Over ons

Mijn naam is Tracy Chan en ik ben 23 jaar oud. Al een aantal jaar repareer ik met veel nauwkeurigheid en expertise de iPhones van al mijn klanten. Wat vijf jaar geleden begon met het vervangen van een iPhone scherm als een vriendendienst, heeft zich ontwikkeld tot een snel groeiende onderneming. Dagelijks ben ik met veel plezier en passie bezig met iPhone reparaties. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en mezelf goed ontwikkeld binnen de telefoonbranche. Voor jouw telefoon reparatie ben je bij mij dus op het juiste adres! Woon je in regio Utrecht, maak dan een afspraak en kom langs bij onze vestiging in Woerden. Of maak een haal en breng afspraak, Hoe eerder je een afspraak maakt des te eerder je weer online bent! Iedere reparatie bevat 6 maanden garantie. Woon je iets verder uit de buurt? Dat is natuurlijk geen probleem! Stuur je toestel naar ons op en wij zorgen er voor dat je snel weer aan het liken en swipen bent.
Lees hier ook ons verhaal op ‘In De Buurt Woerden’

Afspraak inplannen

DIT VINDEN ONZE KLANTEN VAN ONS

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK OP DE GEWENSTE LOCATIE!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in Woerden, voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices. Ook voor zakelijke reparaties staan we klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om gezamenlijk te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen over je smartphone, laptop, tablet of andere relevante zaken? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 0348 – 342 187. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Maak afspraak
calender icon
Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?