Extra informatie voor jouw reparatie bij We Repair All

Is jouw smartphone, laptop of tablet kapot? Wij lossen het graag voor je op! Wij leggen hier een paar punten uit waar je rekening mee moet houden bij een reparatie.

Extra informatie

Hier een paar punten aan extra informatie die handig zijn om te weten.

  • Na een reparatie (scherm, batterij en camera) kan je een melding bij je instellingen krijgen dat er een onbekend onderdeel in zit. Dit komt omdat We Repair All een onafhankelijke partij is. Omdat wij een onafhankelijke partij zijn detecteert het apparaat een verschil in serienummers, zelfs als wij originele producten gebruiken. Deze melding gaat vaak binnen 14 dagen weg. 

 

  • Na het vervangen van jouw batterij is het niet mogelijk om de batterijcapaciteit te bekijken in de instellingen. De batterijpercentage boven in jouw scherm kan je uiteraard nog wel zien.

 

  • We Repair All biedt verschillende kwaliteiten aan schermen aan. De kwaliteit van de LCD-schermen of niet originele schermen zijn van mindere kwaliteit als de originele schermen. De kosten voor de schermen schelen ook flink! Ook geven wij op al onze schermreparaties 3 maanden garantie, dus vertoont jouw niet originele scherm vreemd gedrag, vervangen wij het kosteloos. 

 

Dit is alle extra informatie die je nodig hebt voor een reparatie bij We Repair All. Andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

We Repair All

Dus.. wat krijg je als je voor ons kiest?

Eerlijk advies

Bij We Repair All vinden we het belangrijk om eerlijk advies te geven. Zijn de kosten te hoog t.o.v. de waarde van je device, helpen we jouw zoeken naar een passende oplossing! 

Betaalbaarheid

Al onze producten zijn van hoge kwaliteiten en wij vervangen het voor eerlijke prijzen. Ook bieden wij minimaal 3 maanden garantie!

Grondige diagnose

Als je apparaat kuren heeft, gaan we op onderzoek uit en repareren we meteen het juiste, zodat jouw computer, telefoon of tablet snel weer naar behoren functioneert.

Klanten beoordelen ons een 4,9

Bert Tammer
2024-04-09
Ik was gevallen met m’n telefoon in de hand; dus scherm in barsten… Gezocht met Google kwam ik bij We Repair All uit. Afspraak gemaakt en uitstekend geholpen met een nieuw scherm! Kon er op wachten! Geweldige service!
Jos Didden
2024-04-09
Prima geholpen. Batterij iphone snel vervangen. Thuis bleek dat face-id niet meer werkte. Kon snel langskomen. Bleek kabeltje geen goed contact te maken. Prima verholpen dus.
Paul van der Gun
2024-04-09
Een Top team wat weet wat service is. De iPhone van mijn kleindochter werd in no-time bijna geheel gereviseerd waar ik op kon wachten en dat allemaal tegen een hele mooie prijs. Een adres dus om bij de hand te houden!
Kees Vrouwenvelder
2024-04-09
Goede en duidelijke service
Michael Kaandorp
2024-03-25
Erg fijn geholpen. Met name de persoonlijke en directe communicatie via Whatsapp is erg fijn. Mijn telefoon gaf na batterij vervanging een aantal zaken niet meer correct weer. Dit is grotendeels opgelost door wederom een nieuwe batterij te plaatsen. Goeie service wat mij betreft. TIP: Het zou nog fijner zijn als duidelijk op de website wordt vermeld bij het betreffende product wat een vervanging van de batterij voor mogelijke 'bijwerkingen' kan hebben. Ik kom zeker terug voor een volgende keer.
Today Music
2024-03-15
Erg goed! Vriendelijk..kundig .. Perfecte nazorg .. Kortom een aanrader👌
Kimberley van der Veen
2024-03-01
Snel en goed geholpen . Scherm i pad gebroken dag erna zat er al een nieuwe op. Bedankt!!!!

Laten we het fixen!

Klinken deze problemen bekend? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor je klaar om je computer, telefoon of tablet weer helemaal in orde te maken. Voor topkwaliteit moederbord reparaties tegen een eerlijke prijs, ben je bij We Repair All aan het juiste adres!

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?