Terug naar overzicht

Samsung S20

Heb je een Samsung S20 reparatie nodig? Bij We Repair All staan we voor je klaar om jouw Samsung te repareren, we voeren alle reparaties zelf uit! Kom langs bij onze vestiging in De Meern voor de verschillende soorten reparaties van jouw Samsung S20.

Samsung S20 Reparatie

Ontdek de verbluffende Samsung S20, een krachtige smartphone die indruk maakt met zijn hoogwaardige functies. Met een Infinity-O Dynamic AMOLED-scherm biedt de S20 een adembenemende kijkervaring, waarbij haarscherpe kleuren en diepe contrasten de norm zijn. De drievoudige camera-opstelling aan de achterzijde zorgt voor indrukwekkende foto’s en video’s, variërend van ultrabrede shots tot gedetailleerde close-ups. Aangedreven door een krachtige processor en met voldoende RAM, levert de S20 snelle en soepele prestaties. Met 5G-connectiviteit ben je verzekerd van ultrasnelle downloads en naadloze streaming, waardoor je altijd verbonden blijft met de wereld om je heen.

Helaas kan zelfs de meest geavanceerde technologie beschadigd raken. Gelukkig staat We Repair All klaar om te helpen met professionele en snelle reparatieservices voor de Samsung. Onze gecertificeerde technici hebben uitgebreide ervaring met Samsung-apparaten en gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, batterijproblemen, camerafouten of andere problemen, wij bieden betrouwbare oplossingen.

Onze reparatieservices omvatten schermreparaties voor gebarsten displays, batterijvervangingen voor optimale levensduur, camera reparaties voor haarscherpe beelden, en oplossingen voor diverse andere problemen, van laadpoorten tot softwareproblemen. Bij We Repair All streven we naar snelheid en betrouwbaarheid, waarbij we je Samsung zo snel mogelijk herstellen. We garanderen kwaliteit door het gebruik van originele of hoogwaardige vervangende onderdelen en bieden garantie op al onze reparaties. Onze transparante prijzen zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent voordat we met de reparatie beginnen.

Samsung S20

Wat kost nieuw scherm Samsung S20?

Een nieuw scherm voor jouw Samsung S20 kost €269,- bij We Repair All. Maak vandaag nog jouw afspraak en sta vandaag nog buiten met een nieuw scherm op jouw device!

Hoeveel kost nieuwe batterij Samsung S20?

We Repair All biedt een snelle en betaalbare oplossing voor het vervangen van de batterij van jouw Samsung S20. Voor slechts €79,- kun je bij ons terecht om jouw versleten of defecte batterij te laten vervangen. Onze service is snel en efficiënt: binnen 30 minuten sta je weer buiten met een nieuwe batterij die jouw Samsung S20 weer volledig functioneel maakt. Neem gerust contact met ons op.

Hoelang garantie op een reparatie?

Absoluut, bij We Repair All geloven we sterk in de kwaliteit van onze diensten en daarom bieden we met trots een garantie van 3 tot 6 maanden op elke reparatie die we uitvoeren. Deze garantie is een bewijs van ons vertrouwen in de kwaliteit van onze service en de onderdelen die we gebruiken.

Meest voorkomende Samsung reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je smartphone kan dan ook heel ongelukkig beschadigd raken. De meest voorkomende Samsung S20 reparatie die we uitvoeren is het vervangen van het beeldscherm.