Terug naar overzicht

iPhone 14

Bij We Repair All begrijpen we het belang van een goed functionerende iPhone 14. Daarom bieden we een breed scaal aan reparatiediensten om ervoor te zorgen dat jouw toestel weer als nieuw is. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een zwakke batterij of andere technische problemen, ons team van experts staat voor je klaar. Bezoek onze locatie in De Meern en maak vandaag nog een afspraak voor een professionele reparatie van jouw iPhone!

iPhone 14 Reparatie

Bij We Repair All in De Meern staan we bekend om onze uitstekende reparatieservices voor smartphones, laptops en tablets, inclusief de nieuwste iPhone 14. Of het nu gaat om een kapotte batterij, een gebarsten scherm of andere problemen, wij bieden hoogwaardige en betaalbare oplossingen om ervoor te zorgen dat je toestel snel weer als nieuw functioneert.

We begrijpen dat een defecte iPhone je dagelijkse routine kan verstoren, daarom streven we ernaar om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Bovendien zijn we flexibel in onze openingstijden en bieden we onze reparatieservices ook ‘s avonds en in het weekend aan op afspraak. We begrijpen dat het leven druk kan zijn en daarom passen we ons graag aan jouw schema aan, zodat je jouw iPhone kunt laten repareren op een moment dat jou het beste uitkomt. Naast onze reparatiediensten bieden we ook een assortiment van hoogwaardige refurbished iPhones aan. Deze toestellen zijn zorgvuldig gecontroleerd en gereviseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen. Met een refurbished iPhone van We Repair All kun je genieten van de premium kwaliteit van een iPhone tegen een betaalbare prijs. Bekijk hier het assortiment.

Bij We Repair All streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Daarom bieden we op al onze reparaties een garantie van 6 maanden, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op onze service. Ontdek wat wij voor jou en je iPhone kunnen betekenen en ervaar zelf onze kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een reparatie of om ons assortiment refurbished iPhones te bekijken. We staan klaar om je te helpen en je snel weer te laten genieten van een optimaal functionerende iPhone.

 

iPhone 14

Wat kost nieuw glas iPhone 14?

Een nieuw scherm laten plaatsen kost €259,-. Bij We Repair All zijn we ervaren in iPhone 14 scherm reparatie. Wij vervangen geen losse glasplaten maar alleen het gehele LCD scherm. De iPhone 14 beschikt over een OLED-scherm met een resolutie van 2532 x 1170 pixels. Maak vandaag nog jouw afspraak en stap de volgende dag met een gerepareerd toestel naar buiten.

Hoeveel kost het om een iPhone batterij te vervangen?

De kosten voor een nieuwe batterij zijn €99,-. Heeft jouw batterij het begeven of is die erg snel leeg? Geen probleem! Bij We Repair All staan wij voor jou klaar. Onze technici hebben al jaren ervaring en weten jouw batterij er binnen een half uur netjes in te zetten. We Repair All raadt aan je batterij te vervangen vanaf een capaciteit van 85%.

Wat is het verschil tussen de iPhone 14 en 14 pro?

De iPhone 14 en 14 Pro verschillen voornamelijk in functies en specificaties. De iPhone 14 is ontworpen als een krachtige instapoptie met de essentiële functies, terwijl de 14 Pro geavanceerdere mogelijkheden biedt, zoals een verbeterde cameraconfiguratie, ProMotion-displaytechnologie en andere premium features. De Pro-variant is ook voorzien van geavanceerdere materialen en een hoger prijskaartje. Kortom, de iPhone 14 is ideaal voor gebruikers die basisfuncties waarderen, terwijl de 14 Pro geschikt is voor diegenen die een meer geavanceerde smartphone-ervaring zoeken.

Meest voorkomende iPhone 14 reparatie

Bij We Repair All begrijpen we dat een beschadigde iPhone 14 een flinke domper kan zijn. Maar geen zorgen, wij staan klaar om je toestel weer te maken! Onze vakkundige reparatieservice omvat onder andere het vervangen van het beeldscherm en de batterij. Met gebruik van hoogwaardige onderdelen en expertise van ons ervaren team zorgen we ervoor dat je iPhone weer als nieuw is. Laat ons je helpen om snel weer te genieten van alle functies en mogelijkheden van je iPhone 14. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar onze service bij We Repair All! Kom langs voor een iPhone 14 scherm reparatie