplossingen voor jouw geliefde toestel.

Een vaak voorkomend probleem is batterijproblemen. Als de batterij snel leegloopt, probeer dan een zachte reset. Als dat niet helpt, kan een batterijvervanging nodig zijn. Schermproblemen, zoals barsten, zijn eveneens gebruikelijk. Breng je toestel bij ons voor een snelle reparatie. Als het scherm niet reageert, kan kalibratie of vervanging noodzakelijk zijn.

Camerafouten? Als je camera wazig is of niet werkt, sluit de camera-app en open deze opnieuw. Probeer ook een software-update. Geluidsproblemen kunnen worden veroorzaakt door gedempte beltonen of defecte luidsprekers. Wij kunnen dit voor je onderzoeken en repareren.

Oververhitting kan prestatieproblemen veroorzaken. Zorg ervoor dat je apps en software up-to-date zijn en laat je toestel afkoelen.

Sommige problemen kunnen thuis worden opgelost, terwijl andere professionele hulp vereisen. Bij We Repair All in De Meern staan we voor je klaar om je te helpen met alle iPhone 7 Plus problemen. Kom bij onze vestiging langs, en wij zorgen ervoor dat je snel weer kunt genieten van je iPhone!

Heb je vragen of behoefte aan hulp bij een iPhone 7 Plus reparatie? Neem gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar!