Terug naar overzicht

iPhone XS Max

Bij We Repair All staan we klaar om jou verder te helpen met de reparatie van jouw iPhone XS Max. Of het nu gaat om het scherm, moederbord of batterij, onze ervaren technici zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie terwijl je wacht. Maak vandaag nog een afspraak bij ons in De Meern en geniet snel weer van een optimaal werkende iPhone XS Max!

iPhone XS MAX Reparatie

Bij We Repair All zijn we gespecialiseerd in het repareren van smartphones, laptops en tablets, waaronder de iPhone XS Max, tegen een betaalbare prijs. We begrijpen de frustratie als je toestel defect raakt en gebruiken daarom alleen hoogwaardige onderdelen, soms zelfs origineel, voor een perfecte werking van je apparaat.

Op zoek naar een snelle en betrouwbare oplossing voor schermreparatie en oplaadpoort schade voor je iPhone XS Max? Zoek niet verder! Bij ons ben je aan het juiste adres voor professionele en betaalbare reparatieservices. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden. Bovendien bieden we een garantie van 6 maanden op elke reparatie, omdat we vertrouwen op de kwaliteit van ons werk.

Bij We Repair All verkopen we ook refurbished iPhones. Ontdek ons assortiment op onze “Over Ons” pagina. Of je nu te maken hebt met een gebarsten scherm, een defecte batterij of andere problemen, bij We Repair All streven we ernaar om jouw apparaat weer als nieuw te maken. Neem vandaag nog contact op en laat ons jouw toestel herstellen, zodat je snel weer volop kunt genieten van alle functionaliteiten.

iPhone XS Max

Wat kost een nieuw scherm iPhone XS Max?

Je betaalt €139,- voor een nieuw scherm van de iPhone XS Max. Als de achterkant van jouw iPhone XS Max kapot is zijn de kosten €189,-. Maak vandaag nog jouw afspraak!

Hoelang duurt een iPhone reparatie?

Een gemiddelde iPhone reparatie duurt 30 minuten. Onze technici hebben al jaren ervaring en kunnen daarom snel en nauwkeurig werken. Wil je zo snel mogelijk geholpen worden? Neem dan contact met ons op.

 

Meest voorkomende reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En helaas kan dat ook van toepassing zijn op jouw geliefde iPhone XS Max. Een val, stoot of ander onfortuinlijk incident kan resulteren in ongewenste beschadigingen. Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij We Repair All begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk jouw iPhone XS Max voor je is. Daarom staan onze ervaren technici klaar om de meest voorkomende reparaties uit te voeren, waaronder het vervangen van het beeldscherm en de camera. Deze twee elementen zijn cruciaal voor het optimale functioneren van jouw toestel, en daarom zorgen we ervoor dat deze reparaties snel en professioneel worden uitgevoerd.

Of het nu gaat om een gebarsten scherm dat je dagelijks gebruik belemmert of om een camera die niet meer naar behoren werkt, onze experts hebben de nodige vaardigheden en ervaring om jouw iPhone XS Max weer in topconditie te brengen. Wanneer je jouw toestel aan ons toevertrouwt, kun je erop vertrouwen dat we alleen hoogwaardige onderdelen en zorgvuldige reparatietechnieken gebruiken.