Terug naar overzicht

iPhone X

We Repair All staat voor jou klaar als het gaat om de reparatie van jouw iPhone X. Denk bijvoorbeeld aan een scherm reparaties of het vervangen van de accu van de iPhone X. Maak direct een afspraak voor de reparatie van jouw iPhone X bij ons in De Meern!

iPhone X Reparatie

We Repair All is gevestigd in De Meern. We zijn gespecialiseerd in het repareren van smartphone, laptops en tablets, waaronder ook de iPhone X tegen een lage prijs. Een kapotte toestel is erg vervelend. En dat begrijpen wij heel goed. Om die reden maken we alleen gebruik van de beste kwaliteit onderdelen, of soms zelf originele onderdelen. Onze professionele technici staan klaar om je kapotte scherm te vervangen en je oplaadport te repareren. Vraag naar de mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij geven in ieder geval op elke reparatie 6 maanden garantie, lees op de over ons pagina hier meer over.

Meest voorkomende reparatie

We Repair All in De Meern is er om je te helpen met de meest voorkomende reparaties voor je geliefde iPhone X. We begrijpen dat ongelukken gebeuren, dus laten we eens kijken naar wat we voor je kunnen doen.

Een van de meest voorkomende problemen is een gebroken scherm. Geen zorgen, onze experts kunnen je scherm snel en professioneel repareren. Ook als je merkt dat je batterij sneller leegloopt, kunnen we deze vervangen, zodat je iPhone X weer de hele dag meegaat.

Camera-problemen? We hebben je gedekt. Of het nu gaat om een kapotte lens of een camera die niet scherpstelt, we kunnen het oplossen. En als je problemen hebt met opladen, kan het zijn dat de oplaadpoort gerepareerd moet worden.

Heb je per ongeluk je iPhone X nat gemaakt? Onze ervaren technici kunnen waterschade herstellen. We behandelen je iPhone X alsof het de onze is, en we gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen.

Wacht niet langer als je iPhone X reparatie nodig heeft. Kom langs bij We Repair All voor snelle en betrouwbare service. Neem contact op voor een gratis offerte of kom gewoon langs in onze winkel. Je iPhone X zal snel weer zo goed als nieuw zijn!

Bij We Repair All staan we klaar om je te helpen met al je iPhone X-reparaties.

Wat kost een iPhone x scherm reparatie?

Een nieuw scherm voor je iPhone X kost €119,-. Binnen een half uur sta je weer buiten met een gefixte iPhone X. Red je iPhone X en neem vandaag nog contact met ons op!

Hoeveel kost een iPhone X batterij vervangen?

De kosten voor een nieuwe batterij zijn €69,-. Bij We Repair All raden wij je aan jouw batterij te vervangen vanaf een capaciteit van 85%. Interesse in een nieuwe batterij? Maak dan nu jouw afspraak!