Terug naar overzicht

Oppo A15

Heeft je Oppo A15 issues en wil je snel een betaalbare oplossing? Maak je geen zorgen, want bij We Repair All staan onze deskundige technici klaar om je te helpen. Of het nu gaat om een vervanging van een gebroken scherm, het opfrissen van een zwakke batterij, of het oplossen van andere technische problemen, wij zorgen ervoor dat je toestel weer in topconditie is. Onze ervaring en toewijding aan kwaliteit garanderen een snelle en efficiënte reparatie, zodat je binnen no-time weer kunt genieten van de optimale prestaties van je toestel. Vertrouw op We Repair All voor een betrouwbare en professionele reparatieservice, en geef je smartphone de zorg die het verdient.

Oppo A15 Reparatie

De Oppo A15, een parel in de wereld van smartphones, biedt een meeslepende ervaring met zijn indrukwekkende functies en intuïtieve ontwerp. Met een helder 6,52-inch HD+ scherm levert deze smartphone een visuele pracht die ideaal is voor al je multimedia-activiteiten. Aangedreven door een krachtige octa-core processor en met voldoende opslagruimte, voldoet het toestel aan de eisen van alledaags gebruik.

Eén van de opvallende kenmerken van de smartphone is de drievoudige camera-opstelling. Met een 13 MP hoofdcamera, 2 MP dieptesensor en 2 MP macrolens ben je verzekerd van scherpe en veelzijdige fotografie, waarmee elk moment wordt vastgelegd in detail.

Deze smartphone is ook uitgerust met een krachtige 4230 mAh batterij, wat zorgt voor een langdurige gebruiksduur zonder je zorgen te maken over een snel leeglopende batterij. De 5 MP AI-frontcamera met geavanceerde beautificatietechnologie maakt indrukwekkende selfies mogelijk, die je moeiteloos kunt delen met vrienden en familie.

Bij We Repair All begrijpen we dat zelfs de beste smartphones soms reparaties nodig hebben. Onze deskundige technici zijn gespecialiseerd in het repareren van smartphones, laptops of tablet. Of je nu te maken hebt met een gebroken scherm, batterijproblemen of andere technische kwesties, wij staan voor je klaar om je device snel en efficiënt te herstellen. A15!

Oppo a15

Hoeveel kost telefoon scherm reparatie Oppo?

Het telefoon scherm repareren kost €99,- van een Oppo A15. Kom langs bij We Repair All of maak een afspraak.Onze ervaren technici bieden hoogwaardige schermreparaties, waardoor je verlost wordt van barsten, krassen en andere onvolkomenheden. Ontvang een snelle en betaalbare oplossing voor een helder en vlekkeloos scherm, zodat je smartphone er weer als nieuw uitziet en optimaal presteert.

Hoeveel kost een Oppo A15?

De Oppo A15 kost €149,-. De Oppo A15 is sinds november 2020 te verkrijgen in Nederland. De smartphone is beschikbaar in twee kleuren, namelijk zwart en blauw. Wat prijs betreft biedt het toestel een aantrekkelijk alternatief, aangezien deze iets voordeliger is dan de Oppo A53, die ongeveer 180 euro kost. De Oppo A53 heeft onder andere een grotere accu, maar de A15 is een betaalbare optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een degelijke smartphone. Neem vandaag nog contact met ons op.

Kan een Oppo A15 draadloos opladen?

De Oppo A15 ondersteunt geen draadloos opladen, maar je kunt de telefoon wel opladen via de USB-C aansluiting aan de onderkant. Bij aanschaf van de telefoon wordt een USB-C oplader meegeleverd. Andere modellen van Oppo ondersteunen wel draadloos opladen.

Meest voorkomende Oppo A15 reparaties

De meest voorkomende reparaties voor de Oppo A15 omvatten vaak schermreparaties, voornamelijk als gevolg van barsten of krassen. Daarnaast is het vervangen van de batterij een veelvoorkomende reparatie om de levensduur van de telefoon te verbeteren. Oplaadpoortreparaties worden ook regelmatig uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de oplaadfunctionaliteit soepel verloopt.