Zakelijk

Minder zorgen, meer doen.

 

Omzet mislopen

Het is vandaag de dag binnen het bedrijfsleven van cruciaal belang dat je goed bereikbaar bent. Ben je dit niet, dan kan dit er al snel voor zorgen dat je omzet misloopt. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarnaast is het fijn om je medewerkers te kunnen bereiken als dit nodig is. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dit is.

Lage kosten

Wij van We Repair All weten als geen ander dat het ontzettend duur kan zijn als je voor een telefoonreparatie naar de provider of producent stapt. Daarom houden wij onze prijzen laag. Dit doen wij door onderdelen grootschalig in te kopen en onze vaste lasten laag te houden.

Gratis telefooncheck

De telefooncheck, die normaal gesproken €14,95 per toestel kost, is voor onze zakelijke klanten ten alle tijden gratis. Hierbij lezen we de capaciteit van de accu uit en geven op basis van deze gegevens een advies met betrekking tot een (mogelijke) reparatie. Vervolgens maken wij het toestel open om te controleren of er sprake is van onzichtbare defecten. Als laatste zullen wij de toestellen altijd grondig reinigen. Denk hierbij aan de oplaadpoort, buitenkant en binnenkant van het toestel.

Zakelijke telefoonreparatie

We Repair All zakelijk is onze zakelijke telefoonreparatie afdeling. Wat een aantal jaar geleden begon met het vervangen van een iPhonescherm als vriendendienst, heeft zich ontwikkeld tot een snel groeiende onderneming. Dagelijks zijn we met veel passie en plezier bezig met iPhone reparaties.
Vrijwel alle defecten kunnen wij ter plekke repareren. Dit doen we bij jou op het werk, wanneer dit jou het beste uitkomt. Heb je liever dat we je toestel op komen halen? Geen probleem! Met onze haal- en brengservice nemen wij al jouw zorgen uit handen.

WRA gaat discreet om met alle data die verzamelt wordt.

Betaling op factuur

Om het voor jouw nog wat makkelijker te maken, is het bij We Repair All mogelijk om te betalen op factuur. Hierdoor kunnen je medewerkers gebruik maken van onze diensten en ontvang jij een handig overzicht van alle reparaties.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Refurbished telefoons

Bij We Repair All proberen we niet alleen bij te dragen aan duurzaamheid middels het repareren van telefoons, maar ook door smartphones een tweede leven te geven. Een refurbished telefoon is niet alleen een stuk goedkoper dan een nieuwe. Op het moment dat je kiest voor een gerenoveerde telefoon draag je bij aan een beter milieu. En wie wil dat nou niet?

garantie-op-iedere-reparatie

6 maanden garantie

garantie-7-dagen-per-week-open

Ook buiten kantoor uren

snelle-reparatie-garantie

Klaar terwijl u wacht

zes-maanden-garantie-op-reparatie

6 maanden
garantie

geopend-buiten-kantooruren

Ook buiten kantoor uren

snelle-iphone-reparatie

Klaar terwijl
u wacht

Dit vinden klanten van ons via Google

  • Echt een aanrader! De oplaadpoort van mijn iphone werkte niet meer zo goed. Via Google kwam ik terecht op We Repair All, waar ze ook een haal- en bre... Lees meer
  • Uitstekende service! Ik kom zeker terug als ik eventueel problemen heb mijn mijn iDevice's.
  • Top service!! Ipad scherm laten maken en stonden na 45 minuten weer buiten, met een netjes nieuw scherm er op. En tijdens het wachten zelfs nog voorzi... Lees meer

Vragen? Neem dan contact met ons op!