Je telefoon laten repareren bij We Repair All

Oops! Jouw smartphone, tablet of laptop is kapot

Wij van We Repair All begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als jouw smartphone, tablet of laptop niet meer naar behoren werkt. Daarom kan je bij ons snel terecht voor de reparatie van jouw device en binnen no time kan jij weer scrollen, liken, streamen en mailen!

Afspraak maken

Voor de reparatie van jouw smartphone, tablet of laptop kan je een afspraak maken via onze website, een mail sturen of bellen of Whatsappen naar 085 401 57 83. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en denken graag met jou mee. Door onze jaren van ervaring hebben wij de juiste kennis en expertise om het beste advies te geven als het gaat om jouw smartphone, tablet of laptop. We Repair All zit gevestigd in De Meern, kom gerust langs bij ons op locatie!c

Voordat je jouw device bij ons laat repareren

De data die op jouw smartphone, tablet of laptop staat is natuurlijk erg waardevol. Daarom is het, vooral bij reparaties aan het moederbord, verstandig om een volledige back-up te maken van jouw device voordat je hem overdraagt aan onze reparateur. Zo ben jij verzekerd van jouw data en raakt deze niet verloren.

Aangekomen bij We Repair All

Het is zo ver! Jouw smartphone, tablet of laptop wordt gerepareerd. Je komt aan op ons kantoor op Boteyken nummer 349 in De Meern en overhandigt jouw device aan onze reparateur. Onze reparateur bespreekt samen met jou welk onderdeel vervangen moet worden en gaat vervolgens aan de slag met de reparatie van jouw device.

Tijdens de reparatie

De meeste reparaties duren maar 30 minuten, wachten kan daarom gerust tijdens de reparatie van jouw device terwijl je een lekker kopje koffie, thee of fris drinkt. Wij van We Repair All vinden transparantie erg belangrijk en daarom mag je altijd meekijken hoe jouw smartphone, tablet of laptop wordt gerepareerd.

Yes! Jouw smartphone, tablet of laptop is gefixt!

Zodra de reparateur klaar is met jouw device is deze weer zo goed als nieuw. Om je device zo lang mogelijk heel te houden raden wij aan om altijd een hoesje en screenprotector te gebruiken. Bij We Repair All bieden wij deze ook aan zodat jouw device ook zo goed als nieuw blijft.

Na de reparatie

Wij hopen natuurlijk dat je blij bent met jouw gerepareerde smartphone, tablet of laptop. Geef jouw ervaring aan ons door middels een review! Op die manier blijven wij onze dienstverlening verbeteren. Zoals onze klanten altijd zeggen, hopelijk niet tot snel! Maar mocht het toch nodig zijn, dan staan wij natuurlijk altijd voor je klaar!

Service

Een gemiddelde smartphone reparatie bij ons duurt slechts 30 minuten. Zo sta je binnen no-time weer buiten en ben je snel weer online. Bovendien kun je ons makkelijk en snel bereiken en eenvoudig je smartphone wegbrengen of ophalen.

Woon je in regio Utrecht? Maak dan een afspraak en kom langs bij onze vestiging in De Meern. Hoe eerder je een afspraak maakt des te eerder je weer online bent!

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?