Reparaties

Service

Een gemiddelde smartphone reparatie bij ons duurt slechts 30 minuten. Zo sta je binnen no-time weer buiten en ben je snel weer online. Bovendien kun je ons makkelijk en snel bereiken en eenvoudig je smartphone wegbrengen of ophalen.

Woon je in regio Utrecht? Maak dan een afspraak en kom langs bij onze vestiging in De Meern. Hoe eerder je een afspraak maakt des te eerder je weer online bent!

Veel gestelde vragen rondom (smartphone) reparaties

Onze naam zegt het al: We Repair All. Het gaat daarbij om smartphones, tablets en laptops. Vind hieronder jouw smartphone, tablet of laptop en maak een afspraak voor jouw reparatie.

 • iPhone
 • iPad
 • Samsung
 • Huawei
 • OnePlus
 • Macbook

Wij kunnen alles aan jouw device repareren. Hieronder hebben wij in ieder geval alle smartphone reparaties op een rij gezet.

 • Origineel beeldscherm
 • Beeldscherm
 • Batterij
 • Camera
 • Selfie camera
 • Cameralens
 • Laadconnector
 • Microfoon
 • Aan-uit-knop
 • Volume knoppen
 • Trilmodule
 • Achterkant
 • Soldering/moederbord
 • Data overzetten
 • Screenprotector
 • Toetsenbord
 • Ventilatie
 • Onderkant

Staat jouw probleem er niet tussen? Overige reparaties doen wij op aanvraag. Bekijk de mogelijke reparaties per device of neem contact met ons op.

De scherm reparatie kosten zijn afhankelijk van het model en merk van de smartphone of tablet. Zo is de reparatie van een beeldscherm van een iPhone al mogelijk vanaf 59,- en een origineel beeldscherm van Samsung vanaf 119,- euro. Benieuwd wat een scherm reparatie van jouw telefoon precies kost? Vind in het menu jouw merk en kies jouw telefoon. Dan zie je precies wat de kosten voor jouw reparatie zijn.

Het originele Samsung scherm kan gerepareerd worden vanaf 119,-. Voor de nieuwste modellen bedraagt de kostenpost voor een origineel Samsung scherm 299,- euro.

De oudere iPhone modellen kunnen een scherm reparatie vanaf 49,- krijgen. Heb jij één van de nieuwste modellen zoals de iPhone 13 Pro MAX? Dan kunnen wij jouw scherm repareren vanaf 309,-.

Het originele beeldscherm van een Huawei kunnen wij repareren vanaf 199,-. Heb jij een nieuwer model? Dan kunnen de kosten hoger zijn. Bekijk de pagina van jouw device en ontdek wat de reparatie van jouw scherm kost.

De schermreparatie van een OnePlus 5 kan al vanaf 119,-. Heb jij het nieuwste model zoals de OnePlus Nord CE? Dan moet je denken aan 229,- om een origineel beeldscherm te repareren.

Wij streven ernaar om de gemiddelde reparatie van jouw telefoon, tablet of laptop binnen 30 minuten te fixen. Gelukkig zijn de meeste problemen eenvoudig te verhelpen. Met de geschikte onderdelen, de juiste kennis en voldoende zorg en liefde kan een telefoon, tablet of laptop weer makkelijk een paar jaar mee. Wij weten als geen ander hoe fijn het is om zo snel mogelijk weer online te zijn.

We Repair All verzorgt 6 maanden garantie. Gaat jouw telefoon binnen die tijd onverhoopt toch stuk? Neem dan contact met ons op. Samen komen we er uit.

Zeker weten! Je kunt jouw telefoon, tablet of laptop laten repareren buiten kantooruren bij We Repair All. Maak een afspraak via de website en laat ons weten wanneer het jou uitkomt.

In het bedrijfsleven is bereikbaarheid van cruciaal belang. Je wilt geen klanten mislopen omdat je de telefoon niet kunt opnemen. Een snelle en zorgvuldige reparatie van je zakelijke telefoon is dan noodzakelijk. En laat dat nu precies datgene zijn waar we bij We Repair All ontzettend goed in zijn. Lees hierover meer op onze zakelijke pagina.

Via werepairall.shop bieden wij de nieuwste (en wat oudere) modellen aan. Kies jij voor een refurbished iPhone? Het scheelt niet alleen in de portemonnee, maar je draagt ook direct bij aan het milieu!

Wij zijn gevestigd in De Meern op Boteyken 349 Je kunt dus gemakkelijk bij ons langs komen als je in de buurt woont.

Handig voor als je in de buurt woont.

Telefoon reparatie Woerden

Telefoon reparatie Utrecht

Telefoon reparatie IJsselstein

Telefoon reparatie Zeist

Telefoon reparatie Houten

Telefoon reparatie Gouda

Telefoon reparatie Alphen aan den Rijn

Telefoon reparatie Nieuwegein

Telefoon reparatie Mijdrecht

Telefoon reparatie Nederland

Telefoon reparatie Veldhuizen

Telefoon reparatie Leidsche Rijn

Telefoon reparatie Vleuten

Telefoon reparatie Vleuterweide

Klanten beoordelen ons een 4,9

Paul Schalkwijk
2022-06-10
Excellent service
mieke de jong
2022-06-10
Wat een snelle vakkundigheid heeft dit bedrijf. Bijna gelijk kunnen komen voor je reparatie, dat is pas service. Ik raadt het iedereen aan
Peter de Weert
2022-06-09
Prima service en vriendelijk geholpen. Reparatie was snel en naar wens uitgevoerd
Dick Dekker
2022-06-08
Mijn smartphone wilde na contact met water niet meer opstarten. Gelukkig viel de schade mee zoals bleek na een gratis uitgevoerde check en reiniging vande accu aansluiting. Geweldige service.
Arlo de Rave
2022-06-04
Goede service en staan altijd klaar als er vragen zijn. Volgende iPhone koop ik zeker weer bij hun. Ik raad iedereen hun aan.
Ruud oudhuizen
2022-06-02
Goede service Netjes geholpen En een een mooi toestel voor een mooie prijs 👍
Ronald Dekker
2022-06-01
quality of service is very good, no long waiting times, very friendly
Boyke Toirkens
2022-05-31
Kwam We Repair All tegen op Google. Eerste communicatie is gemakkelijk gelegd via WhatsApp. Kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.Via WhatsApp heb ik gemakkelijk kunnen uitleggen wat de schade was aan mijn laptop en ze hebben gelijk een prijsberekening kunnen maken wat erg fijn was.Ondanks dat ik mijn laptop nog niet had ingeleverd, bestelde ze gelijk het onderdeel. Helaas was het onderdeel vertraagd waardoor ik het nog niet de volgende dag kon ophalen. De follow-up dat het onderdeel vertraagd was geleverd was er helaas niet. Wel vervolgens een nette excuses ontvangen voor de miscommunicatie.Desondanks de vertraagde levering was het alsnog een zeer snelle service. Normaliter wanneer ik elektronica laat repareren duurt het ongeveer 1.5 week. Bij We Repair All was het nog geen week. Kudo's voor de zeer snelle reparatie.Tijdens het ophalen van mijn laptop werd nog benadrukt dat als er zaken alsnog mis gingen dat ik dan terug kon komen. Dit gaf mij geruststelling en vertrouwen in de kwaliteitsniveau wat We Repair All wilt leveren.Algemene indruk die ik heb ontvangen van het bedrijf is dat het een jong en enthousiast team is die een zeer snelle service leveren en prima communiceren met hun klanten op een laagdrempelige manier.Mocht ik ooit weer een kapotte telefoon of laptop hebben, weet ik dat ik terug zal komen bij We Repair All.
Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?