Bekijk hier al onze samenwerkingen

Wij hebben deze smartphones gefixt!

Heb je interesse in een samenwerking met ons? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Rijk Hofman

Rijk Hofman begon op 2016 zijn carrière op Youtube met vlogs over zijn leven. Daarna was Rijk te zien bij BNN-VARA waarbij hij voor proefkonijnen video’s ging maken. Vervolgens is Rijk in 2017 presentator geworden bij MTV Nederland. Naast presentator bij MTV was Rijk ook bij het YouTube-kanaal Concentrate Bold van RTL te zien tot 2019. Daarna vetrok hij om deel te nemen aan het twintigste seizoen van het RTL 4 programma Expeditie Robinson.

Afspraak inplannen

Jethro Galung

Jethro Galung is te kennen als de vaste DJ van de bekende discotheek Escape in Amsterdam. Al vanaf jongs af aan was Jethro al bezig met muziek en stroomde dit al door zijn bloed heen. In 2020 bracht hij zijn eerste release uit: Rich Bitch. Dit op het label van Generation Smash van Dimitri Vegas en Like Mike, de nummer 1 DJ’s van 2019. Met vele streams, is deze single nog maar het begin van zijn solo carrière. Daarnaast was Jethro ook in 2020 te zien als deelnemer in het programma Bachelorette waar Gaby Blaaser opzoek was naar haar ware liefde.

Afspraak inplannen

Niek Roozen

Niek Roozen speelde in 2014 in de jeugdserie Brugklas van de AVROTROS. Na 4 succesvolle seizoenen wist hij binnen een paar jaar een enorme online following op te bouwen. Na de Brugklas heeft Niek voor NPO Zapp een eigen programma gehad, Britt & Niek On Topic. Vervolgens heeft Niek in verschillende films en serie’s gespeeld waaronder: Het geheim van Eyck, De vloek van manege Pegasus, Centraal Medisch Centrum, The Passion 2018, De Faker, De slet van 6vwo, Raaf, Renesse, Misfit (meerdere malen), Vals, Brugklas: de tijd van m’n leven, Verliefd op Cuba, Project Gio. Ook heeft Niek zijn eigen Youtube Kanaal waar hij succesvolle online formats geproduceerd. Zo maakte hij twee seizoenen Tatta’s Onder De Loep, het satirische format Dubio en Dr Nikkel en de serie ‘Van Plank Naar Kast’. Naast zijn passie voor acteren is Niek in zijn vrije tijd ook nauw verbonden aan het Wereld Natuur Fonds. Als ambassadeur mocht hij het afgelopen jaar afreizen naar Siberië om een verslag te maken van de leefomgeving van de Siberische Tijger.

Maak afspraak

Joost Bouhof & Nikki van Vliet

Joost Bouhof is een Nederlandse Youtuber met zijn eigen gamekanaal JoostSpeeltSpellen en een vlogkanaal genaamd JoostBouhof. Joost behoort ook bij de vriendengroep DagelijksHaaDee, dit is het Youtube kanaal van Milan Knol. Na het leveren van zijn bijdrage aan dit kanaal heeft Joost besloten in 2012 zijn eigen kanaal op te zetten, waar hij in 2016 zijn eerste Playbutton ontving voor 100.000 abonnees. Naast Youtube heeft Joost ook meegedaan aan online-gamingformats en zet hij ook zijn eigen Podcast op genaamd De zolderkamer. Nikki van Vliet is de vriendin van Joost, Nikki is te zien in de vlogs van Joost op zijn vlogkanaal. Daarnaast streamt Nikki ook zelf op Twitch wanneer zij aan het gamen is.

Afspraak

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in Woerden, voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices. Ook voor zakelijke reparaties staan we klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om gezamenlijk te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen over je smartphone, laptop, tablet of andere relevante zaken? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 0348 – 342 187. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Maak afspraak
calender icon
Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?