Terug naar overzicht

Oppo A54

Heb je een Oppo smartphone die reparatie nodig heeft? Bij We Repair All kun je terecht voor reparaties aan de A54. Ons kantoor is gevestigd in De Meern, langs de A2, wat betekent dat je vanuit elke hoek van het land gemakkelijk langs kunt komen. Of het nu gaat om een gebarsten scherm of een batterij die snel leegloopt, wij kunnen het voor je repareren.

Oppo A54 Reparatie

Bij We Repair All begrijpen we de frustratie die ontstaat wanneer je Oppo A54 niet naar behoren functioneert. Ons team van reparatie-experts staat paraat om een breed scala aan problemen aan te pakken, variërend van gebarsten schermen tot batterijen die snel leeglopen en knoppen die niet goed werken. Met onze ervaren reparateurs en uitgebreide expertise streven we ernaar om jouw smartphone snel weer in optimale staat te brengen.

We zijn er om jouw smartphone snel te herstellen, of het nu gaat om een gebarsten scherm dat vervangen moet worden of andere issues. Bij We Repair All staat jouw tevredenheid voorop en we streven ernaar om aan al jouw verwachtingen te voldoen.

En laten we eerlijk zijn, we geloven in betaalbare oplossingen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze reparatieservices voor de Oppo zijn niet alleen effectief, maar ook vriendelijk voor je portemonnee. Bovendien bieden we garantie op al onze reparaties, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op de duurzaamheid van ons werk. Kies voor We Repair All en maak gemakkelijk een afspraak.

Wat kost Oppo A54?

De Oppo A54 kost €269,- en was beschikbaar vanaf april 2021 op de Nederlandse markt. Dit veelzijdige toestel is verkrijgbaar in zowel klassiek zwart als levendig paars, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl past. Of je nu gaat voor een los toestel of het combineert met een slim (sim-only) abonnement, de telefoon biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare smartphone.

Hoe groot is Oppo A54?

De telefoon heeft een hoogte van ongeveer 162,9 mm, een breedte van circa 74,7 mm en een dikte van ongeveer 8,4 mm, met een gewicht van ongeveer 190 g. Het toestel beschikt over een scherm van 6,5″ (16,5 cm) met een schermverhouding van 90,5% en een resolutie van 2400 x 1080 (FHD+). Daarnaast wordt de smartphone aangedreven door een 5000 mAh batterij, waardoor langdurig gebruik mogelijk is, en heeft het een 48 MP AI-quad-camera voor hoogwaardige fotografie. De smartphone combineert compactheid met indrukwekkende specificaties, waardoor het een veelbelovende keuze is voor gebruikers.

Kan de Oppo A54 draadloos opladen?

Nee, de Oppo A54 ondersteunt geen draadloos opladen. Je moet het toestel via de meegeleverde kabel en een compatibele oplader met een stroombron verbinden om de batterij op te laden.

Meest voorkomende Oppo A54 reparaties

De meest voorkomende reparaties voor de Oppo omvatten typisch problemen met het scherm, zoals gebarsten of gebroken glas. Het scherm van smartphones is vaak het meest kwetsbare onderdeel en kan gemakkelijk beschadigd raken bij een val of stoot. Daarnaast kunnen batterijproblemen, zoals een snel leeglopende batterij of problemen met opladen, ook voorkomen bij de Oppo. Andere veelvoorkomende reparaties zijn onder meer problemen met de camera, luidspreker of microfoon, en softwareproblemen zoals vastlopen of traagheid.