iPhone loopt snel leeg

Jouw iPhone loopt snel leeg?

Wellicht herken je het probleem, je iPhone loopt snel leeg. Dit is natuurlijk erg vervelend want als de batterij van jouw iPhone snel leeg loopt, kan je niet optimaal gebruik maken van je iPhone. De reden dat je iPhone batterij snel leeg is heeft er vaak mee te maken dat je iPhone batterij vervangen moet worden. Op deze pagina lees je meer over waarom de batterij van je iPhone snel leeg loopt.

Je batterij loopt snel leeg van je iPhone, dat is natuurlijk vervelend. Vooral als je veel onderweg bent is het niet prettig als je iPhone steeds uit valt. Is je iPhone snel leeg? Maak een afspraak bij We Repair All in De Meern of Woerden om te kijken wat hiervan de oorzaak is. Een iPhone accu die snel leeg is wil je natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen, dit kan in De Meern of Woerden bij We Repair All.

Mijn iPhone loopt snel leeg

Je iPhone gaat snel leeg en dat is natuurlijk heel vervelend. Je hebt het liefst dat je zo lang mogelijk met je iPhone batterij kan doen, vooral als je buiten de deur bent. Op het moment dat je iPhone batterij snel leeg gaat wil je dit probleem zo snel mogelijk verhelpen. Bij We Repair All ben je hiervoor aan het juiste adres. Een iPhone batterij reparatie zorgt ervoor dat jouw batterij weer optimaal presteert. Op het moment dat je iPhone snel warm wordt en de batterij snel leeg loopt is de kans groot dat je batterij vervangen moet worden.

Hoe gaat je batterij sneller leeg?

Het kan zijn dat bepaalde apps ervoor zorgen dat jouw batterij snel leeg loopt. Daarnaast kan een batterij snel leeglopen door de kou. In sommige gevallen loopt je batterij snel leeg door kortsluiting. Er is soms sprake van een iPhone die snel leeg loopt door een kortsluiting als hij leegloopt zonder gebruikt te worden. Een kortsluiting kan ontstaan door waterschade, maar dit is niet altijd het geval. Een kortsluiting verbruikt een hoop energie en daarom loopt de batterij snel leeg. Bij kortsluiting in het moederbord zal het moederbord gerepareerd moeten worden. Ook hiervoor kan je terecht bij We Repair All. 

6 maanden
garantie

Ook buiten
kantooruren

Klaar terwijl
je wacht

Hoe gaat je batterij minder snel leeg?

Je iPhone batterij gaat snel leeg, maar wat is nu de oplossing? Om ervoor te zorgen dat een iPhone batterij minder snel leegloopt is het belangrijk om jouw iPhone te updaten naar de nieuwste software. Gaat je iPhone batterij juist snel leeg na een update? Dit kan komen omdat de software op de achtergrond bezig is met verschillende taken die na de installatie moeten worden uitgevoerd.

 

Daarnaast is het belangrijk dat je iPhone niet te warm of te koud is, dit heeft invloed op de batterij. Door bij een laag batterijpercentage de energiebesparingsmodus in te schakelen zorg je ervoor dat de batterij minder snel leegloopt.

Batterij verbruik iPhone

Wil jij weten wat het batterij verbruik van jouw iPhone is en waarom de batterij van jouw iPhone snel leeg is? Informatie over jouw batterij conditie is te zien bij de instellingen op je iPhone. Bij instellingen kan je onder Batterij > ‘Batterijconditie en opladen’ zien wat de maximumcapaciteit van jouw iPhone is.

Klanten beoordelen ons met een 4,9

Paul Schalkwijk
2022-06-10
Excellent service
mieke de jong
2022-06-10
Wat een snelle vakkundigheid heeft dit bedrijf. Bijna gelijk kunnen komen voor je reparatie, dat is pas service. Ik raadt het iedereen aan
Peter de Weert
2022-06-09
Prima service en vriendelijk geholpen. Reparatie was snel en naar wens uitgevoerd
Dick Dekker
2022-06-08
Mijn smartphone wilde na contact met water niet meer opstarten. Gelukkig viel de schade mee zoals bleek na een gratis uitgevoerde check en reiniging vande accu aansluiting. Geweldige service.
Arlo de Rave
2022-06-04
Goede service en staan altijd klaar als er vragen zijn. Volgende iPhone koop ik zeker weer bij hun. Ik raad iedereen hun aan.
Ruud oudhuizen
2022-06-02
Goede service Netjes geholpen En een een mooi toestel voor een mooie prijs 👍
Ronald Dekker
2022-06-01
quality of service is very good, no long waiting times, very friendly
Boyke Toirkens
2022-05-31
Kwam We Repair All tegen op Google. Eerste communicatie is gemakkelijk gelegd via WhatsApp. Kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.Via WhatsApp heb ik gemakkelijk kunnen uitleggen wat de schade was aan mijn laptop en ze hebben gelijk een prijsberekening kunnen maken wat erg fijn was.Ondanks dat ik mijn laptop nog niet had ingeleverd, bestelde ze gelijk het onderdeel. Helaas was het onderdeel vertraagd waardoor ik het nog niet de volgende dag kon ophalen. De follow-up dat het onderdeel vertraagd was geleverd was er helaas niet. Wel vervolgens een nette excuses ontvangen voor de miscommunicatie.Desondanks de vertraagde levering was het alsnog een zeer snelle service. Normaliter wanneer ik elektronica laat repareren duurt het ongeveer 1.5 week. Bij We Repair All was het nog geen week. Kudo's voor de zeer snelle reparatie.Tijdens het ophalen van mijn laptop werd nog benadrukt dat als er zaken alsnog mis gingen dat ik dan terug kon komen. Dit gaf mij geruststelling en vertrouwen in de kwaliteitsniveau wat We Repair All wilt leveren.Algemene indruk die ik heb ontvangen van het bedrijf is dat het een jong en enthousiast team is die een zeer snelle service leveren en prima communiceren met hun klanten op een laagdrempelige manier.Mocht ik ooit weer een kapotte telefoon of laptop hebben, weet ik dat ik terug zal komen bij We Repair All.

De garantie van een iPhone reparatie

We Repair All biedt 6 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Mocht er een problemen voorkomen met het vervangen of gerepareerde onderdeel of is het probleem afkomstig uit het vervangen of gerepareerde onderdeel, betekent dit dat het valt onder de 6 maanden garantie van We Repair All. Val-, stoot-, druk-, water en zichtbare gebruikersschade zijn uitgesloten van de garantie. Voor meer informatie over de voorwaarden van We Repair All lees je hier meer.

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?