iPhone batterij vervangen

Jouw iPhone batterij vervangen

Bij We Repair All begrijpen wij als geen ander hoe vervelend het is als jouw iPhone snel leeg loopt en je hem continu moet opladen. Er is bijna niks frustrerender als een iPhone batterij die snel leeg is en het probleem dat je hem nergens kan opladen. Op ten duur loopt de batterij van jouw iPhone snel leeg. We Repair All is gespecialiseerd in een iPhone batterij reparatie. Een iPhone batterij vervangen duurt bij ons slechts 30 minuten. Daarna gaat jouw iPhone weer lang mee zonder hem tussendoor te hoeven opladen.

 

Jouw iPhone batterij laten vervangen wordt vakkundig uitgevoerd bij We Repair All. Een accu vervangen van een iPhone is een veel voorkomende reparatie en daardoor kunnen onze experts dit al binnen 30 minuten uitvoeren. Is de batterij van jouw iPhone snel leeg, dan wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Het vervangen van jouw iPhone batterij zorgt ervoor dat jouw iPhone weer jaren mee kan.

Hoe weet ik wanneer mijn iPhone batterij vervangen moet worden?

Ik hoor je al denken, ‘Waarom gaat mijn iPhone zo snel leeg?’ Er zijn verschillende redenen om te kiezen dat je jouw iPhone batterij laat vervangen. Een nieuwe batterij voor je iPhone resulteert in een langere levensduur van de batterij. Weet je nog niet zeker of het tijd is om jouw iPhone batterij te vervangen? Bekijk de volgende punten die laten zien dat jouw batterij toe is aan vervanging:

  • Binnen 4 of 5 uur is jouw iPhone accu leeg
  • Bij 20% of 30% batterijpercentage valt jouw iPhone uit
  • Jouw iPhone accu is opgezwollen
  • Bij een hoge iPhone temperatuur valt jouw iPhone batterij uit

Ervaar jij een van bovenstaande problemen met jouw iPhone accu? Dan is de kans aanneembaar dat je toe bent aan een iPhone batterij reparatie. Een iPhone accu vervangen duurt slechts 30 minuten. Maak een afspraak via de website of bel naar 0348 – 342 187.

Wat zijn de kosten van een iPhone batterij vervangen?

De kosten van een iPhone batterij vervangen verschillen per iPhone model. Bij We Repair All begint een iPhone batterij reparatie al vanaf €34,-. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een batterij reparatie voor jouw iPhone? Bekijk hier de prijzen per iPhone model.

Nieuwe accu iPhone

De accu van een iPhone is op ten duur toe aan vervanging. Jouw iPhone gebruik heeft veel te maken met de batterijduur van jouw iPhone. Een nieuwe accu in je iPhone zorgt ervoor dat jouw iPhone het langer blijft doen. De batterij van een iPhone vervangen is een duurzame keuze. Maak daarom een afspraak voor de reparatie van jouw iPhone batterij als het tijd is voor een nieuwe iPhone accu.

Hoe lang duurt de reparatie van een iPhone batterij?

Een iPhone batterij reparatie duurt slechts 30 minuten bij We Repair All. Jouw iPhone accu wordt vervangen en voor je het weet sta je buiten met een gerepareerde iPhone.

Andere iPhone batterij problemen

Misschien loopt jouw iPhone batterij snel leeg zonder gebruik of is de batterij van jouw iPhone snel leeg na een update. Waarom loopt jouw iPhone batterij snel leeg? Heb je vragen over jouw iPhone batterij, bel dan gerust naar 0348 – 342 187 om de mogelijkheden te bespreken met onze experts.

6 maanden
garantie

Ook buiten
kantooruren

Klaar terwijl
je wacht

Waarom loopt mijn iPhone zo snel leeg?

Een iPhone kan snel leeg lopen door bepaalde apps, hoge helderheid van het scherm, locatievoorzieningen, achtergrondactiviteiten, de instelling ‘automatisch verversen’ of het niet hebben ingesteld van de donkere modus. Door met deze factoren rekening te houden kan jouw iPhone batterijduur geoptimaliseerd worden. Een iPhone accu vervangen wordt door We Repair All geadviseerd wanneer de batterijcapaciteit onder de 85% komt.

Hoe lang gaat een nieuwe iPhone batterij mee?

Heb jij een nieuwe iPhoner batterij? Dan gaat jouw iPhone weer jaren mee. Een iPhone accu wordt op ten duur wel minder efficiënt. Bij We Repair All ben je verzekerd van 6 maanden garantie op de werking van jouw nieuwe iPhone batterij.

Klanten beoordelen ons met een 4,9

Bert Tammer
2024-04-09
Ik was gevallen met m’n telefoon in de hand; dus scherm in barsten… Gezocht met Google kwam ik bij We Repair All uit. Afspraak gemaakt en uitstekend geholpen met een nieuw scherm! Kon er op wachten! Geweldige service!
Jos Didden
2024-04-09
Prima geholpen. Batterij iphone snel vervangen. Thuis bleek dat face-id niet meer werkte. Kon snel langskomen. Bleek kabeltje geen goed contact te maken. Prima verholpen dus.
Paul van der Gun
2024-04-09
Een Top team wat weet wat service is. De iPhone van mijn kleindochter werd in no-time bijna geheel gereviseerd waar ik op kon wachten en dat allemaal tegen een hele mooie prijs. Een adres dus om bij de hand te houden!
Kees Vrouwenvelder
2024-04-09
Goede en duidelijke service
Michael Kaandorp
2024-03-25
Erg fijn geholpen. Met name de persoonlijke en directe communicatie via Whatsapp is erg fijn. Mijn telefoon gaf na batterij vervanging een aantal zaken niet meer correct weer. Dit is grotendeels opgelost door wederom een nieuwe batterij te plaatsen. Goeie service wat mij betreft. TIP: Het zou nog fijner zijn als duidelijk op de website wordt vermeld bij het betreffende product wat een vervanging van de batterij voor mogelijke 'bijwerkingen' kan hebben. Ik kom zeker terug voor een volgende keer.
Today Music
2024-03-15
Erg goed! Vriendelijk..kundig .. Perfecte nazorg .. Kortom een aanrader👌
Kimberley van der Veen
2024-03-01
Snel en goed geholpen . Scherm i pad gebroken dag erna zat er al een nieuwe op. Bedankt!!!!

Hoe gaat jouw iPhone batterij langer mee?

Wil jij een batterij reparatie voorkomen? We Repair All heeft een paar tips om ervoor te zorgen dat jij jouw batterij optimaal kan benutten.

 

  • Werk jouw iPhone bij naar de nieuwste software
  • Zorg ervoor dat jouw iPhone niet te warm of te koud is
  • Laadt je iPhone op zonder hoesje
  • Schakel energiebesparingsmodus in, maar pas vanaf 20%
  • Zorg ervoor dat de batterij niet volledig opgeladen is, maar ook niet volledig leeg is
  • Gebruik een originele Apple lader om jouw iPhone op te laden

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?