Samenwerkingen

Elektronische apparaten repareren is onze passie. Daarvoor werken we graag met je samen! Heb je interesse in een samenwerking? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Deze smartphones hebben wij gefixt!

Dave Roelvink

Dave Roelvink is een Nederlandse mediapersoonlijkheid en DJ. Hij werd geboren op 13 maart 1994 in Amsterdam, Nederland. Dave is vooral bekend geworden door zijn verschijning in verschillende reality-tv-programma's in Nederland.Een van de meest opvallende shows waarin Dave Roelvink verscheen, was "Dave en Donny op Expeditie," waarin hij samen met zijn broer Donny Roelvink deelnam aan een avontuurlijke expeditie. Daarnaast was Dave ook te zien in realityshows zoals "Sterren Springen op Zaterdag" en "Adam zoekt Eva."

Dave Roelvink heeft ook carrière gemaakt als DJ en heeft opgetreden op verschillende evenementen en in clubs. Hij heeft zich beziggehouden met het draaien van elektronische dansmuziek (EDM) en heeft een groeiende fanbase opgebouwd in de Nederlandse uitgaansscene.

Dave was zijn mobiel verloren tijdens een rit op de motor. Wij hebben hem een nieuwe telefoon aangeboden!

Noël Dekkers

Noël Dekkers is een Nederlandse influencer en een bekende twicht-streamer. Noël is geboren op 6 maart 2003. Hij is bekend geworden door YouTube.

Noël is een goede vriend van Enzo Knol, Nederlands grootste youtuber! Samen met Enzo Knol en Thijs hebben ze de podcast ‘De Bennies’, ondertussen heeft het kanaal al bijna 20.000 abonnees. Noël heeft op zijn insta zelf ook al 160.000 volgers.

In de podcast kwam naar voren dat Noëls iPhone kapot was. Daarom hebben wij gezorgd voor een hele nieuwe behuizing, waardoor de iPhone nu weer als nieuw is!

Donny Roelvink

Donny Roelvink is een Nederlandse mediapersoonlijkheid en model, geboren op 10 april 1997 in Amsterdam. Hij is vooral bekend vanwege zijn optredens in reality-tv-programma’s en zijn werk als model.

Donny Roelvink heeft ook deelgenomen aan andere realityshows, waaronder “Temptation Island VIPS,” waar hij samen met zijn toenmalige vriendin Amijé deelnam aan de verleidelijke avonturen op het tropische eiland.

Donny heeft een zwaar jaar gehad in 2022. Door een auto ongeluk te hebben gehad heeft Donny een klaplong en een paar gebroken ribben opgelopen. Later dat jaar werd er geconstateerd dat Donny teelbalkanker heeft.

Tegenwoordig houdt Donny Roelvink zich veel bezig met een gezonde lifestyle en is dagelijks in de gym te vinden. Hij is onderdeel van het team van Joel Beukers. Donny heeft zijn eigen coaching programma bij Joel Beukers genaamd ‘The Grind.’

Wij hebben Donny zijn iPhone 13 Pro mogen repareren. De achterkant van zijn iPhone 13 Pro was gebarsten nadat er een dumbell op was gevallen.

Lil Kleine

Lil Kleine, geboren als Jorik Scholten, begon zijn carrière als danser en acteur op achtjarige leeftijd en verscheen op de Nederlandse televisieshow 'Praatjesmakers'. Hij is bekend om zijn Amsterdamse accent en controversiële teksten. Sinds zijn doorbraak in 2015 is hij een van de meest succesvolle artiesten in de Nederlandse muziekindustrie met meerdere gouden platen, miljoenen streams en ontelbare shows. In 2021 tekende hij de grootste muzikale deal ooit als Nederlandstalige artiest bij SONY en OWNIT. Lil Kleine heeft ook meer dan 1,6 miljoen volgers op Instagram en meer dan 700 miljoen views op YouTube en bijna 2 miljard streams op Spotify.

Naast zijn faam is hij ook een succesvolle ondernemer met meerdere bedrijven en heeft hij in 2019 een online lifestyleplatform ontwikkeld in samenwerking met John de Mol genaamd 'NEW WAVE', gericht op jongeren tussen de 15-24 jaar.

Wij hebben de iPad van het zoontje van Lil Kleine mogen repareren. De iPad was helemaal gebarsten. De iPad is weer zo goed als nieuw en het zoontje van Lil Kleine kan er weer lekker op spelen.

Wutru

Wouter Smit, ook wel bekend als Wutru op Instagram, werkt al jaren in de fitnessbranche als personal trainer. Wouter sport al sinds zijn achttiende. Wouter heeft 5 jaar aan bodybuilding gedaan inclusief wedstrijden. In 2020 werd Wouter geopereerd aan zijn rug, maar door zijn fitness carrière probeerde hij zo sterk mogelijk zijn operatie in te gaan. Wouter had maar één doelstelling: sterker uit deze situatie komen. Op Instagram heeft Wouter meer dan 80.000 volgers, daar neemt Wouter graag iedereen mee in zijn verhaal waarbij hij transparant vertelt over zijn revalidatie.

In samenwerking met Smart2Move wil hij ervoor zorgen dat andere mensen ook hulp krijgen bij hun herstel van kanker. Ook heeft Wouter een bibliografie geschreven genaamd ‘Kapot sterk’ waarin hij vertelt over zijn leven en dan met name de focus op hoe mentale en fysieke kracht je kan voorbereiden op echte confrontaties in het leven.

Wij hebben de iPhone van Wutru mogen repareren. De achterkant van zijn iPhone was helemaal gebarsten en door een gloednieuwe behuizing ziet zijn iPhone er weer uit als nieuw!

Chahid Charrak

Chahid Charrak is begonnen als badkamerboer en nu bekend onder de naam Dutch Performante waarbij hij honderdduizenden volgers heeft op YouTube en Instagram. Vroeger werkte Chahid als tiener in een pallethandel in Zeewolde en later in Litouwen. Op zijn achttiende keerde hij terug naar Nederland waar hij zich stortte op de handel in tegels. In ongeveer 10 jaar verwierf hij zes bedrijven in de sanitair- en tegelbranche. Sinds 2019 is Chahid actief op Instagram onder de naam Dutch Performante en vanaf 2020 heeft hij ook een YouTube kanaal. In september 2021 haalde Chahid het Guinness Book of Records met een record voor grootste popcornbak. Chadid vulde een bak van 9 meter hoog met 173 kuub popcorn. Met deze actie werd geld opgehaald voor het WKZ. Chadid woont samen met zijn vrouw en vier kinderen in Zeewolde. Je kunt je voorstellen dat er wel eens een smartphone of tablet kapotgaat bij hen thuis. Gelukkig hebben wij kunnen helpen door deze apparaten te repareren!

Samantha Charrak

Wij hebben ook Samantha Charrak, de vrouw van Chadid Charrak, beter bekend als Dutchperformante, mogen helpen door de achterkant van haar iPhone 13 te vervangen.

JayJay Boske

Je kent JayJay vast wel, hij is presentator en bekend van BNN, Veronica en RTL. Daarnaast deed JayJay in 2016 mee aan Expeditie Robinson en in 2021 was hij een van de acht terugkerende oud-deelnemers van het 21e seizoen van Expeditie Robinson. Wij hebben JayJay mogen helpen met de reparatie van zijn iPhone 13 Pro Max, het scherm moest vervangen worden dus dit hebben wij natuurlijk gefixt!

Robbert Rodenburg

Robbert Rodenburg is acteur, presentator en heeft verschillende rollen gehad in diverse films en series. In 2020 is Robbert Rodenburg gestart met zijn YouTube kanaal waarop hij zijn eigen serie ‘Open kaart’ startte. Robbert interviewt in deze serie verschillende bekende Nederlanders waarbij hij diepgaande vragen stelt. Inmiddels heeft deze serie al 5 seizoenen. Ook is Robbert de serie ‘Terug naar toen’ begonnen. Robbert Rodenburg is in 2021 winnaar geworden van Expeditie Robinson. Robbert had in Milaan zijn telefoon laten vallen en het hele scherm was gebarsten. Natuurlijk waren wij zijn reddende engel, we hebben zijn telefoon weer als nieuw gemaakt!

Niek Marijnissen

Je zou Niek Marijnissen kunnen kennen van de Bachelorette en Like Me I’m Famous. Daarnaast heeft Niek nog twee labels genaamd ‘Flesje Poppen’ waarbij Niek een eigen bubbel heeft ontwikkeld en ‘C’est Niek’ waarbij hij een haarproducten lijn aanbiedt voor een ‘strak, glad, mat of zoutig dakkie’, oftewel kapsel.

Wij hebben Niek geholpen door zijn iPhone 12 Pro Max en iPhone 8 Plus te repareren. De cameralens van zijn iPhone 12 Pro max moest vervangen worden en het scherm van zijn iPhone 8 Plus was toe aan vervanging. Ook Niek kan er nu weer helemaal tegen aan!

Jethro Galung

Jethro Galung is te kennen als de vaste DJ van de bekende discotheek Escape in Amsterdam. Al vanaf jongs af aan was Jethro al bezig met muziek en stroomde dit al door zijn bloed heen. In 2020 bracht hij zijn eerste release uit: Rich Bitch. Dit op het label van Generation Smash van Dimitri Vegas en Like Mike, de nummer 1 DJ’s van 2019. Met vele streams, is deze single nog maar het begin van zijn solo carrière. Daarnaast was Jethro ook in 2020 te zien als deelnemer in het programma Bachelorette waar Gaby Blaaser opzoek was naar haar ware liefde.

Rijk Hofman

Rijk Hofman begon op 2016 zijn carrière op Youtube met vlogs over zijn leven. Daarna was Rijk te zien bij BNN-VARA waarbij hij voor proefkonijnen video’s ging maken. Vervolgens is Rijk in 2017 presentator geworden bij MTV Nederland. Naast presentator bij MTV was Rijk ook bij het YouTube-kanaal Concentrate Bold van RTL te zien tot 2019. Daarna vetrok hij om deel te nemen aan het twintigste seizoen van het RTL 4 programma Expeditie Robinson.

Niek Roozen

Niek Roozen speelde in 2014 in de jeugdserie Brugklas van de AVROTROS. Na 4 succesvolle seizoenen wist hij binnen een paar jaar een enorme online following op te bouwen. Na de Brugklas heeft Niek voor NPO Zapp een eigen programma gehad, Britt & Niek On Topic. Vervolgens heeft Niek in verschillende films en serie’s gespeeld waaronder: Het geheim van Eyck, De vloek van manege Pegasus, Centraal Medisch Centrum, The Passion 2018, De Faker, De slet van 6vwo, Raaf, Renesse, Misfit (meerdere malen), Vals, Brugklas: de tijd van m’n leven, Verliefd op Cuba, Project Gio. Ook heeft Niek zijn eigen Youtube Kanaal waar hij succesvolle online formats geproduceerd. Zo maakte hij twee seizoenen Tatta’s Onder De Loep, het satirische format Dubio en Dr Nikkel en de serie ‘Van Plank Naar Kast’. Naast zijn passie voor acteren is Niek in zijn vrije tijd ook nauw verbonden aan het Wereld Natuur Fonds. Als ambassadeur mocht hij het afgelopen jaar afreizen naar Siberië om een verslag te maken van de leefomgeving van de Siberische Tijger.

Joost Bouhof & Nikki van Vliet

Joost Bouhof is een Nederlandse Youtuber met zijn eigen gamekanaal JoostSpeeltSpellen en een vlogkanaal genaamd JoostBouhof. Joost behoort ook bij de vriendengroep DagelijksHaaDee, dit is het Youtube kanaal van Milan Knol. Na het leveren van zijn bijdrage aan dit kanaal heeft Joost besloten in 2012 zijn eigen kanaal op te zetten, waar hij in 2016 zijn eerste Playbutton ontving voor 100.000 abonnees. Naast Youtube heeft Joost ook meegedaan aan online-gamingformats en zet hij ook zijn eigen Podcast op genaamd De zolderkamer. Nikki van Vliet is de vriendin van Joost, Nikki is te zien in de vlogs van Joost op zijn vlogkanaal. Daarnaast streamt Nikki ook zelf op Twitch wanneer zij aan het gamen is.

Isadee Jansen

Isadee Jansen is winnares van het programma Curvy Supermodel Nederland en is aangesloten bij verschillende model agencies. Curvy Supermodel is een realityserie waarin er gezocht wordt naar het nieuwe curvy topmodel van Nederland, onder leiding van Anna Nooshin. Ook kan je Isadee kennen als content creator op verschillende social media platformen. Als content creator is een goedwerkende laptop natuurlijk onmisbaar. Het scherm van Isadee haar MacBook was gebarsten en de batterij liep snel leeg. Wij hebben dit natuurlijk zo snel mogelijk voor haar gefixt!

Sacha Harland

Je zou Sacha Harland kunnen kennen als presentator van het YouTube programma ‘Dit is normaal’. Tegenwoordig is Sacha bekend als DJ en producer bij The Galaxy, hij vormt daar samen met Arjen Lubach een duo. Ook heeft Sacha zijn eigen podcast, genaamd ‘Bang de podcast’. Daar nodigt hij verschillende gasten uit om te praten over onderwerpen rondom angst. Wij hebben de MacBook van Sacha gerepareerd op locatie, de batterij en het toetsenbord (de hele top case) waren aan vervanging toe. Bepaalde knoppen op het toetsenbord deden het niet meer en de batterij liep snel leeg. Als DJ kan dit natuurlijk erg vervelend zijn, daarom hebben wij dit probleem zo snel mogelijk voor hem opgelost! De MacBook is nu zo goed als nieuw en kan weer jaren mee!

Donny van Love Island

Je zou Donny kunnen kennen als finalist van het programma Love Island in 2021. Love Island is een reality dating programma van ITV Studios waarin een aantal jonge singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxe vakantiehuis op een eiland. Tijdens dit verblijf hopen deze jongeren hun ware liefde te vinden, waarbij de deelnemers dag en nacht worden gevolgd onder het toezicht van camera’s. De kijkers kunnen online stemmen op de koppels en wie faalt of niet populair genoeg is, zal het eiland mogelijk moeten verlaten. Daarnaast heeft Donny inmiddels ook zijn eigen kledinglijn, genaamd Swanlife Fashion. Donny stuurde ons een berichtje omdat zijn telefoonscherm kapot was. Uiteraard konden wij hem daarmee helpen, binnen 10 minuten stond Donny voor de deur en nog geen 20 minuten later was het scherm gerepareerd!

Omar van Team Rush Hour

Omar is bekend van Team Rush Hour, Team Rush Hour is niet meer weg te denken uit de club- en festivalscene. Sinds 2010 zijn de broers Omar en Branko hard bezig met hun carrière. Team Rush Hour speelt verschillende shows en besteed veel tijd aan het maken van eigen muziek. Inmiddels heeft Team Rush Hour verschillende plays, streams en downloads op hun tracks, bootlegs en mixtapes. Naast alle optredens is Team Rush Hour ook dagelijks in hun studio te vinden. Wij hebben Omar van Team Rush Hour blij mogen maken met een reparatie van zijn iPhone XR, de achterkant van zijn iPhone XR was gebarsten en wij hebben deze gefixt!

Rowenna van Love Island

Wij hebben ook Rowenna mogen helpen met het fixen van haar telefoon! Je zou Rowenna kunnen kennen als finalist van het programma Love Island 2021, het programma waarbij jongeren op zoek gaan naar hun ware liefde op een eiland in een luxe vakantiehuis. Rowenna vormde samen met Donny een koppel tijdens het programma. Naast dat Rowenna actief is op verschillende social media platformen, is Rowenna tegenwoordig ook actief op Youtube en plaatst zij elke week een nieuwe vlog.

Regilio Benito Tuur

Wij hebben ook Regilio mogen helpen, Regilio is voormalig Olympisch en 7-voudig Wereldkampioen in boksen. De boksloopbaan van Regilio startte in 1987 toen hij een bronzen medaille won tijdens de Europese kampioenschappen voor amateurs. In 1988 werd hij wereldberoemd door bij de Olympische Spelen in Seoel de toenmalig wereldkampioen Kelcie Banks binnen één ronde knock-out te slaan. Ook heeft Regilio meegedaan aan het programma Sterren Springen in 2014. Via Donny van Love Island is Regilio bij ons terecht gekomen, Regilio had namelijk een dumbbell laten vallen op zijn iPhone 12 Pro Max. Natuurlijk hebben wij dit weten te fixen!

Karsten van Broekhoven

Je zou Karsten kunnen kennen van Instagram waarop hij creatieve en innovatieve content plaatst op het gebied van lifestyle, fashion, food, evenementen en gadgets. Wij hebben de cameralens van de iPhone 12 Pro Max van Karsten vervangen en zijn iPhone 6S Plus voorzien van een nieuwe screenprotector!

Morris van Love Island

Je zou Morris kunnen kennen van het programma Love Island uit 2021, waarbij verschillende jongeren op een eiland opzoek gaan naar de ware liefde. Wij hebben Morris zijn telefoon gerepareerd, tijdens het trainen was er namelijk een dumbell op zijn telefoon gevallen. Morris kon snel bij ons terecht, binnen een halfuurtje was zijn telefoon gefixt!

Boaz van Boggelen

Boaz is een bekende Nederlandse YouTuber, hij filmt onder andere zijn dagelijks leven en freerunning video’s. Boaz maakte zijn eerste video in 2016 en startte zijn Youtuber kanaal in 2018. Boaz maakte vooral video’s over freerunning, salto’s en auto’s. Ook heeft Boaz zijn naam verbonden aan een filiaal van een Jump-XL-trampolinepark in Ede. Daarnaast is Boaz mede-eigenaar van de onderneming Boringdrive. Je kunt je voorstellen dat een goed werkende laptop erg belangrijk is voor een YouTuber. Naast dat er video’s worden gemaakt, moeten er ook video’s worden bewerkt en geüpload. De laptop van Boaz was aan reparatie nodig, wij hebben hem daarmee kunnen helpen! De laptop van Boaz werkt nu weer perfect zodat er geen enkele video gemist zal worden.

Mees Dix

Mees Dix zou je kunnen kennen uit de YouTube video’s van Don de Jong en Chahid Charrak. Met zijn goede humor verschijnt hij veel in de video’s van deze YouTubers, ook heeft hij veel volgers op zijn eigen Instagram. Daarnaast heeft Mees zijn eigen YouTube kanaal waarop hij wekelijks de leukste video’s uploadt. Samen met Don de Jong is Mees zijn eigen boxershort merk getart genaamd Beat my Boxer. Maandelijks verschijnen er gloednieuwe boxershorts op deze webshop die verkrijgbaar zijn door een maandelijks abonnement af te sluiten op de boxershorts, maar ze zijn ook los verkrijgbaar. De achterkant van Mees zijn iPhone was kapot, die hebben wij natuurlijk voor hem gerepareerd! Mees kan nu zonder kapotte achterkant goed zijn social mediakanalen bijhouden.

Lieke van ’t Veer, livvmusic

Lieke, beter bekend als @livvmusic_ op Instagram heeft op haar 12e meegedaan als finalist aan het eerste seizoen van the Voice Kids om van haar droom werkelijkheid te maken. Haar artiestennaam is Livv en ze heeft een platencontract bij Sony Music. Livv heeft samengewerkt met onder andere Yes-R en Jim Bakkum en heeft op YouTube ruim 18 miljoen views behaald met de video Uit Elkaar 2.0. Livv heeft een muzikale opleiding gevolgd aan de Nederlandse Pop Academie en geeft nu zangles bij Novae Popschool. Wij hebben het scherm van Livv haar telefoon mogen vervangen vanwege barsten en vlekken in het scherm!

Joey Bravo

Joey Bravo is bekend van YouTube onder de naam JoeyBravoTV en is zijn eigen hiphopcarrière begonnen. Daarnaast is Joey ook actief als ondernemer en eigenaar van het horloge- en brillenmerk Astos. Joey Bravo is te zien geweest bij Boxing Influencers in 2020. Wij hebben de telefoon van Joey Bravo mogen repareren. Zoals hij zelf al zei was zijn telefoon erg toegetakeld, de voor- en achterkant moest vervangen worden. Na de reparatie was zijn iPhone weer zo goed als nieuw.

Sergiño Dest

Profvoetballer Sergiño Dest, van Ajax, FC Barcelona en AC Milan is een Amerikaans-Nederlandse profvoetballer. Sinds 1 oktober 2020 is Sergino van Ajax naar FC Barcelona gegaan en sinds afgelopen september 2022 is hij vertrokken naar AC Milan. Wij hebben de cameralens van zijn iPhone 12 Pro mogen vervangen en daarnaast ook het scherm van zijn iPhone X.

Klanten beoordelen ons een 4,9

Paul Schalkwijk
2022-06-10
Excellent service
mieke de jong
2022-06-10
Wat een snelle vakkundigheid heeft dit bedrijf. Bijna gelijk kunnen komen voor je reparatie, dat is pas service. Ik raadt het iedereen aan
Peter de Weert
2022-06-09
Prima service en vriendelijk geholpen. Reparatie was snel en naar wens uitgevoerd
Dick Dekker
2022-06-08
Mijn smartphone wilde na contact met water niet meer opstarten. Gelukkig viel de schade mee zoals bleek na een gratis uitgevoerde check en reiniging vande accu aansluiting. Geweldige service.
Arlo de Rave
2022-06-04
Goede service en staan altijd klaar als er vragen zijn. Volgende iPhone koop ik zeker weer bij hun. Ik raad iedereen hun aan.
Ruud oudhuizen
2022-06-02
Goede service Netjes geholpen En een een mooi toestel voor een mooie prijs 👍
Ronald Dekker
2022-06-01
quality of service is very good, no long waiting times, very friendly
Boyke Toirkens
2022-05-31
Kwam We Repair All tegen op Google. Eerste communicatie is gemakkelijk gelegd via WhatsApp. Kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.Via WhatsApp heb ik gemakkelijk kunnen uitleggen wat de schade was aan mijn laptop en ze hebben gelijk een prijsberekening kunnen maken wat erg fijn was.Ondanks dat ik mijn laptop nog niet had ingeleverd, bestelde ze gelijk het onderdeel. Helaas was het onderdeel vertraagd waardoor ik het nog niet de volgende dag kon ophalen. De follow-up dat het onderdeel vertraagd was geleverd was er helaas niet. Wel vervolgens een nette excuses ontvangen voor de miscommunicatie.Desondanks de vertraagde levering was het alsnog een zeer snelle service. Normaliter wanneer ik elektronica laat repareren duurt het ongeveer 1.5 week. Bij We Repair All was het nog geen week. Kudo's voor de zeer snelle reparatie.Tijdens het ophalen van mijn laptop werd nog benadrukt dat als er zaken alsnog mis gingen dat ik dan terug kon komen. Dit gaf mij geruststelling en vertrouwen in de kwaliteitsniveau wat We Repair All wilt leveren.Algemene indruk die ik heb ontvangen van het bedrijf is dat het een jong en enthousiast team is die een zeer snelle service leveren en prima communiceren met hun klanten op een laagdrempelige manier.Mocht ik ooit weer een kapotte telefoon of laptop hebben, weet ik dat ik terug zal komen bij We Repair All.

Laat jouw device fixen
door We Repair All!

Woon je in regio Utrecht, maak dan een afspraak en kom langs bij onze vestiging in De Meern. Hoe eerder je een afspraak maakt, des te eerder je weer online bent! Bijna iedere reparatie bevat 6 maanden garantie. Woon je iets verder uit de buurt? Dat is natuurlijk geen probleem! Stuur je toestel naar ons op en wij zorgen ervoor dat je snel weer kunt liken en swipen. Lees hier ook ons verhaal op ‘In De Buurt Woerden’.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?