Refurbished iPhones

De iPhone is een van de meest populaire smartphones van dit moment. Het strakke design samen met de vooruitstrevende techniek die voor de telefoon gebruikt wordt, zorgen ervoor dat het merk erg populair is. Helaas kosten de nieuwe iPhones aardig wat geldt, en draag je niet bij aan het milieu door elke keer een nieuw toestel te kopen. Kies daarom voor een refurbished iPhone!

Via werepairall.shop bieden wij de nieuwste (en wat oudere) modellen aan. Kies jij voor een refurbished iPhone? Het scheelt niet alleen in de portemonnee, maar je draagt ook direct bij aan het milieu!

Waarom een refurbished iPhone?

Heb jij niet altijd de nieuwste smartphone nodig? Wil je graag een nieuwe iPhone maar niet de hoofdprijs betalen? Of wil je graag bijdragen aan een beter milieu door een duurzame aankoop? Dan is een refurbished iPhone waar je naar op zoek bent!

Door het aanschaffen van een refurbished iPhone, bespaar je gemiddeld 27 kilo CO2-uitstoot. Onze toestellen worden onderworpen aan een strenge controle, zodat je zeker weet dat jouw toestel altijd een topkwaliteit heeft. En dat tot wel 50% goedkoper dan een nieuw toestel!

Meer weten over onze refurbished iPhones? Bekijk ons assortiment op werepairall.shop!

Klanten beoordelen ons een 4,9

Paul Schalkwijk
2022-06-10
Excellent service
mieke de jong
2022-06-10
Wat een snelle vakkundigheid heeft dit bedrijf. Bijna gelijk kunnen komen voor je reparatie, dat is pas service. Ik raadt het iedereen aan
Peter de Weert
2022-06-09
Prima service en vriendelijk geholpen. Reparatie was snel en naar wens uitgevoerd
Dick Dekker
2022-06-08
Mijn smartphone wilde na contact met water niet meer opstarten. Gelukkig viel de schade mee zoals bleek na een gratis uitgevoerde check en reiniging vande accu aansluiting. Geweldige service.
Arlo de Rave
2022-06-04
Goede service en staan altijd klaar als er vragen zijn. Volgende iPhone koop ik zeker weer bij hun. Ik raad iedereen hun aan.
Ruud oudhuizen
2022-06-02
Goede service Netjes geholpen En een een mooi toestel voor een mooie prijs 👍
Ronald Dekker
2022-06-01
quality of service is very good, no long waiting times, very friendly
Boyke Toirkens
2022-05-31
Kwam We Repair All tegen op Google. Eerste communicatie is gemakkelijk gelegd via WhatsApp. Kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.Via WhatsApp heb ik gemakkelijk kunnen uitleggen wat de schade was aan mijn laptop en ze hebben gelijk een prijsberekening kunnen maken wat erg fijn was.Ondanks dat ik mijn laptop nog niet had ingeleverd, bestelde ze gelijk het onderdeel. Helaas was het onderdeel vertraagd waardoor ik het nog niet de volgende dag kon ophalen. De follow-up dat het onderdeel vertraagd was geleverd was er helaas niet. Wel vervolgens een nette excuses ontvangen voor de miscommunicatie.Desondanks de vertraagde levering was het alsnog een zeer snelle service. Normaliter wanneer ik elektronica laat repareren duurt het ongeveer 1.5 week. Bij We Repair All was het nog geen week. Kudo's voor de zeer snelle reparatie.Tijdens het ophalen van mijn laptop werd nog benadrukt dat als er zaken alsnog mis gingen dat ik dan terug kon komen. Dit gaf mij geruststelling en vertrouwen in de kwaliteitsniveau wat We Repair All wilt leveren.Algemene indruk die ik heb ontvangen van het bedrijf is dat het een jong en enthousiast team is die een zeer snelle service leveren en prima communiceren met hun klanten op een laagdrempelige manier.Mocht ik ooit weer een kapotte telefoon of laptop hebben, weet ik dat ik terug zal komen bij We Repair All.
Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?