Zakelijke telefoon reparatie Woerden

In het bedrijfsleven is bereikbaarheid van cruciaal belang. Je wilt geen klanten mislopen omdat je de telefoon niet kunt opnemen. Een snelle en zorgvuldige reparatie van je zakelijke telefoon is dan noodzakelijk. En laat dat nu precies datgene zijn waar we bij We Repair All ontzettend goed in zijn. Of je telefoon nu helemaal niets meer doet, het scherm kuren vertoont of je batterij zo snel leeg is dat je ieder moment van de dag naar een stopcontact zoekt; We Repair All heeft altijd de oplossing in huis, zodat je in een mum van tijd weer bereikbaar bent.

Direct contact opnemen

LAGE KOSTEN

Telefoonreparaties door de provider of fabrikant zijn doorgaans behoorlijk duur. Bovendien kan het dagen tot weken duren voor je jouw telefoon weer terug hebt. Dit zijn kostbare dagen en belemmeren je enorm in het uitvoeren van je werk. Bij We Repair All houden we onze prijzen laag door onderdelen grootschalig in te kopen en de vaste lasten laag te houden. De grootste winst behaal je in onze prettige service. Altijd bereikbaar, snel ter plaatse en de zekerheid dat we alleen kosten in rekening brengen als het probleem opgelost is.

BETALING OP FACTUUR

Als onderdeel van onze zakelijke telefoonreparatie service is het ook mogelijk om te betalen op factuur. Hebben meerdere medewerkers last van problemen met hun zakelijke telefoon? Dan zetten wij de verschillende reparaties in een overzichtelijke factuur. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van onze zakelijke dienstverlening.

Begin met duurzaam ondernemen: verminder e-waste

We Repair All maakt het voor bedrijven eenvoudiger om te beginnen met duurzaam ondernemen. Binnen een zakelijke omgeving wordt veel gebruik gemaakt van elektronica en het is eerder regel dan uitzondering dat telefoons en tablets met een defect onderdeel worden weggegooid en op de enorme berg met elektronisch afval belanden. Doe iets aan de onnodige groei van e-waste en kies voor We Repair All. Je bent niet alleen duurder uit door een nieuw toestel te kopen, je laat ook een mooie kans liggen om een stap te zetten naar een duurzame vorm van bedrijfsvoering. Kies dus voor de zakelijke telefoonreparatie door We Repair All!

Refurbished

Wist je dat we ook refurbished toestellen aanbieden? Een refurbished telefoon van We Repair All is uitvoerig getest en werkt net zo goed als je van een nieuw toestel zou verwachten. Het voordeel: je betaalt een stuk minder voor een refurbished telefoon én ook deze keuze is maatschappelijk verantwoord.

6 maanden garantie

Ook buiten kantooruren

Klaar terwijl je wacht

DIT VINDEN ONZE KLANTEN VAN ONS

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in Woerden, voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices. Ook voor zakelijke reparaties staan we klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om gezamenlijk te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen over je smartphone, laptop, tablet of andere relevante zaken? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 0348 – 342 187. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Maak afspraak
calender icon
Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?