Dit is hoe je een hard reset voor jouw iPhone/iPad doet!

Denk je dat jouw iPhone of iPad kapot is? Probeer dan eerst de hard reset! Soms kan dit het ‘probleem’ al oplossen en hoef je geen reparatie in te plannen. Werkt de hard reset niet helpt We Repair All je graag verder!

Zo doe je een hard reset voor jouw iPhone

De hard reset verschilt tussen verschillende modellen van de iPhone’s. Vanaf de iPhone 8 tot en met de iPhone 15 modellen is de hard reset wel hetzelfde. Voor de iPhone 8 tot en met de iPhone 15 werkt het als volgt: 

Stap 1 – Druk de volumeknop omhoog kort in. (1)

Stap 2 – Druk snel daarna de volume knop omlaag kort in. (2)

Stap 3 – Houd na stap 1 en 2 de aan/uit knop ingedrukt tot je het Apple logo ziet. (3)

Na deze 3 stappen is de hard reset voltooid. Is het probleem van jouw iPhone niet verholpen? Kom dan gerust langs bij We Repair All, wij helpen je graag verder!

Zo doe je een hard reset doet voor jouw iPad met home button

Voor iPad’s heb je ook verschillende manieren van resetten, je hebt modellen met en zonder home button. Hier leggen wij ze allebei uit! Om te beginnen doen we de iPad’s met een home button: 

Stap 1 – Druk de aan/uit knop en de home button een paar seconden ingedrukt, tegelijk. 

Stap 2 – Na ongeveer 10 seconden komt het Apple logo tevoorschijn en is jouw iPad gereset.

Er is een kans dat het probleem van jouw iPad nu verholpen is, zo niet, kom dan naar We Repair All en wij lossen het voor je op!

Zo doe je een hard reset doet voor jouw iPad zonder home button

Door deze 4 stappen te volgen kan jij jouw iPad resetten:

Stap 1 – Druk kort op de volume knop omhoog. (1)

Stap 2 – Druk direct daarna kort op de volume knop omlaag. (2)

Stap 3 – Houd na het indrukken van de volumeknoppen de aan/uit knop ingedrukt. (3)

Stap 4 – Houd de aan/uit knop ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt. Daarna kan je de knop loslaten en is de hard reset voltooid.

Dit is de hard reset voor jouw iPad zonder home button. Nog vragen of problemen? Neem contact met ons op of kom langs bij We Repair All.

Wat is een hard reset?

Een hard reset is een procedure waarbij een elektronisch apparaat terug wordt gezet naar de standaardinstellingen en staat waarin het verkeerde toen het voor het eerst werd geïnstalleerd of ingeschakeld. Dit wordt meestal gedaan om problemen op te lossen, zoals softwarefouten, crashes of vastlopen van het apparaat. Bij smartphones, tablets, computers en andere elektronische apparaten wordt een hard reset vaak uitgevoerd door een combinatie van knoppen in te drukken of via het instellingenmenu van het apparaat.

Tijdens een hard reset worden alle gebruikersgegevens, instellingen en gedownloade apps gewist, waardoor het apparaat wordt teruggebracht naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Dit kan een effectieve manier zijn om hardnekkige softwareproblemen op te lossen, maar het is belangrijk om te onthouden dat alle persoonlijke gegevens die niet zijn geback-upt, verloren kunnen gaan. Daarom wordt aanbevolen om voorafgaand aan een hard reset een back-up te maken van belangrijke gegevens.

Klanten beoordelen ons een 4,9

Bert Tammer
2024-04-09
Ik was gevallen met m’n telefoon in de hand; dus scherm in barsten… Gezocht met Google kwam ik bij We Repair All uit. Afspraak gemaakt en uitstekend geholpen met een nieuw scherm! Kon er op wachten! Geweldige service!
Jos Didden
2024-04-09
Prima geholpen. Batterij iphone snel vervangen. Thuis bleek dat face-id niet meer werkte. Kon snel langskomen. Bleek kabeltje geen goed contact te maken. Prima verholpen dus.
Paul van der Gun
2024-04-09
Een Top team wat weet wat service is. De iPhone van mijn kleindochter werd in no-time bijna geheel gereviseerd waar ik op kon wachten en dat allemaal tegen een hele mooie prijs. Een adres dus om bij de hand te houden!
Kees Vrouwenvelder
2024-04-09
Goede en duidelijke service
Michael Kaandorp
2024-03-25
Erg fijn geholpen. Met name de persoonlijke en directe communicatie via Whatsapp is erg fijn. Mijn telefoon gaf na batterij vervanging een aantal zaken niet meer correct weer. Dit is grotendeels opgelost door wederom een nieuwe batterij te plaatsen. Goeie service wat mij betreft. TIP: Het zou nog fijner zijn als duidelijk op de website wordt vermeld bij het betreffende product wat een vervanging van de batterij voor mogelijke 'bijwerkingen' kan hebben. Ik kom zeker terug voor een volgende keer.
Today Music
2024-03-15
Erg goed! Vriendelijk..kundig .. Perfecte nazorg .. Kortom een aanrader👌
Kimberley van der Veen
2024-03-01
Snel en goed geholpen . Scherm i pad gebroken dag erna zat er al een nieuwe op. Bedankt!!!!

Laten we het fixen!

Klinken deze problemen bekend? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor je klaar om je computer, telefoon of tablet weer helemaal in orde te maken. Voor topkwaliteit moederbord reparaties tegen een eerlijke prijs, ben je bij We Repair All aan het juiste adres!

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?