iPhone laadt niet op

Jouw iPhone laadt niet op?

Je iPhone laadt niet op, wat nu? Er zijn verschillende redenen waarom jouw iPhone niet oplaadt. Soms is het probleem snel te verhelpen en soms is het nodig om een reparateur te laten kijken naar je iPhone.

Mijn iPhone laadt niet op

Een slecht werkende batterij kan ook te maken hebben met een iPhone die niet oplaadt. Het is mogelijk om via jouw iPhone instellingen te zien wat de batterijcapaciteit van jouw iPhone is. Een batterijcapaciteit onder de 80% houdt in dat jouw batterij toe is aan vervanging. Denk je dat jouw iPhone batterij vervangen moet worden? Lees dan onze pagina over een iPhone batterij vervangen.

iPhone laadt slecht op

Een iPhone die slecht op laadt is natuurlijk erg vervelend. Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor jouw iPhone slecht op laadt.  Wanneer je iPhone niet oplaadt is dat vaak eenvoudig verholpen.

6 maanden
garantie

Ook buiten
kantooruren

Klaar terwijl
je wacht

iPhone lader laadt niet op

De reden dat jouw iPhone niet oplaadt kan ook te maken hebben met een kapotte oplaadkabel of adapter. Door je iPhone op te laden met een andere kabel kan je erachter komen of het aan de oplaadkabel ligt.

Verstopte oplaadpoort

Een oplaadpoort die vies is kan de oorzaak zijn dat jouw iPhone niet oplaadt. Doordat jouw iPhone vaak in je broekzak zit kan er vuil en stof in het gat van de connector komen. Dit kan ervoor zorgen dat jouw oplaadkabel en de connector van je iPhone niet goed connectie kunnen maken. Denk je dat dit bij jouw iPhone het geval is? Lees dan hier meer de iPhone laadconnector.

Klanten beoordelen ons met een 4,9

Paul Schalkwijk
2022-06-10
Excellent service
mieke de jong
2022-06-10
Wat een snelle vakkundigheid heeft dit bedrijf. Bijna gelijk kunnen komen voor je reparatie, dat is pas service. Ik raadt het iedereen aan
Peter de Weert
2022-06-09
Prima service en vriendelijk geholpen. Reparatie was snel en naar wens uitgevoerd
Dick Dekker
2022-06-08
Mijn smartphone wilde na contact met water niet meer opstarten. Gelukkig viel de schade mee zoals bleek na een gratis uitgevoerde check en reiniging vande accu aansluiting. Geweldige service.
Arlo de Rave
2022-06-04
Goede service en staan altijd klaar als er vragen zijn. Volgende iPhone koop ik zeker weer bij hun. Ik raad iedereen hun aan.
Ruud oudhuizen
2022-06-02
Goede service Netjes geholpen En een een mooi toestel voor een mooie prijs 👍
Ronald Dekker
2022-06-01
quality of service is very good, no long waiting times, very friendly
Boyke Toirkens
2022-05-31
Kwam We Repair All tegen op Google. Eerste communicatie is gemakkelijk gelegd via WhatsApp. Kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.Via WhatsApp heb ik gemakkelijk kunnen uitleggen wat de schade was aan mijn laptop en ze hebben gelijk een prijsberekening kunnen maken wat erg fijn was.Ondanks dat ik mijn laptop nog niet had ingeleverd, bestelde ze gelijk het onderdeel. Helaas was het onderdeel vertraagd waardoor ik het nog niet de volgende dag kon ophalen. De follow-up dat het onderdeel vertraagd was geleverd was er helaas niet. Wel vervolgens een nette excuses ontvangen voor de miscommunicatie.Desondanks de vertraagde levering was het alsnog een zeer snelle service. Normaliter wanneer ik elektronica laat repareren duurt het ongeveer 1.5 week. Bij We Repair All was het nog geen week. Kudo's voor de zeer snelle reparatie.Tijdens het ophalen van mijn laptop werd nog benadrukt dat als er zaken alsnog mis gingen dat ik dan terug kon komen. Dit gaf mij geruststelling en vertrouwen in de kwaliteitsniveau wat We Repair All wilt leveren.Algemene indruk die ik heb ontvangen van het bedrijf is dat het een jong en enthousiast team is die een zeer snelle service leveren en prima communiceren met hun klanten op een laagdrempelige manier.Mocht ik ooit weer een kapotte telefoon of laptop hebben, weet ik dat ik terug zal komen bij We Repair All.

De garantie van een iPhone reparatie

We Repair All biedt 6 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Mocht er een problemen voorkomen met het vervangen of gerepareerde onderdeel of is het probleem afkomstig uit het vervangen of gerepareerde onderdeel, betekent dit dat het valt onder de 6 maanden garantie van We Repair All. Val-, stoot-, druk-, water en zichtbare gebruikersschade zijn uitgesloten van de garantie. Voor meer informatie over de voorwaarden van We Repair All lees je hier meer.

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?