Refurbished iPhones

Ben je fan van de iPhone, maar niet zo dol op de hoge prijskaartje? Goed nieuws! Een refurbished iPhone biedt de perfecte balans tussen topkwaliteit en betaalbaarheid. Waarom zou je de hoofdprijs betalen voor een splinternieuwe iPhone, als je voor minder een net zo goede refurbished iPhone kunt hebben?

Je bespaard niet alleen op kosten met een refurbished model, maar je draagt ook nog eens bij aan een beter milieu. Elke refurbished iPhone betekent één minder nieuw geproduceerd toestel. Via werepairall.shop bieden wij de nieuwste (en wat oudere) modellen aan.

Waarom een refurbished iPhone?

Als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone, maar hier niet de hoofdprijs voor wil betalen. Of als je graag wil bijdragen aan een beter milieu? Dan is de refurbished iPhone wat voor jou!

Wanneer je een refurbished iPhone koopt, bespaar je gemiddeld 27 kilo CO2-uitstoot. Onze toestellen gaan langs een strenge controle, zodat je zeker weet dat jouw toestel altijd van topkwaliteit is. En dat tot wel 50% goedkoper dan een nieuw toestel!

Benieuwd naar ons aanbod refurbished iPhones? Bekijk ons assortiment op werepairall.shop!

Klanten beoordelen ons een 4,9

Bert Tammer
2024-04-09
Ik was gevallen met m’n telefoon in de hand; dus scherm in barsten… Gezocht met Google kwam ik bij We Repair All uit. Afspraak gemaakt en uitstekend geholpen met een nieuw scherm! Kon er op wachten! Geweldige service!
Jos Didden
2024-04-09
Prima geholpen. Batterij iphone snel vervangen. Thuis bleek dat face-id niet meer werkte. Kon snel langskomen. Bleek kabeltje geen goed contact te maken. Prima verholpen dus.
Paul van der Gun
2024-04-09
Een Top team wat weet wat service is. De iPhone van mijn kleindochter werd in no-time bijna geheel gereviseerd waar ik op kon wachten en dat allemaal tegen een hele mooie prijs. Een adres dus om bij de hand te houden!
Kees Vrouwenvelder
2024-04-09
Goede en duidelijke service
Michael Kaandorp
2024-03-25
Erg fijn geholpen. Met name de persoonlijke en directe communicatie via Whatsapp is erg fijn. Mijn telefoon gaf na batterij vervanging een aantal zaken niet meer correct weer. Dit is grotendeels opgelost door wederom een nieuwe batterij te plaatsen. Goeie service wat mij betreft. TIP: Het zou nog fijner zijn als duidelijk op de website wordt vermeld bij het betreffende product wat een vervanging van de batterij voor mogelijke 'bijwerkingen' kan hebben. Ik kom zeker terug voor een volgende keer.
Today Music
2024-03-15
Erg goed! Vriendelijk..kundig .. Perfecte nazorg .. Kortom een aanrader👌
Kimberley van der Veen
2024-03-01
Snel en goed geholpen . Scherm i pad gebroken dag erna zat er al een nieuwe op. Bedankt!!!!

Veel gestelde vragen refurbished iPhones

De beste site om een refurbished iPhone te kopen is www.werepairall.shop. Daar ben je verzekerd van topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Ja, het kopen van een refurbished iPhone is slim vanwege de kostenbesparing en de bijdrage aan een duurzamere wereld.

De leeftijd van een refurbished iPhone varieert, maar bij www.werepairall.shop worden zowel nieuwere als iets oudere modellen aangeboden.

Bij refurbished iPhones worden gebruikte iPhones grondig gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt, zodat ze weer werken als nieuw.

Ja, een refurbished iPhone is qua functionaliteit net zo goed als een nieuw toestel, alleen mogelijk met lichte gebruikssporen.

Een refurbished iPhone is een slimme koop vanwege de veel lagere prijs en het milieuvoordeel, zonder in te leveren op kwaliteit en prestaties.

Een nadeel van refurbished kan zijn dat het toestel lichte gebruikssporen heeft, hoewel het technisch als nieuw is.

Een refurbished iPhone kan, mits goed onderhouden, net zo lang meegaan als een nieuw toestel, afhankelijk van het gebruik en de zorg ervoor.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?