iPhone gaat niet meer aan

Je iPhone gaat niet meer aan?

Je iPhone gaat niet meer aan, dat is natuurlijk erg vervelend. Tegenwoordig zijn smartphones niet meer weg te denken en je kunt ze voor alles gebruiken. Op het moment dat je iPhone niet meer aan gaat kan dit heel frustrerend zijn. Vooral als je niet weet wat hier de reden van is.

Mijn iPhone gaat niet meer aan

Bij We Repair All helpen wij jou graag met dit probleem. Het kan zijn dat jouw iPhone blijft hangen tijdens het opstarten of je iPhone valt uit en laadt niet meer op. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je iPhone een zwart scherm geeft en niet reageert.

Je iPhone gaat niet meer aan en dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Omdat dit probleem verschillende oorzaken kan hebben is het verstandig om hier een expert naar te laten kijken. Bij We Repair All ben je altijd welkom om een reparateur naar je iPhone te laten kijken. De meeste reparaties duren slechts 30 minuten en daarna loop jij met een gerepareerde iPhone naar buiten!

Je iPhone is uitgevallen en gaat niet meer aan

Je iPhone gaat niet meer aan na een lege batterij, wat nu? Mogelijk is jouw batterij hier de oorzaak van. Misschien dat je batterij niet meer wil opladen, dit kan ook weer verschillende oorzaken hebben. Je batterij is bijvoorbeeld toe aan vervanging of je oplaadpoort moet gerepareerd worden. Laadt jouw iPhone ook niet meer op en wil je verder lezen, kijk dan hier.

Je iPhone valt uit en gaat niet meer aan, of je iPhone gaat aan en uit bij het opladen. Beide situaties kunnen duiden op een batterij die verouderd is en toe is aan vervanging. Meer informatie over een iPhone batterij vervangen? Lees hier verder.

6 maanden
garantie

Ook buiten
kantooruren

Klaar terwijl
je wacht

Blijft je iPhone laden maar gaat hij niet aan? Dan kan het ook zijn dat je iPhone scherm kapot is. Je iPhone is dan wel aan maar het scherm geeft geen beeld. Je iPhone laadt dan wel op maar gaat niet aan. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar onze experts van We Repair All lossen dat graag voor je op.

Je iPhone scherm gaat niet aan terwijl je iPhone wel aan staat. Of je iPhone scherm en iPhone zelf gaat helemaal niet aan. Dit is natuurlijk erg vervelend. We Repair All raadt aan om langs een reparateur te gaan om hiernaar te kijken. Een afspraak maken gaat gemakkelijk via onze website of bel naar 0348 – 342 187. Is je iPhone gevallen en gaat hij niet meer aan, oei! Het is goed om je iPhone te laten checken bij onze experts van We Repair All.

Klanten beoordelen ons met een 4,9

Paul Schalkwijk
2022-06-10
Excellent service
mieke de jong
2022-06-10
Wat een snelle vakkundigheid heeft dit bedrijf. Bijna gelijk kunnen komen voor je reparatie, dat is pas service. Ik raadt het iedereen aan
Peter de Weert
2022-06-09
Prima service en vriendelijk geholpen. Reparatie was snel en naar wens uitgevoerd
Dick Dekker
2022-06-08
Mijn smartphone wilde na contact met water niet meer opstarten. Gelukkig viel de schade mee zoals bleek na een gratis uitgevoerde check en reiniging vande accu aansluiting. Geweldige service.
Arlo de Rave
2022-06-04
Goede service en staan altijd klaar als er vragen zijn. Volgende iPhone koop ik zeker weer bij hun. Ik raad iedereen hun aan.
Ruud oudhuizen
2022-06-02
Goede service Netjes geholpen En een een mooi toestel voor een mooie prijs 👍
Ronald Dekker
2022-06-01
quality of service is very good, no long waiting times, very friendly
Boyke Toirkens
2022-05-31
Kwam We Repair All tegen op Google. Eerste communicatie is gemakkelijk gelegd via WhatsApp. Kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.Via WhatsApp heb ik gemakkelijk kunnen uitleggen wat de schade was aan mijn laptop en ze hebben gelijk een prijsberekening kunnen maken wat erg fijn was.Ondanks dat ik mijn laptop nog niet had ingeleverd, bestelde ze gelijk het onderdeel. Helaas was het onderdeel vertraagd waardoor ik het nog niet de volgende dag kon ophalen. De follow-up dat het onderdeel vertraagd was geleverd was er helaas niet. Wel vervolgens een nette excuses ontvangen voor de miscommunicatie.Desondanks de vertraagde levering was het alsnog een zeer snelle service. Normaliter wanneer ik elektronica laat repareren duurt het ongeveer 1.5 week. Bij We Repair All was het nog geen week. Kudo's voor de zeer snelle reparatie.Tijdens het ophalen van mijn laptop werd nog benadrukt dat als er zaken alsnog mis gingen dat ik dan terug kon komen. Dit gaf mij geruststelling en vertrouwen in de kwaliteitsniveau wat We Repair All wilt leveren.Algemene indruk die ik heb ontvangen van het bedrijf is dat het een jong en enthousiast team is die een zeer snelle service leveren en prima communiceren met hun klanten op een laagdrempelige manier.Mocht ik ooit weer een kapotte telefoon of laptop hebben, weet ik dat ik terug zal komen bij We Repair All.

De garantie van een iPhone reparatie

We Repair All biedt 6 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Mocht er een problemen voorkomen met het vervangen of gerepareerde onderdeel of is het probleem afkomstig uit het vervangen of gerepareerde onderdeel, betekent dit dat het valt onder de 6 maanden garantie van We Repair All. Val-, stoot-, druk-, water en zichtbare gebruikersschade zijn uitgesloten van de garantie. Voor meer informatie over de voorwaarden van We Repair All lees je hier meer.

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?