Verwachte smartphones 2023: wat biedt het nieuwe jaar?

2022 was weer een goed jaar voor de smartphones. Denk aan de Samsung Galaxy S22-serie of de iPhone 14-serie. De techniek staat ook afgelopen jaar niet stil. De evolutie van de smartphones gaat zo snel dat er ook in 2023 weer allerlei nieuws uitgebracht wordt. Benieuwd welke telefoons jij kan verwachten in 2023? Hieronder hebben we een paar van onze favorieten voor jou op een rij gezet.

Google Pixel Fold

Na de opklapbare telefoon van Samsung komt nu ook Google met een eigen model. Uit de informatie die tot nu toe gelekt is, blijkt de telefoon een 7,69 inch beeldscherm te hebben aan de binnenkant. Rechtsboven is de camera te vinden. De Pixel Fold heeft een totaal van vijf camera’s. De front-camera zit in het midden en aan de achterkant zit een aluminimum camerabalk met drie camera’s. Uit verschillende berichten blijkt dat de telefoon wordt uitgebracht met een stylus en een geheugen heeft van 12GB RAM.

Samsung Galaxy S23

Deze telefoon is de opvolger van de Samsung Galaxy S22. De Samsung Galaxy S23 heeft een relatief compact amoled-scherm en een hoge ververs snelheid. Kleuren spatten hierdoor van het scherm af en omdat de pixels zo vaak verversen, loopt alles soepel. Of je nu films wil kijken of aan het gamen bent, dit zorgt voor hoge kwaliteit. Daarnaast heeft de telefoon ook een vingerafdrukscanner. De camera’s zijn met het nieuwe model vernieuwd, zo is de resolutie verhoogd. Daarnaast is de processor verbeterd voor meer processorkracht en is het efficiënter wat beter is voor de accu.

iPhone 15 Ultra

Er gaan geruchten rond dat de nieuwe iPhone een achter paneel krijgt met gebogen randen. Dit zou er anders uitzien dan de huidige modellen van Apple. Andere geruchten zeggen juist dat de iPhone zijn oude platte design behoudt. Er wordt gespeculeerd dat de iPhone 15 Ultra gemaakt is van titanium. Dit zorgt voor een steviger frame en dit is lichter dan de stalen rand die normaal gebruikt wordt. De telefoon houdt waarschijnlijk het 6,7-inch schermformaat dat de Pro Max-modellen ook hebben.

Oneplus 11

We gaan ervan uit dat de Oneplus 11 ook een scherm van 6,7 inch heeft. Daarnaast heeft het scherm ook een amoled-paneel dat kleuren erg goed weergeeft met een hoog contrast. Er wordt gesproken over een nieuwe snelle processor, namelijk de Snapdragon 8 Gen 2. Waarschijnlijk zal de telefoon 16GB RAM en 256GB opslag hebben. Als we kijken naar de accucapaciteit is dat zo’n 5000 mAh. Opladen zou kunnen met maximaal 100 Watt. Dat betekent dat de batterij binnen een kwartier weer volledig vol is. Ook draadloos opladen is waarschijnlijk een mogelijkheid.

Over de camera’s gaat ook al informatie rond. Zo krijgt de primaire camera een resolutie van 50 megapixel en is er ook een groothoeklens van 48 megapixel aanwezig. Voor het gebruik van optische zoom wordt er een telelens verwacht die waarschijnlijk 32 megapixel zal zijn. De frontcamera voor het nemen van selfies zal naar verwachting ook een resolutie hebben van 32 megapixel.

Google Pixel 8

We hebben tot nu toe nog niet veel over deze telefoon gehoord. Wel gaan er wat geruchten, zoals dat de Tensor 3-chipset in de maak is en dat dit weer door Samsung zal gebeuren. Wel is er nog weinig bekend over of deze krachtiger zal zijn dan de vorige Tensor G2. Satellietcommunicatie wordt waarschijnlijk aangeboden en zal waarschijnlijk ondersteund worden door Android 14. De telefoon zal volgens de geruchten 12 GB RAM hebben.

New year, new phone

Dit is slecht een selectie van vijf toppers naast alle telefoons die dit nieuwe jaar nog uit zullen komen. Toch nog niet ready voor de nieuwste telefoon? Of kan je niet wachten tot de nieuwe telefoons uit zijn? Check dan onze Refurbished telefoons via Uphones. Deze zijn goedkoper, maar toch van net zulke kwaliteit als een nieuwe telefoon. Zo begin jij je jaar goed met een telefoon van kwaliteit.

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?