Zakelijke telefoon reparatie Woerden

In het bedrijfsleven is bereikbaarheid van cruciaal belang. Je wilt geen klanten mislopen omdat je de telefoon niet kunt opnemen. Een snelle en zorgvuldige reparatie van je zakelijke telefoon is dan noodzakelijk. En laat dat nu precies datgene zijn waar we bij We Repair All ontzettend goed in zijn. Of je telefoon nu helemaal niets meer doet, het scherm kuren vertoont of je batterij zo snel leeg is dat je ieder moment van de dag naar een stopcontact zoekt; We Repair All heeft altijd de oplossing in huis, zodat je in een mum van tijd weer bereikbaar bent.

Direct contact opnemen

Zakelijke telefoon reparatie door
We Repair All in Woerden

We Repair All Zakelijk is onze zakelijke telefoonreparatie service. Steeds meer bedrijven maken gebruik van bedrijfstelefoons die vaak intensief gebruikt worden. Dan kan er wel eens iets kapotgaan, natuurlijk. Wanneer het uitvoeren van je werkzaamheden onmogelijk is door de schade aan je zakelijke telefoon, is een snelle reactie gewenst. Daarom zijn we bij We Repair All 24/7 bereikbaar. We maken direct een afspraak om jouw telefoons op locatie te controleren en te repareren. Hebben we de juiste onderdelen op voorraad? Dan zijn we gemiddeld binnen 20 minuten klaar met de reparatie van een zakelijke telefoon.

Wil je meerdere telefoons laten doorlichten? Dat kan. We lezen de capaciteit van de accu uit en geven op basis van deze gegevens een advies met betrekking tot een (mogelijke) reparatie. Vervolgens maken wij het toestel open om te controleren of er sprake is van onzichtbare defecten. Als laatste zullen wij de toestellen altijd grondig reinigen. Denk hierbij aan de oplaadpoort, buitenkant en binnenkant van het toestel.

LAGE KOSTEN

Telefoonreparaties door de provider of fabrikant zijn doorgaans behoorlijk duur. Bovendien kan het dagen tot weken duren voor je jouw telefoon weer terug hebt. Dit zijn kostbare dagen en belemmeren je enorm in het uitvoeren van je werk. Bij We Repair All houden we onze prijzen laag door onderdelen grootschalig in te kopen en de vaste lasten laag te houden. De grootste winst behaal je in onze prettige service. Altijd bereikbaar, snel ter plaatse en de zekerheid dat we alleen kosten in rekening brengen als het probleem opgelost is.

BETALING OP FACTUUR

Als onderdeel van onze zakelijke telefoonreparatie service is het ook mogelijk om te betalen op factuur. Hebben meerdere medewerkers last van problemen met hun zakelijke telefoon? Dan zetten wij de verschillende reparaties in een overzichtelijke factuur. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van onze zakelijke dienstverlening.

Begin met duurzaam ondernemen: verminder e-waste

We Repair All maakt het voor bedrijver eenvoudiger om te beginnen met duurzaam ondernemen. Binnen een zakelijke omgeving wordt veel gebruik gemaakt van elektronica en het is eerder regel dan uitzondering dat telefoons en tablets met een defect onderdeel worden weggegooid en op de enorme berg met elektronisch afval belanden. Doe iets aan de onnodige groei van e-waste en kies voor We Repair All. Je bent niet alleen duurder uit door een nieuw toestel te kopen, je laat ook een mooie kans liggen om een stap te zetten naar een duurzame vorm van bedrijfsvoering. Kies dus voor de zakelijke telefoonreparatie door We Repair All!

Refurbished

Wist je dat we ook refurbished toestellen aanbieden? Een refurbished telefoon van We Repair All is uitvoerig getest en werkt net zo goed als je van een nieuw toestel zou verwachten. Het voordeel: je betaalt een stuk minder voor een refurbished telefoon én ook deze keuze is maatschappelijk verantwoord.

6 maanden garantie

Ook buiten kantooruren

Klaar terwijl u wacht

DIT VINDEN ONZE KLANTEN VAN ONS

MAAK DIRECT UW AFSPRAAK

We Repair All is altijd bereikbaar om jouw bedrijf of medewerkers weer bereikbaar te maken. Maak direct een afspraak bij We Repair All voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je smartphone via onze afspraakplanner.

Wil je jouw zakelijke telefoons laten repareren? We Repair All komt graag langs bij jouw bedrijf om de reparatie op locatie uit te voeren.

Maak afspraak
calender icon