Terug naar overzicht

Samsung Note 9 reparatie nodig?

Voor de reparatie van jouw Samsung Note 9 ben je bij ons op het juiste adres! Bij alle reparaties voor jouw Samsung Note 9 kunnen we je helpen, dus maak snel een afspraak bij ons in De Meern!

Samsung Note 9 Reparatie

We Repair All is gevestigd in De Meern. We zijn gespecialiseerd in het repareren van smartphones, laptops en tablets, waaronder ook de Samsung Note 9 tegen een lage prijs. Een kapotte toestel is erg vervelend. En dat begrijpen wij heel goed. Om die reden maken we alleen gebruik van de beste kwaliteit onderdelen, of soms zelf originele onderdelen. Vraag naar de mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij geven in ieder geval op elke reparatie 6 maanden garantie, lees op de over ons pagina hier meer over.

Meest voorkomende Samsung reparatie

De meest voorkomende reparatie van de Samsung Note 9 is het vervangen van het scherm. Een ongeluk zit in een klein hoekje!

Hoeveel kost een Samsung reparatie?

Heb je last van een WiFi-verbinding die continue wegvalt? Vaak geen service/bereik? Of doet het geluid van jouw Samsung Note 9 het niet meer? De oorzaak hiervan ligt bij het moederbord. Het repareren van een moederbord is erg lastig en kost veel tijd. Een gemiddelde moederbord reparatie neemt één tot drie dagen in beslag. Maar voor ons is niets te gek! Alle mogelijke reparaties voeren we zelf uit.

Hoe lang is de garantie op Samsung telefoon?

We Repair All is zeker van hun zaak, daarom geven wij minimaal 3 maanden garantie. Op scherm- en batterijreparaties geven wij 3 maanden garantie en op alle andere ingrepen geven wij 6 maanden garantie.

Wie is We Repair All

Even voorstellen, mijn naam is Tracy Chan. Al een aantal jaar repareer ik met nauwkeurigheid en expertise de smartphone, laptops en tablets van mijn klanten in De Meern. Wat begon met het vervangen van een iPhone scherm als vriendendienst, is nu uitgegroeid tot een grotere onderneming. Inmiddels werk ik samen met Wenfrie Hu. Samen zijn wij bezig met meer projecten en sturen wij ons team aan. Wij staan graag voor u klaar!