Zakelijke telefoon reparaties

In het bedrijfsleven is bereikbaarheid van cruciaal belang. Je wilt geen klanten mislopen omdat je de telefoon niet kunt opnemen. Een snelle en zorgvuldige reparatie van je zakelijke telefoon is dan noodzakelijk. En laat dat nu precies datgene zijn waar we bij We Repair All ontzettend goed in zijn. Of je telefoon nu helemaal niets meer doet, het scherm kuren vertoont of je batterij zo snel leeg is dat je ieder moment van de dag naar een stopcontact zoekt: We Repair All heeft altijd de oplossing in huis. Zo ben jij in een mum van tijd weer bereikbaar en kun je die deals binnen harken!

Lage kosten

Je zakelijke telefoon door de provider of fabrikant laten repareren, is vaak erg duur. Bovendien kan het weken duren voordat je je telefoon terug hebt. We Repair All doet het anders! Wij hanteren lage kosten door grootschalige inkoop, waardoor jij de kosten laag houdt. Daarnaast streven wij ernaar om jouw telefoon al binnen 30 minuten gerepareerd te hebben! Ons team is altijd bereikbaar, snel bij jou op locatie ter plaatsen en brengt alleen kosten in rekening als het probleem met je telefoon is opgelost.

Betaling op factuur

Als onderdeel van onze zakelijke telefoonreparatieservice is het ook mogelijk om te betalen op factuur. Hebben meerdere medewerkers last van problemen met hun zakelijke telefoon? Dan zetten wij de verschillende reparaties in een overzichtelijke factuur. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van onze zakelijke dienstverlening.

Draag jouw steentje bij met duurzaam ondernemen, verminder e-waste

We Repair All maakt het voor bedrijven eenvoudiger om te beginnen met duurzaam ondernemen. Binnen een zakelijke omgeving wordt veel gebruik gemaakt van elektronica en het is eerder regel dan uitzondering dat telefoons en tablets met een defectonderdeel worden weggegooid en op de enorme berg met elektronisch afval belanden. Dankzij onze zakelijke reparatieservice kun jij een steentje bijdragen aan duurzaam ondernemen en de e-waste verminderen. Je elektronische apparaten laten repareren door We Repair All is niet alleen goed voor het milieu, het scheelt ook in kosten. Kies dus voor de zakelijke telefoonreparatie door We Repair All!

Refurbished iPhones

Een andere manier om bij te dragen aan het verminderen van e-waste, is door te kiezen voor refurbished iPhones. Via werepairall.shop bieden wij de nieuwste iPhones tegen een lage prijs aan! Zo goed als nieuw, alleen dan een stuk goedkoper én duurzamer.

Klanten beoordelen ons een 4,9

Paul Schalkwijk
2022-06-10
Excellent service
mieke de jong
2022-06-10
Wat een snelle vakkundigheid heeft dit bedrijf. Bijna gelijk kunnen komen voor je reparatie, dat is pas service. Ik raadt het iedereen aan
Peter de Weert
2022-06-09
Prima service en vriendelijk geholpen. Reparatie was snel en naar wens uitgevoerd
Dick Dekker
2022-06-08
Mijn smartphone wilde na contact met water niet meer opstarten. Gelukkig viel de schade mee zoals bleek na een gratis uitgevoerde check en reiniging vande accu aansluiting. Geweldige service.
Arlo de Rave
2022-06-04
Goede service en staan altijd klaar als er vragen zijn. Volgende iPhone koop ik zeker weer bij hun. Ik raad iedereen hun aan.
Ruud oudhuizen
2022-06-02
Goede service Netjes geholpen En een een mooi toestel voor een mooie prijs 👍
Ronald Dekker
2022-06-01
quality of service is very good, no long waiting times, very friendly
Boyke Toirkens
2022-05-31
Kwam We Repair All tegen op Google. Eerste communicatie is gemakkelijk gelegd via WhatsApp. Kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.Via WhatsApp heb ik gemakkelijk kunnen uitleggen wat de schade was aan mijn laptop en ze hebben gelijk een prijsberekening kunnen maken wat erg fijn was.Ondanks dat ik mijn laptop nog niet had ingeleverd, bestelde ze gelijk het onderdeel. Helaas was het onderdeel vertraagd waardoor ik het nog niet de volgende dag kon ophalen. De follow-up dat het onderdeel vertraagd was geleverd was er helaas niet. Wel vervolgens een nette excuses ontvangen voor de miscommunicatie.Desondanks de vertraagde levering was het alsnog een zeer snelle service. Normaliter wanneer ik elektronica laat repareren duurt het ongeveer 1.5 week. Bij We Repair All was het nog geen week. Kudo's voor de zeer snelle reparatie.Tijdens het ophalen van mijn laptop werd nog benadrukt dat als er zaken alsnog mis gingen dat ik dan terug kon komen. Dit gaf mij geruststelling en vertrouwen in de kwaliteitsniveau wat We Repair All wilt leveren.Algemene indruk die ik heb ontvangen van het bedrijf is dat het een jong en enthousiast team is die een zeer snelle service leveren en prima communiceren met hun klanten op een laagdrempelige manier.Mocht ik ooit weer een kapotte telefoon of laptop hebben, weet ik dat ik terug zal komen bij We Repair All.

Maak direct een afspraak bij jou op locatie!

Is jouw zakelijke telefoon toe aan een reparatiebeurt? Wacht dan niet en maak direct een afspraak! Wij komen graag bij je op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Zo ben jij in een mum van tijd weer bereikbaar en kun je die deals binnen harken!

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?