iPhone zwart scherm

iPhone heeft een zwart scherm

Geeft jouw iPhone zwart scherm? De iPhone scherm blijft zwart en reageert niet meer? Dan kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn. Je iPhone geeft een zwart scherm omdat hij volledig kapot is en niks meer doet, je iPhone blijft zwart. Het kan ook zijn dat jouw iPhone een zwart scherm geeft maar wel aan staat.

iPhone scherm zwart na val

Is jouw iPhone gevallen en heb je sindsdien een zwart scherm? Dan is er een grote kans dat dit komt door het laten vallen van je iPhone. Daarnaast kan het ook zijn dat er barsten in je scherm zijn gekomen na de val. Deze redenen duiden erop dat jouw iPhone scherm vervangen moet worden. Een zwart scherm op je iPhone hoeft niet altijd te betekenen dat je iPhone nooit meer aan gaat. Door een nieuw scherm op je iPhone te plaatsen doet jouw iPhone het vaak weer. Maak hier een afspraak voor een iPhone scherm reparatie.

Op het moment dat je een zwart beeld hebt op je iPhone kan dit komen door het laten vallen van je iPhone. Mogelijk zijn er door deze val ook andere schades ontstaan, zoals interne schades. Deze schades kunnen niet altijd door alleen een iPhone scherm reparatie worden opgelost. Bij We Repair All doen wij altijd onderzoek naar alle aanwezige schades en defecten binnen jouw iPhone.

6 maanden
garantie

Ook buiten
kantooruren

Klaar terwijl
je wacht

Wat doe je als je iPhone scherm zwart is?

Jouw iPhone scherm wordt zwart, het is belangrijk om te weten wat je dan het best kan doen. Een zwart beeld op je iPhone is vaak het teken van een kapot iPhone scherm of een iPhone die compleet stuk is. Het is belangrijk om je iPhone niet in de oplader te doen. De kans bestaat dat jouw iPhone dingen uit zichzelf gaat doen en dat wil je natuurlijk voorkomen. Wat wel belangrijk is, is om je iPhone te vergrendelen en vanzelf leeg te laten lopen. 

Help! Mijn iPhone scherm is zwart en blijft zwart!

Het beeldscherm van je iPhone blijft zwart en je iPhone geeft geen beeld meer. In sommige gevallen betekent dit dat jouw iPhone kapot is en niet meer een gaat. Maar geen paniek! Wanneer jouw iPhone wel aanstaat maar geen beeld geeft, kan een iPhone scherm reparatie soms al de oplossing zijn!

Klanten beoordelen ons met een 4,9

Paul Schalkwijk
2022-06-10
Excellent service
mieke de jong
2022-06-10
Wat een snelle vakkundigheid heeft dit bedrijf. Bijna gelijk kunnen komen voor je reparatie, dat is pas service. Ik raadt het iedereen aan
Peter de Weert
2022-06-09
Prima service en vriendelijk geholpen. Reparatie was snel en naar wens uitgevoerd
Dick Dekker
2022-06-08
Mijn smartphone wilde na contact met water niet meer opstarten. Gelukkig viel de schade mee zoals bleek na een gratis uitgevoerde check en reiniging vande accu aansluiting. Geweldige service.
Arlo de Rave
2022-06-04
Goede service en staan altijd klaar als er vragen zijn. Volgende iPhone koop ik zeker weer bij hun. Ik raad iedereen hun aan.
Ruud oudhuizen
2022-06-02
Goede service Netjes geholpen En een een mooi toestel voor een mooie prijs 👍
Ronald Dekker
2022-06-01
quality of service is very good, no long waiting times, very friendly
Boyke Toirkens
2022-05-31
Kwam We Repair All tegen op Google. Eerste communicatie is gemakkelijk gelegd via WhatsApp. Kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.Via WhatsApp heb ik gemakkelijk kunnen uitleggen wat de schade was aan mijn laptop en ze hebben gelijk een prijsberekening kunnen maken wat erg fijn was.Ondanks dat ik mijn laptop nog niet had ingeleverd, bestelde ze gelijk het onderdeel. Helaas was het onderdeel vertraagd waardoor ik het nog niet de volgende dag kon ophalen. De follow-up dat het onderdeel vertraagd was geleverd was er helaas niet. Wel vervolgens een nette excuses ontvangen voor de miscommunicatie.Desondanks de vertraagde levering was het alsnog een zeer snelle service. Normaliter wanneer ik elektronica laat repareren duurt het ongeveer 1.5 week. Bij We Repair All was het nog geen week. Kudo's voor de zeer snelle reparatie.Tijdens het ophalen van mijn laptop werd nog benadrukt dat als er zaken alsnog mis gingen dat ik dan terug kon komen. Dit gaf mij geruststelling en vertrouwen in de kwaliteitsniveau wat We Repair All wilt leveren.Algemene indruk die ik heb ontvangen van het bedrijf is dat het een jong en enthousiast team is die een zeer snelle service leveren en prima communiceren met hun klanten op een laagdrempelige manier.Mocht ik ooit weer een kapotte telefoon of laptop hebben, weet ik dat ik terug zal komen bij We Repair All.

De garantie van een iPhone reparatie

We Repair All biedt 6 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Mocht er een problemen voorkomen met het vervangen of gerepareerde onderdeel of is het probleem afkomstig uit het vervangen of gerepareerde onderdeel, betekent dit dat het valt onder de 6 maanden garantie van We Repair All. Val-, stoot-, druk-, water en zichtbare gebruikersschade zijn uitgesloten van de garantie. Voor meer informatie over de voorwaarden van We Repair All lees je hier meer.

Laat jouw device
direct fixen!

Je smartphone, laptop of tablet laten repareren? Maak direct een afspraak bij We Repair All in De Meern voor een snelle en zorgvuldige reparatie van je devices! Ook voor zakelijke reparaties staan we voor je klaar. We Repair All komt graag bij jouw bedrijf langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen? We zijn 7 dagen per week te bereiken op 085 401 57 83. Vragen die je via het contactformulier op de website stelt, beantwoorden we doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je helpen?