IPHONE 8 PLUS

Het is natuurlijk erg vervelend als jouw iPhone 8 Plus niet meer naar behoren werkt. Of het nou gaat om een kapot beeldscherm of een luie batterij, bij We Repair All staan we voor je klaar en repareren we binnen 24 uur jouw toestel. Hierdoor sta je binnen no-time weer buiten met een goed werkende iPhone. Uiteraard doen we niet alleen scherm- of batterijreparaties. Alle reparaties met betrekking tot de iPhone kunnen we voor je verhelpen.

IPHONE REPARATIE WOERDEN

Het kantoor van We Repair All is gevestigd in Woerden. We zijn gespecialiseerd in het repareren van de iPhone 8 Plus en dat tegen een lage prijs. We snappen dat een kapot toestel voor veel hinder kan zorgen. Om die reden maken we alleen gebruik van de beste kwaliteit onderdelen. Ondanks dat we doorgaans geen gebruik maken van originele Apple schermen zijn we flexibel. Vraag naar de mogelijkheden of neem contact op. Op elke reparatie geven we in ieder geval 6 maanden garantie.

Ander merk smartphone?

We Repair All staat klaar voor alle smartphones. Onder andere Samsung, Huawei en OnePlus zijn merken die we voor jouw kunnen repareren klik hier voor informatie. Staat jouw merk niet tussen het lijstje? Niet getreurd! Grote kans dat we jouw smartphone reparatie alsnog uit kunnen voeren. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Wie is We Repair All

Mijn naam is Tracy Chan en ik ben 23 jaar oud. Al een aantal jaar repareer ik met veel nauwkeurigheid en expertise de iPhone 8 Plus van mijn klanten. Wat vijf jaar geleden begon met het vervangen van een iPhone scherm als vriendendienst, is nu uitgegroeid tot een groot bedrijf waarin ik dagelijks met veel plezier bezig ben met de reparaties van iPhones. Hierdoor heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en mezelf ontwikkeld binnen de telefoonbranche.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Een gemiddelde reparatie duurt 30 minuten. Daarom bieden we bij We Repair All graag de mogelijkheid om te wachten op je reparatie. Uiteraard onder een genot van een kopje koffie! Voordat je het weet sta je alweer buiten met jouw gerepareerde iPhone 8 Plus. Het kantoor van We Repair All is gevestigd in Woerden(langs de A12). Onze ligging langs de A12 zorgt er voor dat onze locatie goed bereikbaar is. Maak snel een afspraak en we zorgen dat jij binnen de kortste keren weer kan appen, liken en sharen.