iPhone waterschade

Heeft jouw iPhone waterschade?

Je iPhone is in het water gevallen, wat nu? Een iPhone met waterschade is natuurlijk ontzettend vervelend. We Repair All kan jouw iPhone met waterschade reinigen en uitzoeken welke onderdelen van jouw iPhone wel en niet defect zijn. Het is belangrijk om jouw iPhone met waterschade te laten nakijken voordat er verschillende onderdelen kapot zullen gaan. Bij We Repair All ben je altijd welkom om een check te doen! 

Wat te doen bij waterschade aan een iPhone

Waterschade aan jouw telefoon repareren? Bij We Repair All in De Meern en Woerden ben je dan aan het juiste adres. Een telefoon reparatie door waterschade wordt vakkundig uitgevoerd door onze specialisten van We Repair All. Want een iPhone met waterschade, wat nu?

Waterschade behandeling iPhone

Stel dat je iPhone in het water is gevallen maar hij doet het nog, ook dan is het belangrijk om jouw iPhone te laten checken bij een reparateur. Ondanks dat jouw iPhone het nog doet kan vocht in een iPhone interne schade veroorzaken. Waterschade en daardoor een kapot iPhone scherm is natuurlijk erg vervelend.

Wat niet doen bij een iPhone met waterschade

Leg je iPhone neer en schud hem vooral niet heen en weer nadat er water in jouw iPhone is gekomen. Daarnaast is het belangrijk om je iPhone absoluut niet aan de oplader te leggen, dit is erg gevaarlijk. Door jouw iPhone in contact te brengen met elektriciteit is er kans op nog meer defecten. Om waterschade in jouw iPhone zo snel mogelijk te verhelpen is het belangrijk om langs te komen bij onze reparateurs. Onze reparateurs zullen hun best doen om jouw iPhone met waterschade te herstellen. Maak afspraak.

iPhone in het toilet gevallen, help!

Help! Je iPhone is in de wc gevallen, wat nu? Naast dat het natuurlijk vervelend is om jouw iPhone uit het toilet te vissen, kan het ook waterschade aan je iPhone veroorzaakt hebben.

Je zit heerlijk in bad jouw favoriete serie te kijken op je iPhone en opeens is je iPhone in bad gevallen. Super vervelend! Je iPhone is in het water gevallen, wat te doen? Deze vraag horen wij vaker.

6 maanden
garantie

Ook buiten
kantooruren

Klaar terwijl
je wacht

iPhone reparatie waterschade

Je telefoon is in het water gevallen en nu heb je een zwart scherm, of je iPhone is in het water gevallen en nu heb je strepen op je scherm. Het kan zelfs zijn dat je iPhone een groen scherm heeft in verband met waterschade. Onze experts doen er alles aan om jouw iPhone met waterschade na de schoonmaak weer aan te krijgen.

Is jouw iPad in het water gevallen en heb je geen geluid meer?

Lees hier meer over wat je kan doen als jouw iPad waterschade heeft.

iPhone waterschade reparatie kosten

Benieuwd naar de kosten van een telefoon met waterschade repareren? Neem gerust contact op met onze klantenservice via 0348 – 342 187 of stuur een e-mail naar info@werepairall.nl.

Klanten beoordelen ons met een 4,9

Paul Schalkwijk
2022-06-10
Excellent service
mieke de jong
2022-06-10
Wat een snelle vakkundigheid heeft dit bedrijf. Bijna gelijk kunnen komen voor je reparatie, dat is pas service. Ik raadt het iedereen aan
Peter de Weert
2022-06-09
Prima service en vriendelijk geholpen. Reparatie was snel en naar wens uitgevoerd
Dick Dekker
2022-06-08
Mijn smartphone wilde na contact met water niet meer opstarten. Gelukkig viel de schade mee zoals bleek na een gratis uitgevoerde check en reiniging vande accu aansluiting. Geweldige service.
Arlo de Rave
2022-06-04
Goede service en staan altijd klaar als er vragen zijn. Volgende iPhone koop ik zeker weer bij hun. Ik raad iedereen hun aan.
Ruud oudhuizen
2022-06-02
Goede service Netjes geholpen En een een mooi toestel voor een mooie prijs 👍
Ronald Dekker
2022-06-01
quality of service is very good, no long waiting times, very friendly
Boyke Toirkens
2022-05-31
Kwam We Repair All tegen op Google. Eerste communicatie is gemakkelijk gelegd via WhatsApp. Kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.Via WhatsApp heb ik gemakkelijk kunnen uitleggen wat de schade was aan mijn laptop en ze hebben gelijk een prijsberekening kunnen maken wat erg fijn was.Ondanks dat ik mijn laptop nog niet had ingeleverd, bestelde ze gelijk het onderdeel. Helaas was het onderdeel vertraagd waardoor ik het nog niet de volgende dag kon ophalen. De follow-up dat het onderdeel vertraagd was geleverd was er helaas niet. Wel vervolgens een nette excuses ontvangen voor de miscommunicatie.Desondanks de vertraagde levering was het alsnog een zeer snelle service. Normaliter wanneer ik elektronica laat repareren duurt het ongeveer 1.5 week. Bij We Repair All was het nog geen week. Kudo's voor de zeer snelle reparatie.Tijdens het ophalen van mijn laptop werd nog benadrukt dat als er zaken alsnog mis gingen dat ik dan terug kon komen. Dit gaf mij geruststelling en vertrouwen in de kwaliteitsniveau wat We Repair All wilt leveren.Algemene indruk die ik heb ontvangen van het bedrijf is dat het een jong en enthousiast team is die een zeer snelle service leveren en prima communiceren met hun klanten op een laagdrempelige manier.Mocht ik ooit weer een kapotte telefoon of laptop hebben, weet ik dat ik terug zal komen bij We Repair All.

De garantie van een iPhone reparatie

We Repair All biedt 6 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Mocht er een problemen voorkomen met het vervangen of gerepareerde onderdeel of is het probleem afkomstig uit het vervangen of gerepareerde onderdeel, betekent dit dat het valt onder de 6 maanden garantie van We Repair All. Val-, stoot-, druk-, water en zichtbare gebruikersschade zijn uitgesloten van de garantie. Voor meer informatie over de voorwaarden van We Repair All lees je hier meer.

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?