Over ons

Mijn naam is Tracy Chan en ik ben 23 jaar oud. Al een aantal jaar repareer ik met veel nauwkeurigheid en expertise de iPhones van al mijn klanten. Wat vijf jaar geleden begon met het vervangen van een iPhone scherm als een vriendendienst, heeft zich ontwikkeld tot een snel groeiende onderneming. Dagelijks ben ik met veel plezier en passie bezig met iPhone reparaties. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en mezelf goed ontwikkeld binnen de telefoonbranche. Voor jouw telefoon reparatie ben je bij mij dus op het juiste adres!

Woon je in regio Utrecht, Leidsche Rijn, Maarssen, Vleuten, De Meern, Harmelen of Montfoort? Maak dan een afspraak en kom langs bij onze vestiging in Woerden. Of maak een haal en breng afspraak, Hoe eerder je een afspraak maakt des te eerder je weer online bent! Iedere reparatie bevat 6 maanden garantie.

Woon je iets verder uit de buurt? Dat is natuurlijk geen probleem! Stuur je toestel naar ons op en wij zorgen er voor dat je snel weer aan het liken en swipen bent.

Afspraak inplannen

DIT VINDEN ONZE KLANTEN VAN ONS

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK

We Repair All is altijd bereikbaar om jouw bedrijf of medewerkers weer bereikbaar te maken. Maak direct een afspraak bij We Repair All voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je smartphone via onze afspraakplanner.

Wil je jouw zakelijke telefoons laten repareren? We Repair All komt graag langs bij jouw bedrijf om de reparatie op locatie uit te voeren.

Verder
calender icon