Over ons

We Repair All is opgericht door Tracy Chan. Wat 6 jaar geleden begon met het vervangen van een iPhone scherm als een vriendendienst, heeft zich ontwikkeld tot een snel groeiende onderneming. “Met veel plezier en passie repareer ik dagelijks diverse smartphones, tablets en laptops. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en mezelf ontwikkeld binnen de telefoonbranche.” Samen met Wenfrie Hu groeit We Repair All nog elke dag, en streven we onze droom na om de grootste reparatiezaak van Nederland te worden. Inmiddels is het team van We Repair All flink gegroeid, zo kunnen wij jou de snelle service blijven bieden.

Tracy

Sean

Wenfrie

Ramon

Damian

Justin

Victor

Waarom kiezen voor We Repair All?

Garantie op jouw reparatie

Garantie op iedere reparatie? Dan ben je bij We Repair All op het juiste adres. Snelle service tegen een lage prijs? We repareren jouw smartphone direct waardoor je binnen enkele minuten alweer online bent. Daarbij geven we op iedere reparatie 6 maanden garantie*.

* garantie is niet van toepassing op val-, stoot- of waterschade. tevens wordt op de volgende onderdelen geen zes maar drie maanden garantie verleend: batterij/accuen LCD-scherm.

7 dagen per week (ook buiten kantooruren

We weten als geen ander hoe hectisch het dagelijks leven kan zijn. Daarom staan we 7 dagen per week voor je klaar (ook buiten kantooruren). Ben je in de gelegenheid om langs te komen op ons kantoor? Geen probleem! In onderling overleg kunnen we de mogelijkheden bespreken. Bovendien gebruiken we uitsluitend onderdelen van de beste kwaliteit. Bekijk onze lage tarieven op onze reparatiepagina.

Binnen no-time weer online

Een gemiddelde smartphone reparatie bij ons duurt 20 minuten. Uiteraard is het mogelijk om op locatie op je reparatie te wachten. We zetten een lekker bakje koffie en gaan zelf aan de slag. Voor de meeste reparaties geldt een maximale reparatietijd van 30 minuten, waardoor je binnen no-time weer online bent.

Klanten beoordelen ons een 4,9

Paul Schalkwijk
2022-06-10
Excellent service
mieke de jong
2022-06-10
Wat een snelle vakkundigheid heeft dit bedrijf. Bijna gelijk kunnen komen voor je reparatie, dat is pas service. Ik raadt het iedereen aan
Peter de Weert
2022-06-09
Prima service en vriendelijk geholpen. Reparatie was snel en naar wens uitgevoerd
Dick Dekker
2022-06-08
Mijn smartphone wilde na contact met water niet meer opstarten. Gelukkig viel de schade mee zoals bleek na een gratis uitgevoerde check en reiniging vande accu aansluiting. Geweldige service.
Arlo de Rave
2022-06-04
Goede service en staan altijd klaar als er vragen zijn. Volgende iPhone koop ik zeker weer bij hun. Ik raad iedereen hun aan.
Ruud oudhuizen
2022-06-02
Goede service Netjes geholpen En een een mooi toestel voor een mooie prijs 👍
Ronald Dekker
2022-06-01
quality of service is very good, no long waiting times, very friendly
Boyke Toirkens
2022-05-31
Kwam We Repair All tegen op Google. Eerste communicatie is gemakkelijk gelegd via WhatsApp. Kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.Via WhatsApp heb ik gemakkelijk kunnen uitleggen wat de schade was aan mijn laptop en ze hebben gelijk een prijsberekening kunnen maken wat erg fijn was.Ondanks dat ik mijn laptop nog niet had ingeleverd, bestelde ze gelijk het onderdeel. Helaas was het onderdeel vertraagd waardoor ik het nog niet de volgende dag kon ophalen. De follow-up dat het onderdeel vertraagd was geleverd was er helaas niet. Wel vervolgens een nette excuses ontvangen voor de miscommunicatie.Desondanks de vertraagde levering was het alsnog een zeer snelle service. Normaliter wanneer ik elektronica laat repareren duurt het ongeveer 1.5 week. Bij We Repair All was het nog geen week. Kudo's voor de zeer snelle reparatie.Tijdens het ophalen van mijn laptop werd nog benadrukt dat als er zaken alsnog mis gingen dat ik dan terug kon komen. Dit gaf mij geruststelling en vertrouwen in de kwaliteitsniveau wat We Repair All wilt leveren.Algemene indruk die ik heb ontvangen van het bedrijf is dat het een jong en enthousiast team is die een zeer snelle service leveren en prima communiceren met hun klanten op een laagdrempelige manier.Mocht ik ooit weer een kapotte telefoon of laptop hebben, weet ik dat ik terug zal komen bij We Repair All.

Laat jouw device fixen door We Repair All!

Woon je in regio Utrecht, maak dan een afspraak in De Meern. Hoe eerder je een afspraak maakt, des te eerder je weer online bent! Bijna iedere reparatie bevat 6 maanden garantie. Woon je iets verder uit de buurt? Dat is natuurlijk geen probleem! Stuur je toestel naar ons op en wij zorgen ervoor dat je snel weer kunt liken en swipen. Lees hier ook ons verhaal op ‘In De Buurt Woerden’.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?