Terug naar overzicht

Oppo Reno Z

Mocht je problemen ondervinden met je Oppo Reno Z en op zoek zijn naar een betaalbare oplossing, dan staan ervaren reparateurs bij We Repair All paraat om hulp te bieden voor allerhande technische kwesties, zoals een beschadigd scherm of een batterij die snel leegloopt. Onze snelle en doeltreffende reparatieservice garandeert diepgaande expertise en toewijding aan kwaliteit, zodat je Oppo Reno Z binnen no-time weer optimaal presteert. Wij begrijpen de cruciale rol van je smartphone in het dagelijks leven en streven ernaar om je toestel binnen de kortst mogelijke tijd weer in topconditie te brengen, zodat je spoedig weer volledig kunt genieten van alle functies van je smartphone.

Oppo Reno Z Reparatie

De Oppo Reno Z is een indrukwekkende smartphone met een slank ontwerp en geavanceerde camerafuncties. Met zijn afmetingen van 15.73 cm in hoogte, 7.49 cm in breedte en 0.91 cm in dikte, ligt hij comfortabel in de hand en biedt hij een premium gebruikerservaring. Het 6.4-inch AMOLED-scherm levert een verbluffende resolutie van 2340 x 1080 pixels en een levendige kleurweergave, waardoor je volledig opgaat in je multimedia-ervaring.

Met een 48MP + 5MP dual-camera aan de achterkant en een 32MP selfiecamera aan de voorkant, leg je moeiteloos prachtige foto’s en video’s vast, waar je ook bent.

Bij We Repair All begrijpen we dat problemen met je smartphone zich op elk moment kunnen voordoen. Daarom staan onze deskundige reparateurs ook in het weekend en ‘s avonds voor je klaar. Als je Oppo reparaties nodig heeft, kun je gerust langskomen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Neem eenvoudig contact met ons op en we zorgen ervoor dat je smartphone binnen de kortst mogelijke tijd weer optimaal functioneert.

Wat is de nieuwste Oppo Reno?

Het scherm vervangen Oppo Reno Z kost  €119,-. De reparatiekosten voor Oppo A-modellen variëren van €99,- tot €149,- afhankelijk van het specifieke model. Voor de Find- en Reno-modellen gelden hogere tarieven vanwege hun geavanceerde functionaliteiten. Als je twijfelt over het model van je Oppo, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor advies.

Hoe duur is een Oppo scherm reparatie?

Is Oppo een Chinees merk?

Meest voorkomende Oppo Reno Z reparaties

De meest voorkomende reparaties voor een Oppo Reno Z betreffen vaak het scherm, met name barsten die veel voorkomen bij dagelijks gebruik, en ook de achterkant, vanwege het glazen ontwerp dat gevoelig is voor schade bij stoten of vallen. Naast fysieke schade kunnen batterijproblemen optreden na verloop van tijd, wat resulteert in verminderde levensduur en oplaadproblemen. Softwareproblemen, zoals crashes of vastlopen, kunnen ook voorkomen.