Apple Watch Series 8, SE 2022 of Ultra: welke past het best bij jou?

De Apple Watch is inmiddels een bekent onderdeel van ons leven geworden. De horloges zijn voor een stuk meer te gebruiken dan alleen het aflezen van de tijd. Er komen meldingen binnen, het horloge helpt met navigeren en houdt belangrijke gezondheidsgegevens bij. Een superhandige gadget dus. Maar welke Apple Watches zijn er op dit moment op de markt?

De Apple Watch Series 8 en Apple Watch SE 2022 zijn de nieuwste modellen onder de Apple Watches. Naast deze vernieuwde versies van al bestaande modellen is er dit jaar een heel nieuw horloge bijgekomen: de Apple Watch Ultra. Een horloge met nog veel meer extra en extremere functies. Benieuwd welk model het beste bij jou past? Hieronder vergelijken we alle Apple Watches.

Apple Watch Series 8

Ten opzichte van de Apple Watch Series 7 is de nieuwe Apple Watch Series 8 in het bezit van een aantal nieuwe functies die je meer inzicht geven in je gezondheid. Zo heeft de Watch nu een nieuwe temperatuurregistratie functie die je meer inzicht geeft in je cyclus. De Apple Watch Series 8 houdt nauwkeurig je slaapritme bij en maakt een schatting van de menstruatiecyclus. Door de always-on display lees je met één blik op de Watch het scherm af. Het horloge is waterbestendig tot vijftig meter diep en het scherm is gemaakt van dik saffierglas.

De gezondheidsfuncties op het horloge zijn: temperatuurregistratie, zuurstofsaturatie­sensor, hartslagsensor, waarschuwing bij hoge of lage hartslag en bij onregelmatig hartritme, ecg, SOS-noodmelding, valdetectie en crashdetectie. Deze lijken grotendeels op de gezondheidsfuncties van de Apple Watch Series 7, behalve temperatuurregistratie en crashdetectie. Van het horloge bestaat een aluminium versie en een rvs-versie. Voor de aluminium versie kun je kiezen uit de kleuren Middernacht, Sterrenlicht, Zilver en Rood. De rvs-versie is te krijgen in de kleuren: Grafiet, Zilver en Goud.

Apple Watch SE 2022

Op zoek naar je allereerste Apple Watch? De SE is een ideaal model om mee te beginnen. Je krijgt de Apple Watch ervaring, maar dan tegen een lagere prijs. De Watch is voorzien van de meest essentiële functies. Er mist bijvoorbeeld wel een always-on scherm en de nieuwe gezondheidsfuncties zoals temperatuurregistratie en zuurstofsaturatie. Functies die de Apple Watch Series 8 wel heeft. Het SE horloge heeft wel hetzelfde design als de Series 8. De Apple Watch SE 2022 is er in twee formaten: 40 millimeter en 44 millimeter.

Het horloge is waterbestendig tot vijftig meter en is in het bezit van een ingebouwde GPS, hartslagmeter, kompas, bewegingssensor en versnellingsmeter. Zowel de Apple Watch Series 8 als de Apple Watch SE maken gebruik van de snelle S8-chip. Gezondheidsfuncties op dit model zijn: hartslagsensor, waarschuwing bij hoge of lage hartslag en onregelmatig hartritme, SOS-noodmelding, valdetectie en crashdetectie. De Watch is verkrijgbaar in de kleuren Middernacht, Sterrenlicht en Zilver.

Apple Watch Ultra

De Apple Watch Ultra is een ander soort horloge dan dat we tot nu toe kennen en is daarom niet echt te vergelijken met de Series 8 of de SE. Het heeft een extra grote, oersterke titanium behuizing en een voorkant van saffierglas. De Watch is een stuk groter en robuuster dan wat je van de eerdere Watches gewend bent. Het heeft alles wat de Apple Watch Series 8 ook heeft, maar daar bovenop nog veel extra. Het horloge is eigenlijk bedoeld voor professionele atleten en outdoor sporters. Dat is dan ook zeker terug te zien als je kijkt naar alle specs.

Het horloge is namelijk waterbestendig tot 100 meter diep en kan zelfs dienen als duikhorloge. De knoppen zijn zo aangepast dat deze ook met een handschoen makkelijk te bedienen zijn. Je kunt de actieknop zelf instellen. De GPS is een stuk nauwkeuriger op dit horloge en met een nieuwe actieknop heb je zo toegang tot alle trackingfuncties waarmee je jouw hartslag, temperatuur, looptechniek, afstand en locatie bijhoudt. Met één druk op de knop wordt doormiddel van een sirene je omgeving gewaarschuwd. Ook hulpdiensten worden ingeschakeld via het SOS-systeem. De batterij gaat tot 36 uur mee.

Welke Apple Watch kan jij het best kopen?

Op zoek naar je eerste Apple Watch met alle benodigde functies, maar voor een mooie prijs? Ga voor de Apple Watch SE 2022. Wil je een horloge met net wat meer mogelijkheden of heb je al eerder een Apple Watch gehad en wil je er nu op vooruit? Dan is de Apple Watch Series 8 wat voor jou! Als je echt nog een stapje verder wil gaan of als je bijvoorbeeld veel aan outdoor sporten doet, zouden wij aanraden om voor de Apple Watch Ultra te gaan.

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?